Rio Whirlpool Bad
Bijgewerkt: Juli 2024

Rio Whirlpool Bad

Rio Whirlpool Bad

Riho is een bekend merk op het vlak van badkamermeubelen. Niet alleen vind je in hun assortiment baden en douches, maar ook badkamermeubels en whirlpools. De whirlpool van Riho is erg populair. Het merk levert standaard hoge kwaliteit en de whirlpools hebben stuk voor stuk elegante ontwerpen. Leuke extra opties zoals een bluetooth aansluiting of touchscreen vind je ook bij veel whirlpools van Riho. Als je op zoek bent naar een goede whirlpool, dan ben je bij Riho aan het juiste adres. Je kunt bij dit merk kiezen tussen twee soorten whirlpools: de Thermae en de Rihopool. 

 

Thermae baden

De Thermae baden van Riho zijn de bekendste whirlpools. Je kunt hierbij kiezen tussen een paar soorten Thermae baden. Hierbij zit het grootste verschil in het ontwerp en hoeveel personen er in het bad passen. Zo heb je een eenpersoonsbad van deze lijn, maar ook een bad waar wel tot vier mensen inpassen. De baden worden standaard geleverd met hoofdsteuntjes en knopen in het bad die zorgen voor de whirl. Je kunt bij deze lijn ook kiezen tussen verschillende lengtes en breedtes. Meet de plek op waar je de whirlpool wilt en kijk of een van de Thermae baden hierin zou passen. 

 

Rihopool baden

Dan heb je ook nog de lijn van Rihopool whirlpools. Deze baden zijn ook verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Zo kun je kiezen tussen een Air, Joy, Bliss of Flow whirlpoolsysteem en kiezen tussen verschillende vormen van het bad. Op alle baden van deze lijn zit een touchscreen en kun je kiezen voor verlichting in je bad. Ook kun je bij de Joy en Bliss versie kiezen om een speaker met bluetoothsysteem op het bad te laten plaatsen. De whirlpool baden van Riho zijn hun tijd ver vooruit met allerlei technische snufjes. Dat merk je vooral bij deze Rihopool baden. 

 

Waar te koop en prijzen

Riho whirlpool baden zijn erg populair en daarom vind je ze bij vrijwel elke sanitair- en badkamerwinkel. Hier kun je goed een kijkje nemen naar alle soorten en maten van het merk Riho. Ook online en op het internet kun je in verschillende webshops voor sanitair en badkamer een kijkje nemen naar de Riho Whirlpools. Deze baden kun je dus vrijwel in elke sanitairwinkel, offline of online, kopen. Meet altijd de plek op waar je het bad wilt en kijk naar welke opties je graag zou willen. Dat maakt een keuze voor een goede aankoop een stuk makkelijker. 

Beste Riho Whirlpool Bad aanbiedingen van Juli 2024