Viaplay Nederland Abonnement

Op zoek naar het beste Viaplay Nederland abonnement? Vergelijk en kies uit de top 5 abonnementen die jouw favoriete shows en films naar je scherm brengen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Viaplay.nl
Viaplay.nl
Voordelen
Je kunt de formule 1 helemaal volgen. Geeft de mogelijkheid om andere sporten te kijken. Bied je de leukste films en series. Je kunt streamen op verschillende apparaten.
Nadelen
Je sluit een abonnement af.
Waar te koop?
Viaplay via Ziggo
Viaplay via Ziggo
Voordelen
Je kunt kijken naar het sport race café, helemaal gratis. Alle formule 1 races kun je in de kalender bijhouden. Eenvoudig toe te voegen aan je abonnement. Je kunt het abonnement maandelijks stopzetten.
Nadelen
Je betaalt maandelijks voor het abonnement.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Viaplay via KPN
Viaplay via KPN
Voordelen
Je kunt Viaplay eenvoudig activeren. Je kunt een account aanmaken of de app downloaden. Niet alleen kijken op televisie, maar ook op je smartphone of tablet. Viaplay biedt meer dan 60 nieuwe premières. Viaplay biedt ook een assortiment film en series voor kinderen.
Nadelen
De maandelijkse kosten zijn misschien wat hoog.
Waar te koop?
Viaplay via T-mobile
Viaplay via T-mobile
Bekijk Prijs »

T-mobile Thuis

Voordelen
Superleuk als je verschillende sporten wilt zien. De allerleukste films en series. Je kunt Viaplay streamen op al je apparaten. Na het activeren kun je direct kijken. Voortaan mis je geen enkele race meer.
Nadelen
Je dient voor gebruik een abonnement af te sluiten.
Waar te koop?
Viaplay via Caiway
Viaplay via Caiway
Voordelen
Je kunt heel veel verschillende sporten volgen met Viaplay. Viaplay heeft een uitgebreid pakket films en series. De eerste maanden voor een leuke prijs kijken. Stream alles onderweg of gewoon lekker thuis vanaf de bank.
Nadelen
Het kost maandelijks een bedrag, maar dan heb je wel veel kijkplezier.
Waar te koop?

Beste Viaplay Nederland AbonnementKoopgids: Welk Viaplay Nederland Abonnement is de beste koop van april 2024?

Wil jij sport op de voet blijven volgen? Dan ben je vast bekend met Viaplay. Sinds begin 2024 is Formule 1 niet meer live bij Ziggo te kijken. Je hebt daar een andere dienst voor nodig, namelijk Viaplay. Jarenlang had Ziggo de rechten om Formule 1 uit te zenden, maar hier is in 2024 verandering in gekomen. Voorheen kon iedereen op de voet de opmars van Max Verstappen op televisie volgen in de koningsklasse van de motorsport. Toen Max Verstappen wereldkampioen is geworden was het voor Ziggo tijd om afscheid te nemen van de sport, tenminste als het op de live Grands Prix aankomt. Op Ziggo worden nog wel samenvattingen van de wedstrijden uitgezonden.

Waarom heeft Viaplay de rechten gekregen?

De reden dat Viaplay de rechten heeft gekregen om Formule 1 uit te mogen zenden in plaats van Ziggo, is dat Viaplay een hoger bod heeft uitgebracht. Een zender kan de rechten voor een bepaalde periode kopen. Daarna zal er weer een veiling plaatsvinden om de rechten te veilen. Viaplay heeft meer geboden, waardoor Ziggo de rechten is verloren. Viaplay heeft voor de start van het nieuwe seizoen een streamingdienst in Nederland gelanceerd, namelijk op 1 maart. Iedere Nederlander kan via deze dienst voortaan live de Formule 1 volgen.

Wat kun je nog meer op Viaplay kijken?

Viaplay is een volwaardige streamingdienst. Dit betekent dat je er meer op kunt kijken dan alleen de Formule 1. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken naar Bundesliga wedstrijden en Premier League wedstrijden. Daarnaast kun je ook andere sporten op Viaplay kijken, zoals pool, snooker en darten. Als je hebt gekozen voor Viaplay kun je op verschillende apparaten kijken. Zo kun je bijvoorbeeld met een Chromecast, Apple TV of via de Viaplay app op een smart-tv naar Viaplay kijken. Daarnaast kun je Viaplay ook kijken met verschillende mobiele apparaten. Hiermee kijk je thuis of onderweg op jouw smartphone, tablet, Mac of PC.

Series en films op Viaplay

Ben je naast sport ook fan van series en films? Ook dat is met Viaplay geen probleem. Zo kun je op Viaplay ook kijken naar verschillende internationale series en films van grote studio’s. Denk hierbij aan studio’s als Sony en MGM. Daarnaast is Viaplay ook de grootste Scandinavische producent van dramaseries, waardoor je ook op het gebied van series veel aanbod hebt om naar te kijken. Viaplay wil ook Nederlandse Viaplay Originals aan gaan bieden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Viaplay Nederland Abonnement

Wat is Viaplay Nederland?

Viaplay Nederland is een streamingdienst die een breed scala aan films, series, sportevenementen en kinderprogramma’s aanbiedt.

Hoeveel kost een Viaplay Nederland abonnement?

Een standaard Viaplay Nederland abonnement kost €9,99 per maand.

Kan ik Viaplay Nederland op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt Viaplay Nederland op maximaal vier apparaten tegelijk gebruiken met één abonnement.

Kan ik mijn Viaplay Nederland abonnement opzeggen?

Ja, je kunt op elk moment je Viaplay Nederland abonnement opzeggen. Er is geen contractperiode, dus je kunt opzeggen wanneer je maar wilt.

Biedt Viaplay Nederland ook offline kijken aan?

Ja, je kunt bepaalde films en series downloaden om ze later offline te bekijken, bijvoorbeeld tijdens een vlucht of wanneer je geen internetverbinding hebt.

Top 5 Beste kopen
Logo