Xbox game pass ultimate
Bijgewerkt: Juni 2023

Xbox game pass ultimate

Xbox game pass ultimate

Misschien heb je wel eens gehoord van de Xbox Game Pass Ultimate, een soort Netflix voor games. Er is eigenlijk geen gelijke te vinden aan de Xbox Game Pass Ultimate. Toch zijn er veel gamers die nog niet voor de Xbox Game Pass Ultimate gekozen hebben, terwijl het misschien wel de meest ideale deal is in gaming. De Xbox Game Pass Ultimate is een maandabonnement dat per maand 12,99 euro kost. Als je voor het maandabonnement kiest krijg je toegang tot een bibliotheek vol met nieuwe en oude games die jij volledig zelf kunt spelen. Deze games zijn niet alleen geschikt om op de Xbox te spelen, maar met de service krijg je ook toegang tot de dienst op mobiele apparaten en zelfs op de PC. 

 

Toegang tot meer dan honderd games

Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je toegang tot meer dan honderd games, waaronder enkele grote en bekende titels. Denk hierbij aan games zoals Battlefield, Halo: The Master Chief Collection, Sea of Thieves, Star Wars Jedi: Fallen Order en Gears 5. Het aanbod bestaat dus uit singleplatform en multiplatform games. De grootste aanbieder aan games op Xbox Game Pass Ultimate is Microsoft. Daarnaast kun je ook third-party games spelen van Codemasters, SEGA, Square Enix en Capcom. Zelfs games van EA-games en Bethesda zijn via Xbox Game Pass Ultimate te spelen. Dankzij het grote aanbod aan games zitten er voor iedere gamer wel geschikte games tussen die voor uren speelplezier zorgen. 

 

Toegang tot EA Play

Als je kiest voor de Xbox Game Pass Ultimate krijg je ook direct toegang tot EA Play. Dit is een eigen abonnementsdienst van Electronic Arts, waar je EA-titels mee kunt spelen voor een vast maandelijks bedrag. Door voor Xbox Game Pass Ultimate te kiezen bespaar je deze kosten en krijg je toegang tot alle games die EA Play te bieden heeft. Hierdoor kun je games spelen zoals Need for Speed Heat en Star Wars Jedi: Fallen Order. Een ander voordeel van de Xbox Game Pass Ultimate is dat je ook direct toegang krijgt tot het vroegtijdig spelen van nieuwe games. Daarnaast blijft het aanbod van EA Play maar groeien, doordat EA regelmatig nieuwe titels naar EA Play brengt. 

 

Xbox Live Gold

Met de Xbox Game Pass Ultimate krijg je ook direct de andere abonnementsdienst van Microsoft erbij, namelijk Xbox Live Gold. Dit abonnement heb je bijvoorbeeld nodig voor de Deals with Gold. Dit zijn gratis maandelijkse games die je ook op jouw Xbox console kunt spelen. Het Xbox Live Gold abonnement kost doorgaans 6,99 euro per maand, maar krijg je er bij Xbox Game Pass Ultimate gewoon bij. Als je even snel rekent zul je het voordeel van Xbox Game Pass Ultimate dan ook snel inzien.

Beste Xbox game pass ultimate aanbiedingen van Juni 2023