Xbox game pass ultimate

Op zoek naar de beste Xbox Game Pass Ultimate? Vergelijk hier de top 5 aanbiedingen en ontdek welke het meest geschikt is voor jouw gaming behoeften.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Xbox game pass ultimate 12 maanden
Xbox game pass ultimate 12 maanden
Voordelen
Je hebt geen VPN-verbinding nodig. Je kunt de XBOX pass ultimate ook kopen voor een kortere periode. Iedere maand zijn er nieuwe gave spellen om te spelen. Je krijgt extra kortingen als voor top spellen.
Nadelen
Is alleen geschikt voor Xbox ONE.
Xbox game pass ultimate pc
Xbox game pass ultimate pc
Voordelen
Meer dan honderd consoles en pc-games. Er worden constant nieuwe spellen toegevoegd. Je krijgt als member extra kortingen op diverse spellen. Je kunt direct online spelen.
Nadelen
Je koopt het voor een beperkte periode.
Tip: Beste keuze
Xbox game pass ultimate console
Xbox game pass ultimate console
Voordelen
Je kunt de nieuwste games als eerste spelen. Altijd op de hoogte van de aankomende spellen. Flinke kortingen. Gemakkelijk in gebruik voor iedereen.
Nadelen
Niet heel goedkoop misschien.
Xbox game pass ultimate 3 maanden
Xbox game pass ultimate 3 maanden
Voordelen
Leuk om te proberen. Geniet van alle voordelen die de Xbox pass Ultimate te bieden heeft. Exclusieve kortingen op de nieuwste releases. Iedere maand vier gratis games.
Nadelen
Werkt niet op alle soorten Xbox.
Xbox game pass ultimate 1 maand
Xbox game pass ultimate 1 maand
Voordelen
Toegang tot meer dan 100 spellen. Er worden constant nieuwe spellen toegevoegd, zodat er altijd een leuk spel is om te spelen. Gratis EA Play-lidmaatschap. Aanbiedingen en voordelen voor leden. Je kunt games spelen vanuit de Cloud.
Nadelen
Het is slechts voor een maand.

Beste Xbox game pass ultimateKoopgids: Welke Xbox game pass ultimate is de beste koop van mei 2024?

Misschien heb je wel eens gehoord van de Xbox Game Pass Ultimate, een soort Netflix voor games. Er is eigenlijk geen gelijke te vinden aan de Xbox Game Pass Ultimate. Toch zijn er veel gamers die nog niet voor de Xbox Game Pass Ultimate gekozen hebben, terwijl het misschien wel de meest ideale deal is in gaming. De Xbox Game Pass Ultimate is een maandabonnement dat per maand 12,99 euro kost. Als je voor het maandabonnement kiest krijg je toegang tot een bibliotheek vol met nieuwe en oude games die jij volledig zelf kunt spelen. Deze games zijn niet alleen geschikt om op de Xbox te spelen, maar met de service krijg je ook toegang tot de dienst op mobiele apparaten en zelfs op de PC.

Toegang tot meer dan honderd games

Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je toegang tot meer dan honderd games, waaronder enkele grote en bekende titels. Denk hierbij aan games zoals Battlefield, Halo: The Master Chief Collection, Sea of Thieves, Star Wars Jedi: Fallen Order en Gears 5. Het aanbod bestaat dus uit singleplatform en multiplatform games. De grootste aanbieder aan games op Xbox Game Pass Ultimate is Microsoft. Daarnaast kun je ook third-party games spelen van Codemasters, SEGA, Square Enix en Capcom. Zelfs games van EA-games en Bethesda zijn via Xbox Game Pass Ultimate te spelen. Dankzij het grote aanbod aan games zitten er voor iedere gamer wel geschikte games tussen die voor uren speelplezier zorgen.

Toegang tot EA Play

Als je kiest voor de Xbox Game Pass Ultimate krijg je ook direct toegang tot EA Play. Dit is een eigen abonnementsdienst van Electronic Arts, waar je EA-titels mee kunt spelen voor een vast maandelijks bedrag. Door voor Xbox Game Pass Ultimate te kiezen bespaar je deze kosten en krijg je toegang tot alle games die EA Play te bieden heeft. Hierdoor kun je games spelen zoals Need for Speed Heat en Star Wars Jedi: Fallen Order. Een ander voordeel van de Xbox Game Pass Ultimate is dat je ook direct toegang krijgt tot het vroegtijdig spelen van nieuwe games. Daarnaast blijft het aanbod van EA Play maar groeien, doordat EA regelmatig nieuwe titels naar EA Play brengt.

Xbox Live Gold

Met de Xbox Game Pass Ultimate krijg je ook direct de andere abonnementsdienst van Microsoft erbij, namelijk Xbox Live Gold. Dit abonnement heb je bijvoorbeeld nodig voor de Deals with Gold. Dit zijn gratis maandelijkse games die je ook op jouw Xbox console kunt spelen. Het Xbox Live Gold abonnement kost doorgaans 6,99 euro per maand, maar krijg je er bij Xbox Game Pass Ultimate gewoon bij. Als je even snel rekent zul je het voordeel van Xbox Game Pass Ultimate dan ook snel inzien.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Xbox game pass ultimate

Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate is een abonnementsservice van Microsoft waarmee je toegang hebt tot een uitgebreide bibliotheek met games, inclusief Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor pc en Xbox Live Gold.

Wat zijn de voordelen van Xbox Game Pass Ultimate?

Met Xbox Game Pass Ultimate kun je onbeperkt games spelen op zowel je Xbox-console als je pc, inclusief exclusieve Xbox Game Studios-titels op de dag van release. Daarnaast geniet je van online multiplayer via Xbox Live Gold en krijg je exclusieve kortingen op geselecteerde games en add-ons.

Kun je Xbox Game Pass Ultimate op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, Xbox Game Pass Ultimate kan worden gebruikt op zowel Xbox-consoles als op pc’s met Windows 10. Je kunt dezelfde games en functies op beide apparaten gebruiken en je voortgang wordt automatisch gesynchroniseerd.

Wat gebeurt er als mijn Xbox Game Pass Ultimate-abonnement afloopt?

Als je Xbox Game Pass Ultimate-abonnement afloopt, verlies je tijdelijk toegang tot de games in de Game Pass-bibliotheek. Je kunt echter je voortgang en opgeslagen games behouden. Om weer toegang te krijgen tot de games, moet je je abonnement vernieuwen.

Kan ik Xbox Game Pass Ultimate delen met andere gezinsleden?

Ja, Xbox Game Pass Ultimate kan worden gedeeld met andere gezinsleden via de ‘Gezinsbibliotheek’ functie. Hierdoor kunnen andere gezinsleden op hun eigen accounts genieten van de games en voordelen van het abonnement, zonder dat ze een apart abonnement hoeven aan te schaffen.

Top 5 Beste kopen
Logo