Veloretti Loopfiets

Op zoek naar de beste Veloretti loopfiets? Wij hebben de top 5 modellen voor je vergeleken. Ontdek nu welke het beste bij jouw kind past!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Veloretti Tricycle Roze
Veloretti Tricycle Roze
Voordelen
Stabiele driewieler met stevige luchtbanden, waarvan het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. De loopfiets bevat een stuurbegrenzer, zodat het stuur niet kan omklappen. Eenvoudig in elkaar te zetten. De Tricycle loopfiets kan worden uitgebreid met een bel, fietsmandje en fietsstandaard.
Nadelen
De Veloretti Tricycle Roze is niet geschikt voor kinderen ouder dan 4 jaar.
Veloretti Mini loopfiets 12 inch Rood
Veloretti Mini loopfiets 12 inch Rood
Voordelen
Loopfiets voor kindjes die al wat balans en evenwicht hebben. De eenvoudig in elkaar te zetten loopfiets is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft luchtbanden. Door de stuurbegrenzer kan het stuur niet omklappen. Het stuur en het zadel zijn in hoogte verstelbaar.
Nadelen
De Veloretti Mini loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.
Tip: Beste keuze
Veloretti Maxi Kinderfiets 16 inch Geel
Veloretti Maxi Kinderfiets 16 inch Geel
Voordelen
kwalitatieve kinderfiets met trappers waarvan het zadel in hoogte verstelbaar is. De kinderfiets bevat stevige, oppompbare luchtbanden. De Maxi kinderfiets bevat een terugtraprem én een handrem op het voorwiel. Zijwieltjes worden standaard meegeleverd.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.
Veloretti fiets helm
Veloretti fiets helm
Voordelen
Kinderfietshelm gemaakt volgens de nieuwste technologie. De buitenkant van polycarbonaat in combinatie met een binnenlaag van EPP zorgen voor een zo veilig mogelijke fietshelm. Voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Schokabsorberend. Aan te passen naar de gewenste pasvorm.
Nadelen
Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden.
2Cycle 2 in 1 Loopfiets/Driewieler Hout Jongens en Meisjes
2Cycle 2 in 1 Loopfiets/Driewieler Hout Jongens en Meisjes
Voordelen
Loopfiets gemaakt van stevig hout met lange levensduur. Deze 2-in-1 loopfiets heeft anti-lekbanden en veiligheidshandvatten. De 2Cycle 2 in 1 Loopfiets/Driewieler kan eenvoudig van loopfiets omgebouwd worden tot driewieler en daardoor vanaf jonge leeftijd al gebruikt worden.
Nadelen
Het fietsje is belastbaar tot 25kg.

Beste Veloretti LoopfietsKoopgids: Welke Veloretti Loopfiets is de beste koop van april 2024?

De Veloretti loopfiets is een fiets zonder trappers, speciaal voor kinderen die de eerste stapjes willen zetten in het leren fietsen. De loopfietsen helpen je kind om zijn of haar motoriek en spierkracht te ontwikkelen. Veloretti is een Nederlands merk en maakt fietsen in hun eigen Europese fabrieken. Het merk Veloretti staat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat je je kind met een gerust hart op pad stuurt met zijn of haar loopfiets. Gebruikers van de Veloretti loopfiets geven het merk hoge beoordelingen.

Loopfiets varianten

Veloretti biedt twee varianten loopfietsen aan: de Tricycle en de Mini loopfiets. De Tricycle loopfiets is geschikt voor de allerkleinsten. Het loopfietsje heeft drie wielen en is daarom ideaal voor kinderen die nog werken aan hun balans en evenwicht. De Veloretti Mini loopfiets is geschikt voor kinderen tussen twee en vier jaar oud. Het stuur en het zadel kunnen in hoogte worden versteld, zodat de loopfiets met je kind kan meegroeien en je kind altijd met zijn of haar voeten aan de grond kan.

De ontwikkeling van je kind

Je kind laten starten met een loopfiets heeft vele voordelen. Allereerst zorgt een Veloretti loopfiets ervoor dat je kind kan oefenen met zijn of haar balans en evenwicht. Bovendien wordt naast het evenwicht ook de motoriek ontwikkeld, doordat zowel armen als benen worden gebruikt om vooruit te komen en te sturen. De loopfiets heeft geen trappers. Je kind maakt gezeten op de fiets stapbewegingen waardoor hij vooruit gaat. Spieren in het hele lichaam worden getraind tijdens het loopfietsen. De loopfiets bereid je kindje daarnaast ook voor op het echte fietsen en maakt de overstap naar een kinderfiets minder groot.

Een loopfiets kopen

Als je een loopfiets voor je kleintje gaat kopen, is het goed om met de volgende aspecten rekening te houden. Veiligheid is belangrijk bij een kinderfiets. Zorg er daarom voor dat het stuurt en het zadel van de loopfiets in hoogte verstelbaar zijn, zodat je kind altijd met zijn voeten aan de grond kan. De Veloretti loopfiets is uitgerust met handvatten van zacht rubber en heeft een stuurbegrenzer, waardoor het stuur niet kan omklappen. Stevige luchtbanden op een loopfiets zorgen ervoor dat oneffenheden in de weg niet zo gevoeld worden en je kind comfortabel kan fietsen.

Waar te koop

Wil je een Veloretti loopfiets kopen voor je kind, dan kun je terecht in de brandstore van Veloretti in Amsterdam. Daarnaast zijn de loopfietsjes ook te koop bij bijvoorbeeld de Bijenkorf en diverse online winkels. De Tricycle loopfiets is verkrijgbaar vanaf 139 euro en de loopfiets Mini vanaf 109 euro. Beide loopfietsen kunnen worden voorzien van accessoires en extra’s, zoals een bel, mandje of fietsenstandaard, waardoor de prijs hoger zal zijn.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Veloretti Loopfiets

Wat is het verschil tussen een Veloretti loopfiets en een reguliere loopfiets?

Het belangrijkste verschil is het design. Veloretti loopfietsen hebben een uniek en stijlvol design, geïnspireerd op vintage fietsen. Daarnaast zijn Veloretti loopfietsen van hoge kwaliteit en gemaakt van lichtgewicht materialen.

Vanaf welke leeftijd is een Veloretti loopfiets geschikt?

Veloretti loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Het is belangrijk dat het kind al goed kan lopen voordat het op een loopfiets gaat rijden.

Hoe stel ik de zadelhoogte van een Veloretti loopfiets in?

Het zadel van een Veloretti loopfiets kan eenvoudig in hoogte worden versteld. Dit kan meestal met behulp van een snelspanner of een inbussleutel. Zorg ervoor dat het zadel op de juiste hoogte staat, zodat het kind comfortabel kan zitten en met zijn voeten bij de grond kan.

Heeft een Veloretti loopfiets remmen?

Nee, Veloretti loopfietsen hebben geen remmen. Dit komt omdat een loopfiets bedoeld is om het kind te leren balanceren en zijn evenwicht te vinden. Remmen kunnen dit proces verstoren. Het kind kan altijd zijn voeten op de grond zetten om te stoppen.

Is een Veloretti loopfiets geschikt voor binnen en buiten?

Ja, een Veloretti loopfiets kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De loopfiets heeft rubberen banden die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Let er wel op dat de loopfiets binnen geen krassen maakt op de vloer.

Top 5 Beste kopen
Logo