DockATot babynestje
Bijgewerkt: Juli 2024

DockATot babynestje

DockATot babynestje

Het DockATot Babynest is een soort kussen met een opstaande rand, ook wel een nestje genoemd, waarmee je heel eenvoudig een comfortabele plek voor je kindje kan maken. Door de rand wordt het kind omsloten, zoals in een mandje, wat een geborgen gevoel geeft. Of je je kind nu in het babynest wilt laten liggen, spelen of slapen, het is allemaal mogelijk. Het concept van de babynestjes komt oorspronkelijk uit Zweden, waar deze multifunctionele kussens al lange tijd worden gebruikt en door ouders als een essentieel onderdeel van de babyspullen wordt gezien.

 

DockATot Babynest varianten

Het babynest is te gebruiken tot een leeftijd van ongeveer acht maanden, al heeft het merk ook varianten voor kinderen tussen 8 en 36 maanden. De DockATot Deluxe babynestjes zijn de nestjes voor pasgeboren kindjes en in vele kleuren en patronen verkrijgbaar. De DockATot Grand is een grote variant van het babynestje en ideaal om je peuter nog dat geborgen gevoel te geven en te voorkomen dat hij of zij zich stoot of valt in de overgang naar een groter bed. Alle DockATot babynestjes zijn gemaakt van ademend, hypoallergeen materiaal en de hoes is eenvoudig te wassen.

 

Multifunctioneel gebruik

Het DockATot Babynest is een plek voor je baby die op vele manieren kan worden ingezet. Het lichtgewicht kussen met opstaande rand, gemaakt van zacht materiaal, maakt dat het babynestje gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de korte slaapjes van je baby. Als je op reis bent en een plek nodig hebt waar je baby’tje even kan rusten of een luierwissel moet doen, is het babynest een geschikte plek. Bovendien kan het DockATot Babynest gebruikt worden als kleine speelmat of boxkleed.

 

Veilig gebruik van het babynest

De gebruikte materialen en onderdelen van het DockATot Babynest zijn baby-proef en uitgebreid getest. Vanwege veiligheidsredenen zitten onderaan het nestje clips die automatisch open springen wanneer er een gewicht van 5 kilo of meer tegenaan schopt. Het babynest is zo ontworpen dat de mond en neus van je baby relatief hoog liggen ten opzichte van de zijkanten, waardoor je kindje vrij kan ademen. Zoals bij alle babyproducten is het bij de babynestjes aan te raden de veiligheid altijd goed in de gaten te houden. Laat je baby bijvoorbeeld nooit onbeheerd achter als hij of zij in het DockATot babynestje ligt.

Waar te koop

De DockATot babynestjes zijn op vele plekken te koop, zowel online als in fysieke babywinkels. Verschillende Babypark winkels in Nederland verkopen de babynestjes van dit merk, maar als je online op DockATot Babynest zoekt, kom je online winkels tegen die gespecialiseerd zijn in producten voor baby’s en de babynestjes verkopen. Hoewel er enkele DockATot Babynestjes te koop zijn onder de 100 euro, ligt de gemiddelde prijs voor een babynest van dit merk tussen de 100 en 200 euro.

Beste DockATot Babynestje aanbiedingen van Juli 2024