Valentijnscadeau voor hem
Bijgewerkt: Februari 2023

Valentijnscadeau voor hem

Valentijnscadeau voor hem

 

Een prille liefde of een langdurige serieuze relatie. Beide krijgen te maken met Valentijnsdag. En hoewel er veel tegengeluiden van singles zijn, vieren de meeste koppels deze feestdag toch wel een beetje. Dan ga je op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem. Of voor haar. Maar we focussen hier op de man. Wat is een Valentijnscadeau voor hem? Dat hangt van de man af natuurlijk. En van hoe diep jullie in de relatie zitten. Want ook dat is bepalend voor wat voor cadeau je kiest. 

 

De klassieker voor Valentijnsdag

De klassieker voor Valentijnsdag is natuurlijk een doos met bonbons of chocolaatjes. En waarom ook niet. Het is een simpele manier om te laten weten dat je aan iemand denkt. Het maakt niet eens uit of je drie dates hebt gehad of al 26 jaar samen bent. Een klassieker is een prima Valentijnscadeau voor hem. Houdt hij niet van chocola? Dan kun je ook iets anders lekkers cadeau doen. Bijvoorbeeld een kaasplankje, notenmix, whisky-, wijn- of bierproefpakket, en ga zo maar door. Je weet ongetwijfeld waar hij blij van wordt.

 

Samen eruit

Als je langer samen bent, kun je Valentijnsdag natuurlijk ook uitgebreid vieren. Boek een hotel voor een nachtje bijvoorbeeld. Of ga een dagje erop uit. Of dat nu naar het pretpark, de dierentuin of de spa is. Iets dat voor jullie samen leuk is. Dat is misschien wat heftig als je pas net met je lover samen bent. Dat kun je vast zelf inschatten. Of ga alsnog voor klassiek en ga romantisch samen uit eten. Je zal niet het enige stel zijn, maar dat hoeft de pret toch zeker niet te drukken? Als je maar op tijd reserveert. 

 

Gadgets en elektronica

Blijf je liever samen binnen of kun je niet naar jullie favoriete restaurant? Dan zijn gadgets altijd een goed cadeau. Van flauwe wc-games tot handige elektra. Oordopjes of een headset, voor muziek of juist om mee te gamen. Het scheelt jou misschien in huis ook wel herrie als dat niet allemaal over de televisie of pc gaat, maar via aangesloten persoonlijke geluidsmogelijkheden. Misschien is hij wel op zoek naar een specifieke game – dat is dan een ideaal Valentijnscadeau voor hem. 

 

Een persoonlijk cadeau

Je kunt het ook over een heel andere boeg gooien en iets persoonlijks cadeau doen. Gooi je hart en ziel bijvoorbeeld in een gedicht of een andere kunstuiting. Misschien is dat niets voor jouw man. Een mooi fotocadeau kan ook al persoonlijk zijn en is wat minder intens voor de man die de liefde in de vorm van kunst misschien minder kan waarderen. 

Beste Valentijnscadeau voor hem aanbiedingen van Februari 2023