Table Du Sud Salontafel
Bijgewerkt: Juli 2024

Table Du Sud Salontafel

Table Du Sud Salontafel

De salontafels van Table Du Sud

 

Table Du Sud is een meubelmerk opgezet door de 2 broers Teun en Evert Antonissen. Het begon allemaal toen de 2 in 2014 in de garage van hun ouders een bartafel maakten. Door de populariteit van de tafels op Marktplaats verkochten ze er 5 in 1 week. Op dat moment is Table du Sud ontstaan waarvoor ze tegenwoordig zo’n 200 tafels per week maken. Het merk heeft op het moment 2 bedrijfspanden en 3 showrooms welke je langs de mooie meubels brengt. Zo heeft Table Du Sud ook verschillende soorten salontafels. Ben jij nou toevallig op zoek naar eentje, maar zie je even door de bomen het bos niet meer? Lees dan snel hieronder wat voor salontafels Table Du Sud voor jou heeft!

 

De soorten salontafels

 

Of je nou voor een wat robuustere look wilt gaan in jouw woonkamer of juist al aan een kleine salontafel genoeg hebt, bij Table Du Sud vind je genoeg keuze voor iedereen!

 

Ronde salontafel

Tegenwoordig zijn ronde salontafels erg populair. Daarom heeft Table Du Sud veel verschillende ronde salontafels in hun assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld ook sets van 2 ronde salontafels welke veel voordelen met zich meebrengt. Je kunt ze bijvoorbeeld los gebruiken en zijn makkelijk te verplaatsen.

 

Hoekige salontafel

Naast de Populaire vormen heeft Table Du Sud ook mooie, hoekige salontafels. Je brengt zo een iets klassieker beeld in jouw woning en houdt en het vaak wat simpeler. Naast dat je voor deze simpele uitstraling kan gaan, zijn er natuurlijk ook wel variant die wat meer in het oog springen.

 

Het materiaal

Naast dat de vorm van de salontafels natuurlijk belangrijk zijn voor de uitstraling van je woningen, is het materiaal ook erg belangrijk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een robuustere tafel van hout of een strakke tafel van marmer. Bij Table Du Sud zijn ze gespecialiseerd in het maatwerk van hout. Er zijn daarom een aantal salontafels die je ook zelf kunt samenstellen. Hoe leuk is dat?!

 

De kleur

Ook de kleur is een belangrijke factor van jouw salontafel. Natuurlijk heeft hout een natuurlijke kleur, maar door verschillende soorten houten tafels te combineren, creëer je een unieke look in jouw huis. Je kunt voor het kiezen van de kleuren het beste altijd even langs de showroom komen. Zo zie je precies wat je mooi vindt en word je niet verrast door een andere tint dan die je op de website doormiddel van een foto hebt besteld.

 

Het bestellen van een salontafel is natuurlijk niet zomaar een klusje. Je moet goed kijken wat er mooi bij jouw huis en bij jou past. Met deze informatie kan je makkelijker een keuze maken en ben jij helemaal klaar voor de nieuwe eyecatcher in je woonkamer!

Beste Table Du Sud Salontafel aanbiedingen van Juli 2024