Sup Board
Bijgewerkt: Juni 2023

Sup Board

Sup Board

SUP staat voor Stand Up Paddling. Dat is een watersport die steeds populairder aan het werken is. Er worden overal klassen voor aangeboden, maar je kunt zelf ook makkelijk beginnen. Hier heb je dan wel een eigen Sup Board voor nodig, maar gelukkig kun je die ook makkelijk kopen voor jezelf. Bij suppen sta je op een Sup Board en probeer je balans te houden in het water. Je duwt jezelf verder over het water met een peddel als hulpmiddel. Het is een leuke manier om te sporten en ook nog eens goed voor je gezondheid omdat je lekker bent en aan het bewegen bent. 

 

Een Sup board gebruiken

Een Sup board kun je makkelijk kopen en dan kun je zelf gaan beginnen met suppen. Omdat je een sup board op moet blazen en daarna ook weer op moet vouwen, kun je het makkelijk in een tas meenemen. Het is namelijk gemaakt van licht materiaal en daarnaast niet heel groot meer als het niet is opgeblazen. Hierdoor is het ook leuk om mee te nemen naar het strand tijdens je vakantie bijvoorbeeld. Hoe groter een bord wordt bij het opblazen, hoe stabieler het is en hoe langer je er op kunt blijven staan. 

 

Dingen die handig zijn om te hebben bij een Sup Board

Als je een Sup Board aanschaft, dan is het handig om naast het board zelf ook een aantal extra’s erbij te kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Waar te koop

Sup Boards zijn te koop in veel winkels en webshops, vooral die zijn gefocust op (water)sporten. Deze borden kun je dus bijvoorbeeld bij Decathlon kopen en zelfs bij Bol.com. Of ga langs bij een sportwinkel en check hoe het bord eruit ziet, opgeblazen of niet opgeblazen. Dan kun je ook meteen de grootte zien en een leuke peddel en pomp uitkiezen. 

Beste Sup Board aanbiedingen van Juni 2023