Strandmat met rugsteun
Bijgewerkt: Maart 2023

Strandmat met rugsteun

Strandmat met rugsteun

Voor de echte liefhebbers van het strand is het belangrijk om de handigste en beste spullen mee te nemen naar het strand. Door een strandmat met rugsteun te gebruiken krijg je minder snel last van een pijnlijke rug. Op een gewone handdoek of in een klein stoeltje zit je duidelijk minder comfortabel. Al snel is het dan nodig om in een andere houding te zitten of liggen. Je kunt ook even iets anders gaan doen. Op het strand zijn daar voldoende mogelijkheden voor. Je kunt even in de zee gaan zwemmen, een ijsje halen of een eindje gaan lopen. Met een strandmat met rugsteun is dat niet nodig.

Wat is een strandmat met rugsteun

Een strandmat met rugsteun is niets anders dan een lange mat, waarvan een deel met een kleine standaard rechtop kan worden gezet. Om zo’n strandmat te kunnen gebruiken is wel wat oefening nodig. Eerst wordt de strandmat op het strand uitgerold, daarna ga je met je achterwerk zitten op het gedeelte waarop je later gaat liggen. Tenslotte zet je vanuit die positie de steun rechtop. De leuning zal dan blijven staan door je eigen gewicht. Op een strandmat met leuning lig je met je benen languit en steun je met je rug tegen de leuning.

Opblaasbare modellen van de strandmat met rugsteun

De standaard versie van de strandmat met rugleuning is heel dun. Daar kun je best comfortabel op liggen als het zand van het strand rul is. Maar als je de pech hebt dat het zand hard is, zit zo’n strandmat niet zo lekker. Voor die situaties heb je een opblaasbare strandmat met rugleuning nodig. Net als een luchtbed zorgt dat voor een zachte ondergrond, waar je de hele dag lekker op kunt blijven liggen. Een strandmat met rugleuning is geschikt om er op te zitten en lekker om je heen te kijken, maar hij is ook comfortabel voor het lezen van een boek.

Ook voor thuis

Zoals met veel producten voor op het strand zijn er wel meer plekken waar je een strandmat met rugleuning kunt gebruiken. Zoals thuis in de tuin, in het park, bij het openlucht zwembad en zelfs tijdens een popfestival. Je kunt een strandmat met rugleuning voor een heel lage prijs aanschaffen. Hij is sowieso te koop bij tal van toeristische bedrijven die in de badplaatsen zijn gevestigd. Maar als je deze strandmat voor heel weinig geld wilt aanschaffen is het goed om te zoeken tussen de producten die in de diverse webshops aangeboden worden.

Beste Strandmat met rugsteun aanbiedingen van Maart 2023