Stokke Tripp Trapp
Bijgewerkt: Maart 2023

Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp is een begrip in veel huishoudens met kinderen. De Scandinavische kinderstoel is gemaakt van hout en kan versteld worden, waardoor hij met je kind kan meegroeien. Hierdoor kan je lang gebruik maken van de stoel en is het een duurzame aankoop. De kinderstoel kan zelfs een volwassene tot 110 kg dragen. De Stokke Tripp Trapp kinderstoel kan bovendien gemakkelijk aangeschoven worden aan tafel, waardoor je kind ook echt aan tafel zit. Door het tijdloze design en de verschillende beschikbare kleuren past het in ieder interieur.

 

Gebruiksgemak

Een belangrijke eigenschap van de Stokke Tripp Trapp is het gebruiksgemak. Zowel de zitting als de voetsteun van de kinderstoel zijn te verstellen in de hoogte en de diepte, waardoor het de juiste ergonomie biedt aan je kind, ongeacht de grootte en leeftijd. Daarnaast is het ook mogelijk om de voetsteun te verwijderen als je kind groot genoeg is. De poten van de stoel zijn zo gepositioneerd dat deze niet om kan vallen. Doordat de stoel goed aan de tafel kan worden aangeschoven, heeft je kind direct interactie aan tafel en kan hij zijn sociale vaardigheden ontwikkelen. 

 

Veilige kinderstoel

De Tripp Trapp kinderstoel is gemaakt van stevig berkenhout met een lange levensduur. De stoel kan zelfs het gewicht van een volwassene dragen. De kinderstoel heeft een afwerking met een beschermende laag, waardoor deze krasbestendig is en makkelijk schoongemaakt kan worden. Naast de kinderstoel is het mogelijk om een veiligheidstuigje aan te schaffen die ervoor zorgt dat je kind niet uit de stoel kan klimmen. De kinderstoel is gemaakt volgens de Europese veiligheidsnorm EN 14988.

 

Extra’s en accessoires
De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Allereerst is de stoel in verschillende kleuren verkrijgbaar en kun je een kleur kiezen die in het interieur past. Daarnaast is het ook mogelijk om de kinderstoel verder te personaliseren met kussensets en hoezen in verschillende designs. Extra accessoires kunnen worden toegevoegd aan de kinderstoel. Denk bijvoorbeeld aan een tafelblad waaraan je kindje kan eten of spelen, een placemat om lekker op te kunnen knoeien en een opslagbakje dat aan de achterkant van de stoel gehangen kan worden om speelgoed in bewaard kan worden.

 

Stokke Tripp Trapp kopen

De kinderstoel van Stokke kan op verschillende manieren aangeschaft worden. Uiteraard kan dit direct (online) bij de fabrikant, maar je kunt ook terecht bij lokale babyzaken. Daarnaast is het mogelijk om online de kinderstoel en accessoires aan te schaffen via diverse online winkels met baby- en kinderspullen. Het voordeel van een online aanschaf is dat je vooraf goed alle opties en prijzen kunt vergelijken. Let er wel op dat je verzendkosten moet betalen.

Beste Stokke Tripp Trapp aanbiedingen van Maart 2023