Stokke Tripp Trapp

Op zoek naar de beste Stokke Tripp Trapp? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke perfect bij jouw behoeften en stijl past. Lees verder voor een overzicht!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Stokke Tripp Trapp Stoel Black
Stokke Tripp Trapp Stoel Black
Voordelen
duurzame kinderstoel met verstelbare zitting en voetenplank voor optimaal ergonomisch comfort. Kan eenvoudig aan tafel geschoven worden voor interactie aan tafel en sociale ontwikkeling. Stijlvol en tijdloos design. Stevig ontwerp dat zelf een volwassene kan dragen.
Nadelen
accessoires zoals een stoelverkleiner of een tafelblad moeten apart erbij gekocht worden.
Stokke Tripp Trapp Newborn Set Grey
Stokke Tripp Trapp Newborn Set Grey
Voordelen
zitje voor kinderen vanaf de geboorte tot 9 kg wat op de Stokke Tripp Trapp bevestigd kan worden. Door middel van groene en rode indicatoren is te zien of het zitje goed op de stoel is bevestigd. Verstelbaar in twee standen (ligstand of rechtop). Voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel. Ergonomische vorm en extra ventilatie.
Nadelen
het zitje wordt exclusief de Stokke Tripp Trapp stoel geleverd.
Tip: Beste keuze
Stokke Tripp Trapp Baby Set White
Stokke Tripp Trapp Baby Set White
Voordelen
inzetstuk voor de Stokke Tripp Trapp zodat ook kleine kindjes vanaf ongeveer 6 maanden op een veilige manier leren zitten. Geeft ondersteuning in de rug en zijkanten. De Baby Set kan in de vaatwasser. Makkelijk te bevestigen zonder gereedschap.
Nadelen
past niet op Europese versies van de Tripp Trapp stoel die voor mei 2003 zijn geproduceerd.
Stokke tafelblad
Stokke tafelblad
Voordelen
zorgt dat de Tripp Trapp kinderstoel nog veelzijdiger gebruikt kan worden. Makkelijk schoon te maken en gemaakt van BPA-vrij plastic. Kan eenvoudig geplaatst en weer verwijderd worden.
Nadelen
het tafelblad is niet ontworpen om je kind in de stoel te houden.
Stokke Tripp Trapp Baby Set Hazy Grey
Stokke Tripp Trapp Baby Set Hazy Grey
Voordelen
zitje voor kindjes vanaf ongeveer 6 maanden, als ze zelfstandig kunnen zitten. Zorgt voor een veilige manier van zitten aan tafel. De Baby Set geeft ruggensteun en steun aan de zijkanten. Eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Kan eenvoudig schoongemaakt worden en mag in de vaatwasser.
Nadelen
kan niet gebruikt worden met een Europese versie van de Tripp Trapp stoel die voor mei 2003 is geproduceerd.

Beste Stokke Tripp TrappKoopgids: Welke Stokke Tripp Trapp is de beste koop van april 2024?

De Stokke Tripp Trapp is een begrip in veel huishoudens met kinderen. De Scandinavische kinderstoel is gemaakt van hout en kan versteld worden, waardoor hij met je kind kan meegroeien. Hierdoor kan je lang gebruik maken van de stoel en is het een duurzame aankoop. De kinderstoel kan zelfs een volwassene tot 110 kg dragen. De Stokke Tripp Trapp kinderstoel kan bovendien gemakkelijk aangeschoven worden aan tafel, waardoor je kind ook echt aan tafel zit. Door het tijdloze design en de verschillende beschikbare kleuren past het in ieder interieur.

Gebruiksgemak

Een belangrijke eigenschap van de Stokke Tripp Trapp is het gebruiksgemak. Zowel de zitting als de voetsteun van de kinderstoel zijn te verstellen in de hoogte en de diepte, waardoor het de juiste ergonomie biedt aan je kind, ongeacht de grootte en leeftijd. Daarnaast is het ook mogelijk om de voetsteun te verwijderen als je kind groot genoeg is. De poten van de stoel zijn zo gepositioneerd dat deze niet om kan vallen. Doordat de stoel goed aan de tafel kan worden aangeschoven, heeft je kind direct interactie aan tafel en kan hij zijn sociale vaardigheden ontwikkelen.

Veilige kinderstoel

De Tripp Trapp kinderstoel is gemaakt van stevig berkenhout met een lange levensduur. De stoel kan zelfs het gewicht van een volwassene dragen. De kinderstoel heeft een afwerking met een beschermende laag, waardoor deze krasbestendig is en makkelijk schoongemaakt kan worden. Naast de kinderstoel is het mogelijk om een veiligheidstuigje aan te schaffen die ervoor zorgt dat je kind niet uit de stoel kan klimmen. De kinderstoel is gemaakt volgens de Europese veiligheidsnorm EN 14988.

Extra’s en accessoires
De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Allereerst is de stoel in verschillende kleuren verkrijgbaar en kun je een kleur kiezen die in het interieur past. Daarnaast is het ook mogelijk om de kinderstoel verder te personaliseren met kussensets en hoezen in verschillende designs. Extra accessoires kunnen worden toegevoegd aan de kinderstoel. Denk bijvoorbeeld aan een tafelblad waaraan je kindje kan eten of spelen, een placemat om lekker op te kunnen knoeien en een opslagbakje dat aan de achterkant van de stoel gehangen kan worden om speelgoed in bewaard kan worden.

Stokke Tripp Trapp kopen

De kinderstoel van Stokke kan op verschillende manieren aangeschaft worden. Uiteraard kan dit direct (online) bij de fabrikant, maar je kunt ook terecht bij lokale babyzaken. Daarnaast is het mogelijk om online de kinderstoel en accessoires aan te schaffen via diverse online winkels met baby- en kinderspullen. Het voordeel van een online aanschaf is dat je vooraf goed alle opties en prijzen kunt vergelijken. Let er wel op dat je verzendkosten moet betalen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Stokke Tripp Trapp

Wat is de maximale belasting van de Stokke Tripp Trapp?

De Stokke Tripp Trapp heeft een maximale belasting van 110 kg.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind de Stokke Tripp Trapp gebruiken?

De Stokke Tripp Trapp kan gebruikt worden vanaf 6 maanden oud, zodra het kind zelfstandig kan zitten.

Is de Stokke Tripp Trapp verstelbaar in hoogte?

Ja, de Stokke Tripp Trapp is verstelbaar in hoogte, zodat deze met het kind mee kan groeien. Er zijn meerdere standen mogelijk.

Is de Stokke Tripp Trapp veilig voor mijn kind?

Ja, de Stokke Tripp Trapp voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Het heeft een stevig ontwerp en is voorzien van een harnas om ervoor te zorgen dat het kind veilig en comfortabel zit.

Kan ik de Stokke Tripp Trapp gemakkelijk schoonmaken?

Ja, de Stokke Tripp Trapp is gemaakt van makkelijk schoon te maken materialen. Het kan eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek. Daarnaast zijn er ook losse kussens verkrijgbaar die gewassen kunnen worden.

Top 5 Beste kopen
Logo