Heineken Experience Korting
Bijgewerkt: Juli 2024

Heineken Experience Korting

Heineken Experience Korting

Wat is Heineken Experience?

De Heineken Experience is een interactief museum en toeristische attractie gevestigd in de voormalige Heineken-brouwerij in het centrum van Amsterdam. Het biedt bezoekers een kijkje in de geschiedenis van het wereldberoemde Heineken-biermerk en het brouwproces.

Tijdens een rondleiding door de Heineken Experience leren bezoekers over de oprichting van de brouwerij, de ingrediënten die worden gebruikt om Heineken-bier te maken, en het unieke brouwproces dat het merk onderscheidt van andere bieren. Daarnaast zijn er interactieve tentoonstellingen, waar bezoekers zelf kunnen ervaren hoe het is om een flesje Heineken te zijn tijdens het productieproces.

Naast het educatieve aspect biedt de Heineken Experience ook vermaak, met onder andere een 4D-film, diverse proeverijen en de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde Heineken-fles te maken. Aan het einde van de tour kunnen bezoekers genieten van een gratis Heineken-biertje in de bar op locatie.

Hoe lang duurt de Heineken Experience?

De Heineken Experience duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Deze tijd omvat het verkennen van de verschillende tentoonstellingen, interactieve ervaringen, het bekijken van de 4D-film en het genieten van een gratis Heineken-biertje in de bar op locatie. De duur van de tour kan variëren, afhankelijk van persoonlijke interesses en hoeveel tijd je wilt besteden aan elke tentoonstelling en activiteit.

Heineken Experience Rooftop

De Heineken Experience Rooftop is een recent toegevoegde attractie in het Heineken Experience-complex. Het is een dakterras met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Bezoekers kunnen hier genieten van hun gratis Heineken-biertje of een non-alcoholisch drankje in een ontspannen sfeer terwijl ze het uitzicht over de stad bewonderen. Het dakterras is een uitstekende plek om te ontspannen en te socializen na de rondleiding door de Heineken Experience. Houd er echter rekening mee dat de toegankelijkheid van het dakterras afhankelijk kan zijn van het weer en andere factoren, dus het is altijd goed om de meest actuele informatie op de Heineken Experience-website te controleren.

Rock the City  Heineken Tour + Rondvaart

Rock the City is een combinatieticket dat je een complete Amsterdamse ervaring biedt door drie populaire attracties in één pakket te bundelen. Het pakket bestaat uit een tour door de Heineken Experience, een rondvaart door de beroemde Amsterdamse grachten en toegang tot A'DAM LOOKOUT, een observatiedek met een panoramisch uitzicht over de stad.

Met de Heineken Experience-tour krijgen bezoekers een kijkje in de geschiedenis van het Heineken-biermerk, het brouwproces en kunnen ze genieten van een gratis biertje. De rondvaart door de Amsterdamse grachten biedt een uniek perspectief op de stad, met een boottocht langs historische gebouwen, bruggen en bezienswaardigheden. Ten slotte biedt de A'DAM LOOKOUT een ongeëvenaard uitzicht over Amsterdam vanaf het observatiedek en beschikt het over een schommel op het dak, de zogenaamde 'Over the Edge', voor avontuurlijke bezoekers.

Rock the City is een uitstekende manier om enkele van de beste attracties van Amsterdam te ontdekken en biedt bezoekers een gevarieerde en vermakelijke ervaring van de stad.

Heineken experience vip tour

De Heineken Experience VIP Tour is een exclusieve, privé-ervaring die bezoekers een diepgaande en persoonlijke kennismaking met de wereld van Heineken biedt. In tegenstelling tot de reguliere Heineken Experience, biedt de VIP Tour een meer intieme en uitgebreide ervaring onder begeleiding van een deskundige gids.

Tijdens de VIP Tour krijgen bezoekers toegang tot exclusieve ruimtes in het Heineken Experience-complex die niet beschikbaar zijn voor reguliere bezoekers. De gids zal uitgebreide informatie verstrekken over de geschiedenis van Heineken, het brouwproces en het merk. Bovendien krijgen de deelnemers aan de VIP Tour de kans om verschillende soorten Heineken-bier te proeven, onder begeleiding van een biersommelier die uitleg geeft over smaakprofielen en de kunst van het bierproeven.

De VIP Tour is een geweldige optie voor bezoekers die op zoek zijn naar een meer luxe en persoonlijke ervaring bij het verkennen van de Heineken Experience. Het is wel belangrijk om te weten dat de VIP Tour duurder is dan de reguliere toegang en dat vooraf reserveren vaak noodzakelijk is, vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Ontdek de fascinerende wereld van Heineken bij de Heineken Experience

De Heineken Experience nodigt bezoekers uit om de rijke geschiedenis en het brouwproces van Heineken, een van de meest iconische biermerken ter wereld, te ontdekken. Gevestigd in de voormalige brouwerij in het centrum van Amsterdam, is dit interactieve museum een must-visit voor bierliefhebbers en nieuwsgierige reizigers.

De Heineken Experience:

De Heineken Experience biedt een meeslepende en educatieve ervaring die bezoekers meeneemt op een reis door de tijd en het brouwproces. Leer meer over de oprichting van Heineken, de ingrediënten die worden gebruikt om het bier te brouwen en het unieke brouwproces dat het merk onderscheidt van andere bieren.

Interactieve tentoonstellingen en activiteiten:

Bezoekers kunnen genieten van diverse interactieve tentoonstellingen en activiteiten, zoals het zelf ervaren hoe het is om een Heineken-flesje te zijn tijdens het productieproces. Verder is er een 4D-film die het brouwproces op een meeslepende manier tot leven brengt.

Proef de Heineken-bieren:

Aan het einde van de tour kunnen bezoekers genieten van twee gratis Heineken-biertjes of een non-alcoholisch drankje in de bar op locatie. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een bierproeverij, waar bezoekers verschillende Heineken-bieren kunnen proeven.

Plan je bezoek:

De Heineken Experience is dagelijks geopend, met uitzondering van enkele feestdagen. Het wordt aangeraden om tickets vooraf online te kopen, aangezien er beperkte beschikbaarheid is en het een populaire attractie is. Voor een exclusievere ervaring is er de mogelijkheid om de VIP Tour te boeken, die toegang biedt tot exclusieve ruimtes en een bierproeverij onder begeleiding van een biersommelier.

Conclusie:

Of je nu een fervent bierliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de geschiedenis van Heineken, de Heineken Experience is een fascinerende en leuke manier om je dag in Amsterdam door te brengen. Mis deze unieke kans niet om de wereld van Heineken van binnenuit te ontdekken en te genieten van enkele van de beste bieren die het merk te bieden heeft.

Beste Heineken Experience aanbiedingen van Juli 2024