Van Gogh Museum Tickets

Op zoek naar de beste Van Gogh Museum tickets? Vergelijk en vind de top 5 opties voor een geweldige museumervaring. Boek vandaag nog je tickets en geniet van de meesterwerken van Van Gogh!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Van Gogh Museum Volwassenen Ticket
Van Gogh Museum Volwassenen Ticket
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
toegangskaarten voor personen van 18 jaar en ouder. Met het ticket heb je toegang tot zowel de permanente collectie als de tijdelijke tentoonstellingen. Beschik je over een kortingspas, ben je vriend van het museum of steungever, dan kun je als volwassene gratis naar het museum.
Nadelen
zonder kortingspas is dit ticket het duurste ticket van het museum.
Van Gogh Museum Studenten Ticket
Van Gogh Museum Studenten Ticket
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
studenten betalen slechts €10 om het Van Gogh Museum te bezoeken. Deze tickets kunnen het hele jaar gebruikt worden op doordeweekse dagen. Met het ticket kunnen studenten kennis maken met de geschiedenis en de werken van Vincent van Gogh.
Nadelen
weekenden, feestdagen en schoolvakanties zijn uitgesloten van de verlaagde prijs voor studenten.
Tip: Beste keuze
Van Gogh Museum CJP Ticket
Van Gogh Museum CJP Ticket
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
als scholier of MBO-student kun je met de CJP-pas 50% korting krijgen op toegang tot het van Gogh Museum en betaal je slechts €10 entree. Het ticket geeft toegang tot zowel de permanente als tijdelijke tentoonstellingen van het museum.
Nadelen
de korting met de CJP-pas is alleen mogelijk als je jonger dan 30 jaar bent.
Van Gogh Museum Tickets voor groepen
Van Gogh Museum Tickets voor groepen
Voordelen
speciale tickets voor groepen van 6 personen of meer en voor groepen scholieren uit het basis- of voortgezet onderwijs. Afhankelijk van het type bezoek of rondleiding dat wordt gekozen, zijn er gereduceerde prijzen per persoon. Voor kinderen en jongeren zijn er speciaal aangepaste rondleidingen.
Nadelen
voor een groepsbezoek met volwassenen is de toegangsprijs hetzelfde als voor een volwassenen ticket.
Van Gogh Museum Tickets tot 18 jaar
Van Gogh Museum Tickets tot 18 jaar
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
een voordelige manier om kinderen kennis te laten maken met het werk van Vincent van Gogh, want kinderen onder de 18 jaar hebben gratis toegang tot het museum.
Nadelen
gratis toegang voor kinderen onder de 18 is niet van toepassing op schoolgroepen.

Beste Van Gogh Museum TicketsKoopgids: Welke Van Gogh Museum Tickets is de beste koop van juni 2024?

Ben jij al eens in het Van Gogh Museum geweest? Nu is het moment om Van Gogh Museum Tickets aan te schaffen. Dit museum staat helemaal in het teken van de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh. De schilder leefde van 1853 tot 1890 en heeft in zijn leven veel schilderijen en tekeningen gemaakt die in het museum tentoongesteld zijn. Ook vind je er brieven van Gogh en meer over zijn leven. Het van Gogh Museum bestaat uit twee gebouwen, waarbij het hoofdgebouw gebruikt wordt voor de permanente tentoonstelling.

Wereldberoemde schilder

Op 30 maart 1853 werd Vincent van Gogh geboren in het plaatsje Zundert. Hij was een Nederlandse kunstschilder, waarbij zijn werk valt onder het postimpressionisme. Vincent van Gogh wordt gezien als een van de belangrijkste schilders van de 19e eeuw en zijn werk had veel invloed om latere stromingen in de schilderkunst. Vincent van Gogh was tijdens de laatste jaren van zijn leven al enigszins bekend in kleine kring, maar werd pas na zijn overlijden wereldberoemd. Bekende schilderijen van de schilder zijn De aardappeleters, De slaapkamer en Zonnebloemen.

Tentoonstellingen

Als je je van tickets voor het Van Gogh Museum hebt gekocht en een bezoek brengt aan het museum, dan zijn de tentoonstellingen verdeeld over twee gebouwen. In het hoofdgebouw vind je de permanente tentoonstelling waar je meer te weten komt over het leven van Vincent van Gogh, de brieven die hij in zijn leven schreef en uiteraard zijn meesterwerken en tekeningen en de ideeën achter zijn kunst. In de vleugel die in 1999 werd geopend vind je tijdelijke tentoonstellingen van andere kunstenaar, maar die wel gerelateerd zijn aan van Gogh en zijn werken.

Van Gogh Museum Tickets prijzen

Er zijn Van Gogh Museum Tickets verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Volwassenen betalen €19 entree (dit wordt €20 vanaf oktober 2024). Jongeren onder de 18 jaar (uitgezonderd schoolgroepen), mensen met een museumkaart, vriendenloterij VIP-kaart, ICOM-kaart of Rembrandtkaart, Vincent’s Friends en mensen met een stadspas kunnen het museum gratis bezoeken. Studenten en personen met een CJP-pas betalen €10 entree. Kom je met een groep naar het museum, dan is het verstandig om vooraf een groepsbezoek te boeken.

Van Gogh Museum Tickets, waar te koop?

Om museumtickets te kopen kun je direct bij het museum terecht. Op de website van het Van Gogh Museum is het mogelijk om toegangskaarten te kopen. Daarnaast kun je ook via diverse ticketbureaus kaartjes kopen. De prijzen kunnen hierbij uiteen lopen, omdat sommige ticketbureaus ook combinatietickets aanbieden, bijvoorbeeld een museumbezoek in combinatie met een fietstocht of rondvaart.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Van Gogh Museum Tickets

Hoe kan ik tickets kopen voor het Van Gogh Museum?

U kunt tickets voor het Van Gogh Museum kopen via de officiële website van het museum, of ter plaatse bij de kassa. Het wordt echter aanbevolen om vooraf online tickets te kopen om wachtrijen te vermijden.

Wat is de prijs van een ticket voor het Van Gogh Museum?

De prijs van een standaard ticket voor volwassenen is €19. Kinderen onder de 18 jaar mogen gratis naar binnen. Er zijn ook kortingen beschikbaar voor studenten, CJP-pashouders en houders van een Museumkaart.

Moet ik een specifieke datum en tijd kiezen bij het kopen van een ticket?

Ja, het Van Gogh Museum werkt met tijdsloten om het aantal bezoekers te reguleren. Bij het kopen van een ticket moet u een specifieke datum en tijd kiezen voor uw bezoek.

Kan ik mijn ticket annuleren of wijzigen als ik mijn plannen verander?

Tickets voor het Van Gogh Museum kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd. Het is belangrijk om uw bezoekdatum en -tijd zorgvuldig te kiezen.

Zijn er audioof rondleidingen beschikbaar in het museum?

Ja, het Van Gogh Museum biedt audioen rondleidingen aan. U kunt een audiogids huren bij de kassa of gebruikmaken van de gratis multimedia tour-app die beschikbaar is voor smartphones. Er zijn ook rondleidingen met een gids beschikbaar, maar deze moeten vooraf worden gereserveerd.

Top 5 Beste kopen
Logo