Kanis en Gunnink Koffie
Bijgewerkt: Juli 2024

Kanis en Gunnink Koffie

Kanis en Gunnink Koffie

Je denkt bijna onmiddellijk aan Douwe Egberts koffiebonen als je gevraagd wordt de beste bonen voor het zetten van filterkoffie te noemen. Het maakt niet uit tot wiens generatie je behoort, want dit koffiemerk bestaat al zo lang dat iedereen ermee bekend is. Jij bent je er dus waarschijnlijk ook van bewust. Koffiebonen van Kanis en Gunnink zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt.

De koffiebonen van Kanis en Gunnink zijn op zijn zachtst gezegd de prijs die je ervoor betaalt meer dan waard. En wist je bovendien dat deze bijzondere koffiebonen van het merk Douwe Egberts zijn? Douwe Egberts werd namelijk in 1969 eigenaar van Kanis en Gunnink koffiebonen.

 

Is de Kanis en Gunnink koffie goed?

De koffiebonen van Kanis en Gunnink zijn van zeer hoge kwaliteit. De smaak is subtiel, maar dat doet niets af aan de complexiteit van de smaken. Bovendien staat dit merk bekend als een koffie die geproduceerd wordt volgens fair trade praktijken. Door de aanwezigheid van Douwe Egberts kan dat niet anders. Als je koffie van Kanis en Gunnink koopt, kun je er zeker van zijn dat die geproduceerd is volgens eerlijke arbeidspraktijken, waarbij de prijs die aan de boer wordt betaald voor het verbouwen van de koffiebonen als eerlijk wordt beschouwd. En dat is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat je de komende jaren koffie kunt blijven drinken.

Bovendien is het nuttig om te weten dat je met koffiebonen van Kanis en Gunnink ook een lekkere cappuccino en andere melkspecialiteiten kunt maken. Je kunt dit resultaat bereiken door gebruik te maken van een cappuccino machine of door een melkopschuimer.

 

De smaak van Kanis en Gunnink koffie

Als je liever hebt dat je koffie een meer ingetogen smaak heeft, maar toch vol zit met aroma's van de geuren, dan zijn de Kanis en Gunnink koffie bonen een goede keuze voor jou. Je hebt de mogelijkheid om met deze snelfilterkoffie een standaard kopje koffie of een espresso te zetten, wat een van de vele voordelen is van het gebruik ervan. Je kunt dit resultaat bereiken door bij het zetten te experimenteren met verschillende verhoudingen tussen koffiedik en water. Als je dus een kopje koffie bereidt, heb je volledige controle over het proces. Daarnaast is het goed om te weten dat deze koffiebonen ideaal zijn voor het zetten van koffie in een koffie cafetière of een percolator.

Beste Kanis en Gunnink koffie aanbiedingen van Juli 2024