Space Scooter Aanbieding
Bijgewerkt: Juli 2024

Space Scooter Aanbieding

Space Scooter Aanbieding

Op je Space Scooter door de stad

Je ziet ze steeds vaker door de stad scheuren: de Space Scooter. Misschien zegt het je niets. Maar eigenlijk is Space Scooter gewoon een merk step. Op deze step maak je vaart door je voeten heen en weer te bewegen. Je pompt bij wijze van spreken de step om vooruit te komen. Zo blijf je toch in beweging, terwijl je jezelf gemakkelijk snel vooruit vervoert. Space Scooter is een merk uit de Benelux dat zich heeft gevestigd in Nederland. Ze bieden Space Scooters aan voor kinderen en volwassenen. Er is dus ruim voldoende keuze. 

 

Serie X580

De Space Scooter serie X580 is gemaakt voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je kunt hier dus ook als volwassene prima op steppen. Deze serie heeft vier mogelijke kleuren. Met blauw of roze weet je zeker dat je opvalt. Als je dat juist niet wil, is er ook een zwarte variant. Tot slot is er de witte versie, waarbij het plateau oranje vlammen als opdruk heeft. Deze opdruk hebben ze allemaal in deze serie, alleen in verschillende kleuren. Hoe dan ook betaal je voor deze versie een kleine € 150 via de eigen website van Space Scooter. 

 

Vernieuwde serie X590

De X590 serie is echt volledig voor volwassenen bedoeld. Deze Space Scooter kan een gewicht tot 116 kilogram dragen. Dit is de verbeterde versie van de voorgangers. De handvatten hebben betere grip, de remmen zijn sterker en je kunt beter vaart maken. Je kunt nog altijd kiezen voor een roze of blauwe Space Scooter. Bij deze serie zijn zwart en wit echter geen optie. Wel kun je voor een derde opvallende kleur kiezen. Dat is groen. Echt fel groen. De prijs van deze variant ligt € 30 hoger. Daarvoor krijg je dus wel allerlei verbeteringen terug. 

 

Junior serie X360

Voor de echte jonge kinderen, vanaf 4 jaar, is er de X360 serie. Deze serie is in het leven geroepen om de kinderen ook een Space Scooter te kunnen bieden. De junior Space Scooter is natuurlijk de goedkoopste optie met € 120. Er zijn twee varianten: roze en blauw. Waar de roze junior Space Scooter ook nog roze wielen heeft, heeft de blauwe Space Scooter juist felgroene wielen. Het vlamachtige patroon is ook hier weer terug te vinden in bijpassende kleuren. 

 

Tweedehands en andere winkels

Wie niet de volledige nieuwprijs wil of kan betalen, kan bij de website van Space Scooter ook terecht voor een variant die een tweede leven heeft gekregen. Technisch zijn deze varianten dus prima in orde, ze zijn alleen niet meer gloednieuw. Je kunt hiervoor ook Marktplaats bezoeken, hoewel je daar niet de zekerheid hebt dat ze technisch in orde zijn. Daarnaast kun je bij een speelgoedwinkel vaak ook terecht voor een Space Scooter, in ieder geval de kindervariant. 

Beste Space Scooter aanbiedingen van Juli 2024