Space Scooter

Ben je op zoek naar de beste space scooter? Ontdek hier de top 5 space scooters en vergelijk ze om jouw perfecte rit te vinden.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Space Scooter Step Blauw
Space Scooter Step Blauw
Voordelen
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor jong volwassenen. Het maximaal draaggewicht is 90 kilo. De Space scooter is eenvoudig in te klappen. De stuurhoogte van de Space scooter is 70 tot 98 centimeter. De step heeft handremmen.
Nadelen
Niet geschikt voor hele kleine kinderen.
Space Scooter X580
Space Scooter X580
Voordelen
Beschikt over een heel stil aandrijfsysteem. De step heeft gave kleuren en is uniek in zijn soort. Je kunt de Space scooter eenvoudig opbergen of meenemen. Beschikt over een handrem en luchtvering. Met deze step help je mee aan een beter milieu.
Nadelen
Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.
Tip: Beste keuze
Space Scooter Junior Blauw
Space Scooter Junior Blauw
Voordelen
De step is te gebruiken van 4 tot 8 jaar. Goede prijs en kwaliteitverhouding. De Space scooter heeft een mooi design. Door het bewegen van de voetplank is het net of je zweeft in de ruimte. De step is voorzien van een handrem om de veiligheid te garanderen.
Nadelen
De step is niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Het is aan te raden bescherming te gebruiken.
Space Scooter X590 tot 115 kg
Space Scooter X590 tot 115 kg
Voordelen
Je kunt de step eenvoudig inklappen, hierdoor neem je hem overal mee naar toe. Geschikt voor kinderen en volwassen, je kunt de Space scooter belasten tot 115 kilo. De Space scooter heeft handvaten die je grip bieden. Het remsysteem is verbeterd op het achterwiel.
Nadelen
Vanaf 8 jaar kun je de Space scooter gebruiken.
Rockboard RBX step Glossy Pink camouflage
Rockboard RBX step Glossy Pink camouflage
Voordelen
De aandrijving is heel erg stil. De Space scooter wordt aangedreven door jouw eigen bewegingen. De wielen zijn gemaakt van PU. De step biedt meer comfort dankzij de handrem en de luchtvering. Je kunt het stuur eenvoudig in hoogte verstellen. Je kunt de step netjes parkeren door middel van de standaard.
Nadelen
De leeftijd die aanbevolen wordt voor gebruik is 6 jaar.

Beste Space Scooter AanbiedingKoopgids: Welke Space Scooter is de beste koop van februari 2024?

Op je Space Scooter door de stad

Je ziet ze steeds vaker door de stad scheuren: de Space Scooter. Misschien zegt het je niets. Maar eigenlijk is Space Scooter gewoon een merk step. Op deze step maak je vaart door je voeten heen en weer te bewegen. Je pompt bij wijze van spreken de step om vooruit te komen. Zo blijf je toch in beweging, terwijl je jezelf gemakkelijk snel vooruit vervoert. Space Scooter is een merk uit de Benelux dat zich heeft gevestigd in Nederland. Ze bieden Space Scooters aan voor kinderen en volwassenen. Er is dus ruim voldoende keuze.

Serie X580

De Space Scooter serie X580 is gemaakt voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je kunt hier dus ook als volwassene prima op steppen. Deze serie heeft vier mogelijke kleuren. Met blauw of roze weet je zeker dat je opvalt. Als je dat juist niet wil, is er ook een zwarte variant. Tot slot is er de witte versie, waarbij het plateau oranje vlammen als opdruk heeft. Deze opdruk hebben ze allemaal in deze serie, alleen in verschillende kleuren. Hoe dan ook betaal je voor deze versie een kleine € 150 via de eigen website van Space Scooter.

Vernieuwde serie X590

De X590 serie is echt volledig voor volwassenen bedoeld. Deze Space Scooter kan een gewicht tot 116 kilogram dragen. Dit is de verbeterde versie van de voorgangers. De handvatten hebben betere grip, de remmen zijn sterker en je kunt beter vaart maken. Je kunt nog altijd kiezen voor een roze of blauwe Space Scooter. Bij deze serie zijn zwart en wit echter geen optie. Wel kun je voor een derde opvallende kleur kiezen. Dat is groen. Echt fel groen. De prijs van deze variant ligt € 30 hoger. Daarvoor krijg je dus wel allerlei verbeteringen terug.

Junior serie X360

Voor de echte jonge kinderen, vanaf 4 jaar, is er de X360 serie. Deze serie is in het leven geroepen om de kinderen ook een Space Scooter te kunnen bieden. De junior Space Scooter is natuurlijk de goedkoopste optie met € 120. Er zijn twee varianten: roze en blauw. Waar de roze junior Space Scooter ook nog roze wielen heeft, heeft de blauwe Space Scooter juist felgroene wielen. Het vlamachtige patroon is ook hier weer terug te vinden in bijpassende kleuren.

Tweedehands en andere winkels

Wie niet de volledige nieuwprijs wil of kan betalen, kan bij de website van Space Scooter ook terecht voor een variant die een tweede leven heeft gekregen. Technisch zijn deze varianten dus prima in orde, ze zijn alleen niet meer gloednieuw. Je kunt hiervoor ook Marktplaats bezoeken, hoewel je daar niet de zekerheid hebt dat ze technisch in orde zijn. Daarnaast kun je bij een speelgoedwinkel vaak ook terecht voor een Space Scooter, in ieder geval de kindervariant.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Space Scooter

Wat is een space scooter?

Een space scooter is een stepachtig voertuig dat wordt aangedreven door een combinatie van steppen en beweging met de voeten. Het maakt gebruik van een uniek aandrijfsysteem dat zorgt voor een soepele en snelle rit.

Wat is het maximale gewicht dat een space scooter kan dragen?

De meeste space scooters hebben een maximale draagkracht van ongeveer 100 kg. Het is belangrijk om de specificaties van het specifieke model dat je wilt kopen te controleren, aangezien dit kan variëren.

Hoe snel kan een space scooter gaan?

Een space scooter kan meestal snelheden bereiken tot 15-20 km/u, afhankelijk van de inspanning die je levert tijdens het steppen. Het is echter belangrijk om de lokale verkeersregels en veiligheidsvoorschriften in acht te nemen en altijd voorzichtig te zijn tijdens het rijden.

Kan een space scooter worden gebruikt op verschillende ondergronden?

Ja, space scooters kunnen meestal worden gebruikt op verschillende ondergronden, zoals asfalt, beton, gras en vlakke paden. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn op oneffen of gladde oppervlakken om ongelukken te voorkomen.

Is een space scooter geschikt voor kinderen?

Ja, space scooters zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud, afhankelijk van het specifieke model en de grootte van het kind. Het is belangrijk dat kinderen altijd onder toezicht van een volwassene rijden en dat ze de nodige veiligheidsuitrusting dragen, zoals een helm en kniebeschermers.

Top 5 Beste kopen
Logo