Soundtrap
Bijgewerkt: Juni 2023

Soundtrap

Soundtrap

Vind jij het leuk om samen muziek te maken? Het maken van muziek zit in onze genen. Je kunt je laten horen, nieuwe geluiden ontdekken en alleen of samen een nummer maken. Als je van muziek maken houdt ben je misschien al bekend met de opnamestudio Soundtrap van Spotify. Met Sountrap kun je online collaboratieve muziek of podcasts opnemen. Dankzij de app maak je muziek met honderden software instrumenten en duizenden loops, allemaal in de beste kwaliteit. Daarnaast kun je ook je eigen podcast opnemen en jezelf via een podcast laten horen. 

 

Maak op afstand muziek

Soundtrap maakt het mogelijk om samen op afstand met iedereen in real-time samen te werken. Zo kun je in de chat met elkaar praten. Daarnaast kun je op iedere plek aan al jouw projecten werken, welk apparaat je ook gebruikt. Zo kun je projecten eenvoudig opslaan in de cloud. Hierdoor kun je aan een project beginnen op je telefoon en deze voortzetten op een computeren. Soundtrap is dus eigenlijk een online opnamestudio die ervoor zorgt dat je waar en wanneer je maar wilt je creativiteit de vrije loop kun laten en samen of alleen muziek of een podcast te maken!

 

Hoe is Soundtrap ontstaan?

Soundtrap is begonnen als een collectief van enthousiaste makers en is ontwikkeld voor iedereen die al een maker is of er een wilt worden. Zo zit je bijvoorbeeld misschien wel in een band en heb je vaak creatieve ingevingen die je met je bandleden wilt delen. Met Soundtrap kun je al je creatieve momenten realtime met je bandleden delen. Daarnaast kun je ook eenvoudig met andere artiesten samenwerken, met andere muzikanten of gewoon met je vrienden.

 

De verschillende functies van Soundtrap

Soundtrap beschikt over verschillende functies. Zo kun je met de app samen online muziek en podcasts opnemen. Daarnaast kun je vrienden uitnodigen om op afstand aan opnames mee te werken. Dit kan zowel via de chat als in de studio. Verder is de app voorzien van duizenden professioneel opgenomen loops van hoge kwaliteit, allemaal in verschillende genres. Deze kun je gebruiken om je eigen nummer compleet te maken of je podcast te voorzien van een leuk muziekje. Vocalen kun je eenvoudig opnemen en met de ingebouwde gesamplede instrumenten kun je ook verschillende instrumenten bespelen, zoals een drum, piano, synth, orgel en meer.

 

Een professionele app

Doordat Soundtrap voorzien is van zo veel verschillende functies is het mogelijk om op een professionele manier muziek op te nemen voorzien van hoogwaardige en professionele effecten. Je kunt jezelf daarnaast als zanger of zangeres ook abonneren om je zang met Antares Auto-Tune te bewerken. Al je opnames worden in de cloud opgeslagen, waardoor je toegang hebt vanaf al jouw apparaten. 

Beste Soundtrap aanbiedingen van Juni 2023