Kings of Indigo Jeans heren
Bijgewerkt: Juni 2023

Kings of Indigo Jeans heren

Kings of Indigo Jeans heren

Spijkerbroeken zijn een belangrijke deel van onze dagelijkse outfit. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, veel te kunnen verduren en de basis van veel van outfits voor mannen. De iconische blauwe kleur van heren jeans wordt ook wel indigo genoemd. Deze naam herken je misschien wel van het merk Kings Of Indigo jeans heren. Indigo is een van de oudste kleurstoffen die gebruikt wordt bij het verven van textiel. Deze kleur is dan ook verantwoordelijk voor de iconische blauwe tint die we tegenwoordig zo goed kennen. Indigo is een organische kleurstof afkomstig uit India. Deze kleur was afkomstig van de bladeren van een bepaalde plant. De kleur Indigo wordt tegenwoordig ook al jaren door Europese kledingmerken gebruikt, zoals het merk Kings Of Indigo.

 

Over het kledingmerk Kings Of Indigo

Het merk Kings Of Indigo heeft een duidelijk doel, namelijk de industrie leiden om te veranderen en op te schonen. Dankzij dit vooruitstrevende denken is het pad van de mode gevormd en veranderd. Kings Of Indigo is altijd twee stappen verder dan andere merken. Zo positioneert het merk zichzelf als een pionier in een steeds veranderende modewereld en innoverend met materialen en duurzame productiemethodes. Daarnaast is het merk continu op zoek naar methodes om de impact op de planeet en mensen te vinden. Hiervoor maakt Kings Of Indigo gebruik van vijf pilaren om duurzaamheid te kunnen waarborgen.

De perfecte spijkerbroek voor mannen

Een Kings Of Indigo jeans heren is de beste vriend van iedere man. Een Kings Of Indigo spijkerbroek past bij vrijwel iedere outfit, gaat lang mee en hoeft daarnaast ook niet vaak gewassen te worden. Of je nu meer van een wide fit, skinny jean, cropped fit of tapered leg houdt, een Kings Of Indigo jeans heren is altijd van hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw look helemaal compleet is. Gecombineerd met een goede prijs en een duurzaam ontwikkelingsproces is een Kings Of Indigo jeans heren eigenlijk altijd wel een goede keuze. Je draagt deze jeans seizoen na seizoen, zonder dat de jeans zijn vorm en kleur verliest.

 

Verschillende soorten kleuren

Je kunt Kings Of Indigo jeans heren in veel verschillende kleuren krijgen. Zo kun je voor de klassieke indigo kleur kiezen of juist voor een lichtere of donkere wassingen. Daarnaast kun je ook voor zwarte en grijze wassingen kiezen. Ben je meer van een distressed look? Dan kun je het best gaan voor een van de distressed denims met wassingen die zijn ontstaan door duurzame technieken zoals een ozon- of laserbehandeling. Iedere Kings Of Indigo jeans is gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast is ongeveer 75% van de denim collectie gemaakt van een mix van biologisch katoen en gerecycled katoen.

Beste Kings of Indigo jeans Heren aanbiedingen van Juni 2023