Servus TV
Bijgewerkt: Juni 2024

Servus TV

Servus TV

Wat is Servus TV?

Servus TV is een Oostenrijkse televisiezender die in 2009 werd opgericht door de Oostenrijkse ondernemer Dietrich Mateschitz, de oprichter van Red Bull. De zender biedt voornamelijk programma's op het gebied van cultuur, geschiedenis, wetenschap en natuur, evenals sport- en nieuwsprogramma's.

Servus TV is beschikbaar in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en is tevens te ontvangen via satelliet- en kabel-tv-netwerken in heel Europa. De zender heeft ook een online streamingdienst, genaamd ServusTV.com, waarmee kijkers toegang hebben tot de live-uitzendingen en programma's van Servus TV.

Servus TV is vooral bekend vanwege de uitgebreide verslaggeving van verschillende sportevenementen, waaronder de MotoGP, Formule 1, en Wintersport. Daarnaast produceert de zender ook een aantal bekroonde documentaires en programma's op het gebied van kunst, cultuur en geschiedenis.

Hoe kan ik Servus TV kijken vanuit Nederland?

Om Servus TV te kunnen bekijken vanuit Nederland, heb je een abonnement nodig op een geschikte tv-provider of streamingdienst die de zender aanbiedt, of je kunt de zender online bekijken via hun website ServusTV.com.

Een aantal tv-providers in Europa, zoals Sky Deutschland en Swisscom TV, bieden Servus TV aan als onderdeel van hun zenderpakket. Als je een abonnement hebt bij een van deze providers, kun je de zender mogelijk bekijken via je tv of online portal.

Daarnaast kun je ook Servus TV streamen via hun online streamingdienst ServusTV.com. De website biedt een breed scala aan live-uitzendingen, series en documentaires in verschillende talen, waaronder Engels en Duits. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een compatibele browser op je computer, tablet of smartphone. Je hebt geen extra apparatuur nodig om Servus TV te bekijken via ServusTV.com.

Let op: het aanbod van Servus TV kan verschillen per regio, dus het kan zijn dat sommige programma's niet beschikbaar zijn in Nederland.

Kan ik Servus TV gratis kijken?

Ja, Servus TV biedt een aantal programma's gratis aan via hun online streamingdienst, ServusTV.com. Je hebt geen abonnement nodig om toegang te krijgen tot deze gratis programma's, maar je moet wel een account aanmaken op de website.

De gratis programma's op Servus TV omvatten onder andere documentaires, nieuwsuitzendingen, talkshows en een aantal sportevenementen. Sommige programma's worden echter alleen in bepaalde regio's aangeboden en zijn mogelijk niet beschikbaar in Nederland.

Werkt Servus TV met een VPN?

In theorie zou je Servus TV moeten kunnen bekijken met een VPN, maar dit hangt af van de specifieke VPN-service die je gebruikt en de regio waarin de VPN-server zich bevindt.

Als je een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot Servus TV vanuit een niet-ondersteund land, is het belangrijk om te weten dat dit tegen de gebruiksvoorwaarden van de zender kan zijn. Bovendien kan het gebruik van een VPN de beeldkwaliteit van de stream verminderen, omdat de verbindingssnelheid kan afnemen vanwege de encryptie van de VPN.

Als je wilt proberen om Servus TV te bekijken met een VPN, moet je ervoor zorgen dat de VPN een server heeft in een land waar Servus TV beschikbaar is, zoals Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland. Vervolgens moet je de VPN inschakelen en je verbinding maken met de server in dat land voordat je Servus TV probeert te bekijken via hun online streamingdienst ServusTV.com.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een VPN in strijd kan zijn met de gebruiksvoorwaarden van Servus TV, dus gebruik deze methode op eigen risico.

Hoe kan ik de Servus TV app downloaden?

Als je Servus TV op een mobiel apparaat wilt bekijken, kun je de Servus TV-app downloaden vanuit de App Store (voor iOS-apparaten) of de Google Play Store (voor Android-apparaten). Hier is een stappenplan:

  1. Ga naar de App Store of Google Play Store op je mobiele apparaat.
  2. Zoek naar "Servus TV" in de zoekbalk bovenaan de pagina.
  3. Selecteer de officiële Servus TV-app in de zoekresultaten.
  4. Tik op "Downloaden" of "Installeren" om de app te downloaden en te installeren op je apparaat.
  5. Nadat de app is geïnstalleerd, kun je deze openen en inloggen met je accountgegevens (als je al een account hebt) of je registreren voor een nieuw account.

Als de Servus TV-app niet beschikbaar is in de App Store of Google Play Store in jouw land, kan het zijn dat deze niet beschikbaar is voor jouw regio. In dat geval kun je de online streamingdienst van Servus TV gebruiken via hun website ServusTV.com om de programma's van de zender te bekijken.

Beste Servus TV aanbiedingen van Juni 2024