Rolfstone Oordopjes

Op zoek naar de beste Rolfstone oordopjes? Ontdek onze top 5 vergelijking en vind de perfecte oordopjes voor ultiem geluid en comfort.
Rolfstone Oordopjes
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Rolfstone Nova Sport
Rolfstone Nova Sport
Voordelen
Blijven altijd goed in de oren zitten, ook tijdens het sporten en bewegen. Volledig draadloos te gebruiken. Eenvoudig met de telefoon te verbinden. Perfecte fit met haakje. Extra bass en voorzien van een lange accuduur. Zweet- en regenbestendig ontwerp.
Nadelen
Vallen wat meer op in de oren.
Rolfstone Luna
Rolfstone Luna
Voordelen
Geleverd in een kleine oplaadcase. Bevat een ambient mode. Heeft een perfecte fit dankzij het foam. Ideaal om jezelf even helemaal mee af te sluiten. Handig voor tijdens het werken of relaxen.
Nadelen
Wat duurder dan andere modellen.
Tip: Beste keuze
Rolfstone Riva
Rolfstone Riva
Voordelen
Helemaal draadloos te gebruiken. Voorzien van een batterij met 8 uur afspeeltijd. Kunnen 4 keer in de oplaadcase opgeladen worden. Voorzien van touch buttons. Ook geschikt om mee te telefoneren. Comfortabel ontwerp dat goed blijft zitten in de oren. Bestand tegen de regen.
Nadelen
Het gebruik van de touch buttons is even wennen.
Rolfstone Mila
Rolfstone Mila
Voordelen
Voorzien van Bluetooth 5.0. 8 uur afspeeltijd en 40 uur met de laadcase. Te bedienen met touch. Je kunt de oortjes ook afzonderlijk van elkaar gebruiken. Beide oordopjes verbinden automatisch met je apparaat, zonder haperingen.
Nadelen
Alleen verkrijgbaar in het zwart.
Rolfstone Neo
Rolfstone Neo
Voordelen
Kleine oordopjes met een minimaal design. Geschikt om tot wel 6 uur achter elkaar muziek mee te luisteren. Ideaal voor onderweg. Maken direct verbinding zodra je ze uit de oplaadcase haalt.
Nadelen
Zijn aan de duurdere kant vergeleken met de andere modellen.

Beste Rolfstone OordopjesKoopgids: Welke Rolfstone Oordopjes zijn de beste koop van april 2024?

Ben jij al bekend met Rolfstone? Bij Rolfstone kun je terecht voor draagbare elektronica zoals oordoppen. Het bedrijf Rolfstone is in Nederland gevestigd. Bij Rolfstone wordt er gebruik gemaakt van concurrerende prijzen zonder aan kwaliteit in te boeten. Daarnaast proberen ze bij Rolfstone iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Rolfstone staat bekend om hun directe hand in de fabricage, zodat er snel geschakeld kan worden. Vragen over het onderhoud kunnen normaal gesproken eenvoudig worden opgelost, omdat iedereen bij Rolfstone goed op de hoogte is van elk aspect van de draadloze oordoppen.

De geschiedenis en het ontstaan van Rolfstone oordopjes

Bij Rolfstone streven ze ernaar onze klanten goederen en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Het bedrijf is verantwoordelijk voor ontwerp, productie, marketing en verkoop, naast de klantenservice. Het bedrijf is begonnen met het delen van een passie voor draagbare elektronica. Daarom besloten ze de nieuwste ontwikkelingen in deze industrie te onderzoeken. Ze slaagden erin volledig draadloze oortjes te ontwikkelen, die handig zijn voor gebruik tijdens het sporten, wandelen, fietsen of autorijden. Een draadloze trend die nu het straatbeeld overneemt is die van het luisteren naar muziek en handsfree bellen zonder dat kabels in de weg zitten. Dit besefte ze bij Rolfstone ook al snel. Als je eenmaal gewend bent aan draadloos, wil je waarschijnlijk niet meer terug naar bekabelde verbindingen.

Van concept tot eindproduct van Rolfstone oordopjes

De oordopjes van Rolfstone zijn volledig draadloos. Bij Rolfstone kun je terecht voor verschillende modellen met een goede verbinding. Bij Rolfstone werd besloten om zelf op zoek te gaan naar makers van volledig draadloze oortjes. Ze vonden hun eerste fabrikant aan het eind van een langdurig zoekproces en een periode van rigoureuze tests. Door de jarenlange expertise van het bedrijf op het gebied van draadloze oordopjes heeft het consequent toegang tot de meest geavanceerde technologie die de sector te bieden heeft.

Continu blijven verbeteren

Het begin van de samenwerking met de fabrikant voor het ontwerpen van goede, betaalbare draadloze oortjes betekende ook het begin van de verkoop van de draadloze oortelefoons. Bij Rolfstone werd begonnen met een verkoop in een beperkte hoeveelheid. Op deze manier kon het bedrijf de markt testen en de reacties van hun klanten even goed onder de loep nemen. Al deze input heeft het bedrijf geholpen om het product dat ze hadden gemaakt verder aan te scherpen tot het product dat je nu van Rolfstone gewend bent. Als gevolg daarvan waren ze een van de eerste bedrijven die draadloze oortjes leverden die compatibel waren met Bluetooth versie 5.0.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Rolfstone Oordopjes

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Rolfstone oordopjes?

Rolfstone oordopjes zijn draadloos en maken gebruik van Bluetooth-technologie om verbinding te maken met verschillende apparaten.

Hoe lang duurt het om de Rolfstone oordopjes op te laden?

De oplaadtijd varieert afhankelijk van het model, maar over het algemeen duurt het ongeveer 1-2 uur om de Rolfstone oordopjes volledig op te laden.

Welke apparaten zijn compatibel met Rolfstone oordopjes?

Rolfstone oordopjes zijn compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops en andere draadloze apparaten die Bluetooth ondersteunen.

Zijn de Rolfstone oordopjes geschikt voor sportactiviteiten?

Ja, Rolfstone oordopjes zijn waterbestendig en kunnen dus worden gebruikt tijdens sportactiviteiten. Ze zijn ook ontworpen om comfortabel en stevig in je oren te blijven zitten, zelfs tijdens intensieve trainingen.

Hoe lang gaat de batterij van Rolfstone oordopjes mee?

De batterijduur varieert afhankelijk van het model en het gebruik, maar over het algemeen gaan Rolfstone oordopjes tot 4-6 uur mee op een volledige lading. De draagbare oplaadcase kan de oordopjes meerdere keren opladen, waardoor de totale speelduur wordt verlengd.

Top 5 Beste kopen
Logo