Rainbow High Poppen

Ben je op zoek naar de beste Rainbow High poppen? Ontdek hier de top 5 poppen die je moet hebben! Vergelijk en kies jouw favoriet voor eindeloos speelplezier.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Rainbow High Hair Studio - Inclusief pop
Rainbow High Hair Studio - Inclusief pop
Voordelen
Een pop met schitterend regenbooghaar. Er zijn verschillende manieren om met het haar te spelen, zoals crèmes, glittergel, haarkrijt en accessoires om mee te stijlen. Bevat een exclusieve pop, namelijk Amaya Raine.
Nadelen
De kwaliteit van de pop is wat minder.
Rainbow High Grote Fashion Pop Amaya Raine - Mijn Catwalkvriendin 61 cm
Rainbow High Grote Fashion Pop Amaya Raine - Mijn Catwalkvriendin 61 cm
Voordelen
Een mooie modepop van 61 cm. Je kunt goed met de pop spelen doordat de pop voorzien is van ledematen met scharnieren. Voorzien van lang veelkleurig regenbooghaar. Wordt geleverd met leuke accessoires. Erg gedetailleerd.
Nadelen
Alleen geschikt voor kinderen van minimaal 5 jaar.
Tip: Beste keuze
Rainbow High Fashion Pop Daria Roselyn – Modepop
Rainbow High Fashion Pop Daria Roselyn – Modepop
Voordelen
Een pop met een uniek ontwerp die van top tot teen gekleed is in rozerood. Voorzien van schitterende details en prachtig haar waar je veel leuke dingen mee kunt doen. Geleverd met 2 outfits die met elkaar gematcht kunnen worden. Geleverd met poppenstandaard.
Nadelen
Om de stylinggel te verwijderen moet je het haar wassen.
Rainbow High Serie 4 Delilah Fields – Modepop
Rainbow High Serie 4 Delilah Fields – Modepop
Voordelen
Voorzien van veel details en een uniek ontwerp. Is gekleed in de kleur boterbloem geel. De eerste pop met albinisme, witte wimpers en een bril op sterkte. Met prachtig gekruld haar met haarringen. Inclusief 2 complete poppenoutfits.
Nadelen
De prijs van de pop is aan de hoge kant.
Rainbow High Fashion Pop Emi Vanda – Modepop
Rainbow High Fashion Pop Emi Vanda – Modepop
Voordelen
Een stoere modepop om mee te spelen. Met orchideekleurig haar. Past bij de animatieserie op YouTube en Netflix. De ledematen zijn volledig buigbaar, waardoor je leuke poses kunt kiezen.
Nadelen
De hakken blijven niet zo goed zitten.

Beste Rainbow High PoppenKoopgids: Welke Rainbow High Poppen is de beste koop van februari 2024?

Als jouw kindje een echte fashionista is, zullen de Rainbow High Poppen zeker in de smaak vallen. De Rainbow High Poppen zijn speelpoppen met een eigen stijl. Het zijn kleurrijke poppen, vandaag de naam Rainbow High, die ieder een eigen gevoel voor mode hebben. De poppen zijn van top tot teen in hun eigen kleur gekleed en zijn erg leuk om mee te spelen.

Rainbow High fashion

Iedere Rainbow High Pop is helemaal gek op fashion. De poppen hebben in totaal 2 complete outfits die leuk met elkaar gemixt en gematcht kunnen worden. Iedere pop heeft een bepaalde kleur van de regenboog als lievelingskleur, namelijk rood, oranje, groen, geel, paars of blauw. Deze lievelingskleur is direct in hun outfit terug te zien. De poppen zelf zijn volledig beweegbaar en kunnen ook verschillende poses aannemen. Zo zijn de benen en de armen buigbaar, waardoor je ze in allerlei leuke en glamoureuze houdingen neer kunt zetten.

Verzamel de hele regenboog

Naast dat de poppen allemaal hun eigen lievelingskleur hebben, hebben ze ook allemaal hun eigen stijl. De ene pop is wat stoerder, de andere pop juist sportiever en weer een andere pop is helemaal gek op party’s. De stijl wordt gecombineerd met de lievelingskleur van de pop. In totaal zijn er 6 poppen, ieder in een andere kleur van de regenboog. Zo heb je Ruby Anderson, de rode pop, Poppy Rowan, de oranje pop, Sunny Madison, de gele pop, Jade Hunter, de groene pop, Skyler Bradshow, de blauwe pop en Violet Willow, de paarse pop.

Rainbow High Fashion Studio

Dat de poppen een echt gevoel voor fashion hebben is wel duidelijk. Ze zijn er dan ook helemaal gek op. Als je met Rainbow High Poppen gaat spelen, kan de High Fashion Studio eigenlijk niet ontbreken. Met de High Fashion Studio kun je meer dan 300 outfits voor je Rainbow High Poppen samenstellen. Bij de High Fashion Studio hoort ook de pop Avery Styles. Dit is de glamoureuze modeontwerpster van de High Fashion Studio waar iedereen in Rainbow High tegenop kijkt.

River Kendall

De eerste jongensmodepop van Rainbow High is River Kendall. River is een sportieve modepop die de ster is van het rugbyteam van de school. Deze sportieve stijl is goed terug te zien in zijn coole en sportieve kleding. Net als alle andere Fashion High Poppen wordt River Kendall met twee complete outfits verkocht die je met elkaar kunt mixen en matchen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Rainbow High Poppen

Wat zijn Rainbow High poppen?

Rainbow High poppen zijn modepoppen die bekend staan om hun kleurrijke en trendy outfits. Ze zijn populair bij kinderen en verzamelaars van modepoppen.

Hoe groot zijn de Rainbow High poppen?

De Rainbow High poppen zijn ongeveer 27 cm lang, wat overeenkomt met de gemiddelde grootte van modepoppen.

Zijn de outfits van de Rainbow High poppen verwisselbaar?

Ja, de outfits van de Rainbow High poppen zijn verwisselbaar. Dit stelt kinderen in staat om hun poppen verschillende looks te geven en creatief te zijn met het stylen van hun poppen.

Zijn er accessoires beschikbaar voor de Rainbow High poppen?

Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Rainbow High poppen, zoals schoenen, tassen en sieraden. Deze accessoires kunnen apart worden gekocht en helpen bij het compleet maken van de outfits van de poppen.

Zijn er verschillende karakters beschikbaar in de Rainbow High collectie?

Ja, de Rainbow High collectie bevat verschillende karakters, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en stijl. Dit stelt kinderen in staat om hun favoriete karakter te kiezen en hun collectie poppen uit te breiden.

Top 5 Beste kopen
Logo