Rainbow High Poppen
Bijgewerkt: Juni 2024

Rainbow High Poppen

Rainbow High Poppen

Als jouw kindje een echte fashionista is, zullen de Rainbow High Poppen zeker in de smaak vallen. De Rainbow High Poppen zijn speelpoppen met een eigen stijl. Het zijn kleurrijke poppen, vandaag de naam Rainbow High, die ieder een eigen gevoel voor mode hebben. De poppen zijn van top tot teen in hun eigen kleur gekleed en zijn erg leuk om mee te spelen.

 

Rainbow High fashion

Iedere Rainbow High Pop is helemaal gek op fashion. De poppen hebben in totaal 2 complete outfits die leuk met elkaar gemixt en gematcht kunnen worden. Iedere pop heeft een bepaalde kleur van de regenboog als lievelingskleur, namelijk rood, oranje, groen, geel, paars of blauw. Deze lievelingskleur is direct in hun outfit terug te zien. De poppen zelf zijn volledig beweegbaar en kunnen ook verschillende poses aannemen. Zo zijn de benen en de armen buigbaar, waardoor je ze in allerlei leuke en glamoureuze houdingen neer kunt zetten.

 

Verzamel de hele regenboog

Naast dat de poppen allemaal hun eigen lievelingskleur hebben, hebben ze ook allemaal hun eigen stijl. De ene pop is wat stoerder, de andere pop juist sportiever en weer een andere pop is helemaal gek op party’s. De stijl wordt gecombineerd met de lievelingskleur van de pop. In totaal zijn er 6 poppen, ieder in een andere kleur van de regenboog. Zo heb je Ruby Anderson, de rode pop, Poppy Rowan, de oranje pop, Sunny Madison, de gele pop, Jade Hunter, de groene pop, Skyler Bradshow, de blauwe pop en Violet Willow, de paarse pop.

 

Rainbow High Fashion Studio

Dat de poppen een echt gevoel voor fashion hebben is wel duidelijk. Ze zijn er dan ook helemaal gek op. Als je met Rainbow High Poppen gaat spelen, kan de High Fashion Studio eigenlijk niet ontbreken. Met de High Fashion Studio kun je meer dan 300 outfits voor je Rainbow High Poppen samenstellen. Bij de High Fashion Studio hoort ook de pop Avery Styles. Dit is de glamoureuze modeontwerpster van de High Fashion Studio waar iedereen in Rainbow High tegenop kijkt.

 

River Kendall

De eerste jongensmodepop van Rainbow High is River Kendall. River is een sportieve modepop die de ster is van het rugbyteam van de school. Deze sportieve stijl is goed terug te zien in zijn coole en sportieve kleding. Net als alle andere Fashion High Poppen wordt River Kendall met twee complete outfits verkocht die je met elkaar kunt mixen en matchen. 

Beste Rainbow High Poppen aanbiedingen van Juni 2024