Sylvanian Families
Bijgewerkt: Juni 2024

Sylvanian Families

Sylvanian Families

Je kent Sylvanian Families misschien wel van vroeger. Sylvanian Families is namelijk speelgoed dat al sinds 1985 zeer geliefd is bij heel veel mensen. Sylvanian Families geeft een nostalgisch gevoel en is speelgoed dat ook vandaag de dag nog verschillende leeftijdsgroepen aanspreekt. Het speelgoed van Sylvanian Families is op drie concepten gebaseerd, namelijk de natuur, de liefde en familie. Het speelgoed is erg leuk voor kinderen, aangezien ze hun verbeeldingskracht kunnen gebruiken en zelf kunnen ontdekken hoe ze voor anderen moeten zorgen. Het speelgoed van Sylvanian Families helpt jonge kinderen om hun sociale vaardigheden te verbeteren.

 

De omgeving van Sylvanian Families

De families van Sylvanian Families wonen allemaal samen in Sylvanian Village. In Sylvanian Village geniet iedereen volop van de natuur en al het moois wat de natuur te bieden heeft. De wereld van Sylvanian Families is rond het comfortabele dagelijkse leven opgebouwd. Tijdens het spelen kunnen er verschillende activiteiten gedaan worden waarmee kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken. Bij Sylvanian Families kan iedereen onderdeel zijn van de familie. Op deze manier leren kinderen ook gelijk hoe relaties werken.

 

De producten van Sylvanian Families

In de collectie van Sylvanian Families vind je ontzettend veel verschillende producten terug. Denk hierbij aan winkels, huizen, accessoires en meubels. De producten zijn allemaal zeer gedetailleerd. Verder heb je natuurlijk ook nog de figuren zelf die ook zeer gedetailleerd zijn. De figuurtjes hebben allemaal een lieve gezichtsuitdrukking en zien er uniek uit. De figuren stralen hierdoor veel warmte uit, die door kinderen goed voelbaar is.

 

De speelwaarde

Het speelgoed van Sylvanian Families is tijdloos en spreekt dan ook eigenlijk iedereen aan. Kinderen die met Sylvanian Families kunnen zich goed vermaken door het spelen met de poppen, het inrichten van de verschillende huisjes, het verwisselen van de kleding en ook het verzamelen van de meubels. Tijdens het spelen zijn er geen regels en kunnen kinderen hun creativiteit volop kwijt.

 

Voor welke leeftijd is Sylvanian Families geschikt?

Eigenlijk is Sylvanian Families leuk voor iedere leeftijd. De minimale leeftijd volgens de verpakking is wel 3 jaar. Jongere kinderen zouden ook al met Sylvanian Families kunnen spelen, maar dan moet je wel goed rekening houden met de kleine onderdelen van de spulletjes. Het speelgoed is daarnaast vrij kwetsbaar, waardoor het speelgoed niet geschikt is om ruig mee te spelen. Voor ouders van kinderen is het speelgoed ook erg leuk, zeker wanneer je samen met je kinderen kunt spelen en een hele fantasiewereld kunt bouwen. Sylvanian Families is daarnaast ook erg geliefd bij verzamelaars. 

Beste Sylvanian Families aanbiedingen van Juni 2024