Sylvanian Families

Op zoek naar de beste Sylvanian Families? Ontdek nu de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze voor urenlang speelplezier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Sylvanian Families 5302 het grote landhuis met verlichting- poppenhuis- combineren met startershuis(5303)
Sylvanian Families 5302 het grote landhuis met verlichting- poppenhuis- combineren met startershuis(5303)
Voordelen
Een zeer complete set met een groot landhuis. Kan geopend worden op 90 tot 180 graden. Ook een prachtig huis wanneer het huis gesloten is. Kan uitgebreid worden met andere set. Het dak kan verwijderd worden om er beter mee te kunnen spelen. Zelf in te richten.
Nadelen
Het huis vereist 2 AA batterijen die niet inbegrepen zijn.
Sylvanian Families 5450 Avontuurlijke boomhut
Sylvanian Families 5450 Avontuurlijke boomhut
Voordelen
Leuke avontuurlijke boomhut met touwschommel die op en neer kan gaan en als een lift werkt. Voorzien van een glijbaan en boomstamsleetje. Bevat 4 kleine kamers. Met een geheime doorgang in de boom. De hut kan verwijderd worden om los mee te spelen.
Nadelen
Wordt niet geleverd met poppetjes.
Tip: Beste keuze
Sylvanian Families 4150 familie chocoladekonijn- speelfiguren- fluweelzacht- 4 onderdelen
Sylvanian Families 4150 familie chocoladekonijn- speelfiguren- fluweelzacht- 4 onderdelen
Voordelen
Gezellige familie van 4 chocoladekonijnen. Bevat een vader, moeder, dochter en zoon. De figuren hebben beweegbare armpjes, voetjes en een beweegbaar hoofd. De figuurtjes zijn fluweelzacht. Goed voor uren speelplezier.
Nadelen
Niet geschikt voor hele jonge kinderen.
Sylvanian Families 5303 startershuis- poppenhuis- 1 speelfiguur- eettafel- 2stoelen- bed- fornuis- pan- speelklaar
Sylvanian Families 5303 startershuis- poppenhuis- 1 speelfiguur- eettafel- 2stoelen- bed- fornuis- pan- speelklaar
Voordelen
Geleverd met een speelfiguur. Beschikt over een verwijderbare verdieping die je naast de begane grond kunt zetten. Bevat veel details en beweegbare onderdelen. Je kunt het poppenhuis zelf inrichten en uitbreiden.
Nadelen
De onderdelen zijn aan de kleine kant.
Sylvanian Families 5318 baby boomhut- schommel - 1 baby eekhoorn speelfiguur
Sylvanian Families 5318 baby boomhut- schommel - 1 baby eekhoorn speelfiguur
Voordelen
Inclusief een speelfiguur. Met beweegbare onderdelen. Erg leuk voor kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar.
Nadelen
Voor meer speelplezier heb je meer diertjes nodig.

Beste Sylvanian FamiliesKoopgids: Welke Sylvanian Families is de beste koop van februari 2024?

Je kent Sylvanian Families misschien wel van vroeger. Sylvanian Families is namelijk speelgoed dat al sinds 1985 zeer geliefd is bij heel veel mensen. Sylvanian Families geeft een nostalgisch gevoel en is speelgoed dat ook vandaag de dag nog verschillende leeftijdsgroepen aanspreekt. Het speelgoed van Sylvanian Families is op drie concepten gebaseerd, namelijk de natuur, de liefde en familie. Het speelgoed is erg leuk voor kinderen, aangezien ze hun verbeeldingskracht kunnen gebruiken en zelf kunnen ontdekken hoe ze voor anderen moeten zorgen. Het speelgoed van Sylvanian Families helpt jonge kinderen om hun sociale vaardigheden te verbeteren.

De omgeving van Sylvanian Families

De families van Sylvanian Families wonen allemaal samen in Sylvanian Village. In Sylvanian Village geniet iedereen volop van de natuur en al het moois wat de natuur te bieden heeft. De wereld van Sylvanian Families is rond het comfortabele dagelijkse leven opgebouwd. Tijdens het spelen kunnen er verschillende activiteiten gedaan worden waarmee kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken. Bij Sylvanian Families kan iedereen onderdeel zijn van de familie. Op deze manier leren kinderen ook gelijk hoe relaties werken.

De producten van Sylvanian Families

In de collectie van Sylvanian Families vind je ontzettend veel verschillende producten terug. Denk hierbij aan winkels, huizen, accessoires en meubels. De producten zijn allemaal zeer gedetailleerd. Verder heb je natuurlijk ook nog de figuren zelf die ook zeer gedetailleerd zijn. De figuurtjes hebben allemaal een lieve gezichtsuitdrukking en zien er uniek uit. De figuren stralen hierdoor veel warmte uit, die door kinderen goed voelbaar is.

De speelwaarde

Het speelgoed van Sylvanian Families is tijdloos en spreekt dan ook eigenlijk iedereen aan. Kinderen die met Sylvanian Families kunnen zich goed vermaken door het spelen met de poppen, het inrichten van de verschillende huisjes, het verwisselen van de kleding en ook het verzamelen van de meubels. Tijdens het spelen zijn er geen regels en kunnen kinderen hun creativiteit volop kwijt.

Voor welke leeftijd is Sylvanian Families geschikt?

Eigenlijk is Sylvanian Families leuk voor iedere leeftijd. De minimale leeftijd volgens de verpakking is wel 3 jaar. Jongere kinderen zouden ook al met Sylvanian Families kunnen spelen, maar dan moet je wel goed rekening houden met de kleine onderdelen van de spulletjes. Het speelgoed is daarnaast vrij kwetsbaar, waardoor het speelgoed niet geschikt is om ruig mee te spelen. Voor ouders van kinderen is het speelgoed ook erg leuk, zeker wanneer je samen met je kinderen kunt spelen en een hele fantasiewereld kunt bouwen. Sylvanian Families is daarnaast ook erg geliefd bij verzamelaars.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Sylvanian Families

Wat zijn Sylvanian Families?

Sylvanian Families zijn een populaire speelgoedlijn van schattige dierenfiguren die in verschillende gezinnen leven. Ze hebben een uitgebreid assortiment van huizen, meubels en accessoires om de speelervaring compleet te maken.

Wat is de leeftijdsaanbeveling voor Sylvanian Families?

Sylvanian Families zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en zijn gemaakt van duurzame materialen die veilig zijn voor jonge kinderen.

Zijn de Sylvanian Families figuren compatibel met andere speelsets?

Ja, de Sylvanian Families figuren zijn compatibel met andere speelsets van hetzelfde formaat. Dit betekent dat kinderen hun Sylvanian Families kunnen combineren met andere speelsets en hun eigen unieke speelwereld kunnen creëren.

Hoe kan ik Sylvanian Families verzamelen?

Sylvanian Families zijn verkrijgbaar in verschillende sets en gezinnen. Je kunt ze kopen in speelgoedwinkels en online. Veel verzamelaars genieten van het verzamelen van verschillende gezinnen en accessoires om hun Sylvanian Families-wereld uit te breiden.

Zijn er educatieve voordelen aan het spelen met Sylvanian Families?

Ja, het spelen met Sylvanian Families kan verschillende educatieve voordelen hebben. Het stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en sociale vaardigheden van kinderen. Ze kunnen rollenspellen spelen, verhalen bedenken en sociale interacties simuleren, wat allemaal bijdraagt ​​aan hun ontwikkeling.

Top 5 Beste kopen
Logo