Popal Kinderfiets

Op zoek naar de beste Popal kinderfiets? Vergelijk hier de top 5 modellen voor de ultieme fietservaring! Ontdek het perfecte rijplezier voor jouw kind.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Popal Kinderfiets Cooper Turquoise 12 inch
Popal Kinderfiets Cooper Turquoise 12 inch
Voordelen
De fiets is gemaakt van aluminium. De fiets is niet heel zwaar, weegt 8 kilogram. De handvaten van de fiets zijn van rubber. Mooie uitstraling. Geschikt voor kinderen van 92 tot 98 centimeter.
Nadelen
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, afhankelijk van de lengte.
Popal Kinderfiets Cooper Donker Blauw
Popal Kinderfiets Cooper Donker Blauw
Voordelen
Stoere jongensfiets. De fiets is veilig. De fiets heeft hand en terugtrapremmen. Geschikt voor de leeftijdscategorie 5 tot 7 jaar. De wielmaat van de fiets is 18 inch.
Nadelen
De fiets heeft geen slot.
Tip: Beste keuze
Popal Kinderfiets Daily Dutch Basic Plus Mat Zwart
Popal Kinderfiets Daily Dutch Basic Plus Mat Zwart
Voordelen
Stoere transportfiets. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Een gesloten kettingkast. De fiets weegt ongeveer 20 kilo. De fiets beschikt over naafversnellingen.
Nadelen
De zadelpen is niet verend.
Popal Daily Dutch Basic+ Kinderfiets - 3 versnellingen – Blauw
Popal Daily Dutch Basic+ Kinderfiets - 3 versnellingen – Blauw
Voordelen
De fiets is diverse hippe kleuren leverbaar. De fiets is erg stevig. 3 Shimano Nexus versnellingen. De verlichting op de fiets werken op batterijen. Beschikt over een ringslot.
Nadelen
De voorvork is niet verend.
Popal Kinderfiets FunJet Mat Zwart Oranje
Popal Kinderfiets FunJet Mat Zwart Oranje
Voordelen
Een gave en stoere uitstraling. De spatborden zijn van metaal. Verlichting werkt op batterijen. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar. De fiets heeft een stevig frame.
Nadelen
De batterijen zullen af en toe eens vervangen moeten worden.

Beste Popal KinderfietsKoopgids: Welke Popal Kinderfiets is de beste koop van mei 2024?

Je kindjes eerste fiets is iets waar die al tijden naar uit zit te kijken. Om ervoor te zorgen dat je zoontje of dochtertje meteen goed op zijn of haar eerste stalen ros plaats kan nemen is het belangrijk te weten welke fiets het beste kan passen. De kinderfiets van Popal is hier speciaal voor bedoeld. Deze fiets is op maat gemaakt voor kinderen om hun eerste meters op de fietspaden te kunnen maken, op een vergelijkbare manier als papa en mama. De Popal kinderfiets is een gewone fiets in hoe die eruit ziet, maar wel aangepast aan wat kleine kinderen nodig kunnen hebben.

Geschikt voor ieder kind

De Popal kinderfiets kan voor ieder kind dat de driewieler is ontgroeid een goede eerste fiets worden. Vanaf 2 jaar oud kan jouw dreumes al op een van de modellen rondrijden. Daarna kan je kind zelfs tot na 12 jaar een Popal kinderfiets rijden die past bij hoe groot die is. De verschillende modellen van Popal kinderfietsen zijn gericht op wat je kind nodig kan hebben op basis van de lichaamslengte, de leeftijd en het gewicht. Zo heeft het kleinste model een maat van 12 inch. Deze is geschikt voor de leeftijden 2 tot en met 4 jaar en een lichaamslengte van 95 centimeter. Voor kinderen van boven de 12 jaar en die langer zijn dan 1,45 meter heeft Popal kinderfietsen met een inchmaat van 28 inch.

In kleuren en stijlen

Naast dat je kind goed bij de grond en de pedalen moet kunnen om goed en veilig te kunnen fietsen, is de uitstraling ook belangrijk. Popal kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zilver, grijs en zwart zijn standaardkleuren en ook de traditionele roze en blauw voor typische jongens en meisjes zijn bij de Popal kinderfietsen te vinden. Daarnaast kun je ook kiezen uit minder typische kleuren, zoals felgroen of rood. Niet alle modellen kunnen alle kleuren hebben, dus mocht je echt op zoek zijn naar een fiets in een bepaalde kleur, dan kun je op de website van Popal kinderfietsen filteren op basis van kleur.

Ook de modellen zelf kunnen een eigen stijl hebben. Zo heeft Popal kinderfietsen van de series Daily Dutch en Cooper, die de gewone uitstraling hebben van gewone dames- en herenfietsen. Voor kinderen die iets stoerders willen hebben, heeft Popal onder andere kinderfietsen onder de noemer Funjet X.

De prijs

Popal hanteert prijzen die afhangen van wat voor kinderfiets je wilt hebben. Hoe jonger de fietser kan zijn, hoe goedkoper de fiets is. Dit komt omdat kinderen van een oudere leeftijd een grote fiets nodig hebben en vaak grotere afstanden kunnen fietsen, waardoor zij een stevigere fiets nodig hebben dan kinderen die alleen rondjes rijden op het schoolplein. De fietsen van 12 inch, zoals de Popal Race Jongensfiets, ben je ongeveer 150 euro kwijt. Voor fietsen van 20 inch, geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar en een lichaamslengte 1,15 meter, kosten rond de 225 euro. De grootste kinderfietsen zijn 28 inch en kosten rond de 325 euro.

Waar te koop

Popal verkoopt zelf de eigen fietsen, waardoor je al via hun eigen website de kinderfietsen kunt bestellen. Daarnaast kun je de fietsen ook bestellen via de webshops van bekende fietswinkels, zoals Halfords en ook websites als Bol.com hebben Popal kinderfietsen in het assortiment opgenomen. Ook kun je via websites als Marktplaats een Popal kinderfietsen overkopen van wie er nog een overheeft omdat hun eigen kind er te groot voor is geworden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Popal Kinderfiets

Wat is de leeftijdscategorie voor Popal kinderfietsen?

Popal kinderfietsen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud, afhankelijk van het model.

Zijn Popal kinderfietsen veilig voor kinderen?

Ja, Popal kinderfietsen voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals reflectoren, handremmen en een stevig frame.

Zijn Popal kinderfietsen gemakkelijk te monteren?

Ja, Popal kinderfietsen worden geleverd met duidelijke montage-instructies en zijn over het algemeen eenvoudig te monteren. Het is echter altijd aan te raden om de fiets door een professional te laten controleren voordat je kind erop gaat rijden.

Zijn er verschillende maten beschikbaar voor Popal kinderfietsen?

Ja, Popal kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte fiets is voor kinderen van verschillende leeftijden en lengtes.

Wat is de garantie op Popal kinderfietsen?

Popal biedt over het algemeen een garantieperiode van 1 jaar op hun kinderfietsen. Dit omvat fabrieksfouten en defecten, maar geen normale slijtage of schade veroorzaakt door verkeerd gebruik. Het is altijd raadzaam om de garantievoorwaarden te controleren bij de aankoop van een specifiek model.

Top 5 Beste kopen
Logo