Popal Kinderfiets
Bijgewerkt: Juni 2023

Popal Kinderfiets

Popal Kinderfiets

Je kindjes eerste fiets is iets waar die al tijden naar uit zit te kijken. Om ervoor te zorgen dat je zoontje of dochtertje meteen goed op zijn of haar eerste stalen ros plaats kan nemen is het belangrijk te weten welke fiets het beste kan passen. De kinderfiets van Popal is hier speciaal voor bedoeld. Deze fiets is op maat gemaakt voor kinderen om hun eerste meters op de fietspaden te kunnen maken, op een vergelijkbare manier als papa en mama. De Popal kinderfiets is een gewone fiets in hoe die eruit ziet, maar wel aangepast aan wat kleine kinderen nodig kunnen hebben.

 

Geschikt voor ieder kind

De Popal kinderfiets kan voor ieder kind dat de driewieler is ontgroeid een goede eerste fiets worden. Vanaf 2 jaar oud kan jouw dreumes al op een van de modellen rondrijden. Daarna kan je kind zelfs tot na 12 jaar een Popal kinderfiets rijden die past bij hoe groot die is. De verschillende modellen van Popal kinderfietsen zijn gericht op wat je kind nodig kan hebben op basis van de lichaamslengte, de leeftijd en het gewicht. Zo heeft het kleinste model een maat van 12 inch. Deze is geschikt voor de leeftijden 2 tot en met 4 jaar en een lichaamslengte van 95 centimeter. Voor kinderen van boven de 12 jaar en die langer zijn dan 1,45 meter heeft Popal kinderfietsen met een inchmaat van 28 inch.

 

In kleuren en stijlen

Naast dat je kind goed bij de grond en de pedalen moet kunnen om goed en veilig te kunnen fietsen, is de uitstraling ook belangrijk. Popal kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zilver, grijs en zwart zijn standaardkleuren en ook de traditionele roze en blauw voor typische jongens en meisjes zijn bij de Popal kinderfietsen te vinden. Daarnaast kun je ook kiezen uit minder typische kleuren, zoals felgroen of rood. Niet alle modellen kunnen alle kleuren hebben, dus mocht je echt op zoek zijn naar een fiets in een bepaalde kleur, dan kun je op de website van Popal kinderfietsen filteren op basis van kleur.

 

Ook de modellen zelf kunnen een eigen stijl hebben. Zo heeft Popal kinderfietsen van de series Daily Dutch en Cooper, die de gewone uitstraling hebben van gewone dames- en herenfietsen. Voor kinderen die iets stoerders willen hebben, heeft Popal onder andere kinderfietsen onder de noemer Funjet X.

 

De prijs

Popal hanteert prijzen die afhangen van wat voor kinderfiets je wilt hebben. Hoe jonger de fietser kan zijn, hoe goedkoper de fiets is. Dit komt omdat kinderen van een oudere leeftijd een grote fiets nodig hebben en vaak grotere afstanden kunnen fietsen, waardoor zij een stevigere fiets nodig hebben dan kinderen die alleen rondjes rijden op het schoolplein. De fietsen van 12 inch, zoals de Popal Race Jongensfiets, ben je ongeveer 150 euro kwijt. Voor fietsen van 20 inch, geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar en een lichaamslengte 1,15 meter, kosten rond de 225 euro. De grootste kinderfietsen zijn 28 inch en kosten rond de 325 euro.

 

Waar te koop

Popal verkoopt zelf de eigen fietsen, waardoor je al via hun eigen website de kinderfietsen kunt bestellen. Daarnaast kun je de fietsen ook bestellen via de webshops van bekende fietswinkels, zoals Halfords en ook websites als Bol.com hebben Popal kinderfietsen in het assortiment opgenomen. Ook kun je via websites als Marktplaats een Popal kinderfietsen overkopen van wie er nog een overheeft omdat hun eigen kind er te groot voor is geworden.

Beste Popal Kinderfiets aanbiedingen van Juni 2023