Chillafish Loopfiets
Bijgewerkt: Juni 2023

Chillafish Loopfiets

Chillafish Loopfiets

Je kindje al leren fietsen kan op een speelse manier, die je dreumes ook leuk kan vinden. De Chillafish loopfiets is goed geschikt voor kinderen die nog te jong zijn voor een echt fietsje of een driewieler, maar wel alvast hun horizon kunnen verbreden. De Chillafish loopfiets kan gebruikt worden voor verschillende kinderen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

De modellen

Chillafish loopfietsen zijn verkrijgbaar in variƫrende soorten en maten. Zo zijn er loopfietsen geschikt voor kinderen van nog geen jaar oud tot voor kinderen die al bijna zelfstandig zouden kunnen fietsen. Ook is er variatie in wat voor soort loopfiets je wilt hebben. Dit is op basis van hoeveel wielen de fiets kan hebben, tot een maximum van vier, hoe de handvaten zitten en natuurlijk de hoogte. Bekende en populaire modellen zijn de Charlie, Fixie, Bunzi, Itsibitsi en Quadie. De Quadie is hierbij een Chillafish loopfiets die in hoogte versteld kan worden, waardoor je deze aan kunt passen aan de grootte van je kindje.

 

De meeste Chillafish loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en dit kan oplopen tot en met een jaar of 6, afhankelijk van het model. Dit is goed te zien aan bijvoorbeeld het materiaal waar de loopfietsen van zijn gemaakt, hoeveel wielen de loopfietsen hebben en natuurlijk de grootte. Tussen de verschillende modellen heb je genoeg keuze qua kleuren, waardoor de Chillafish loopfiets geschikt kan zijn voor ieder jongetje of meisje dat hiermee wil leren fietsen. Rood, roze, blauw en zwart zijn vrijwel altijd mogelijk en daarnaast kunnen aparte modellen ook eigen kleuren hebben, waaronder groen, perzik of limoengroen (lime).

 

Tot wanneer geschikt

Bij de Chillafish loopfiets staat altijd aangegeven tot welke leeftijd het aangeraden is om het model te gebruiken. Zo is de Bunzi Junior vooral gericht op kinderen van 1 tot 3 jaar en kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar met de Fixie rondrijden. Een andere graadmeter is het gewicht van je kindje. De meeste Chillafish loopfietsen kunnen een gewicht tussen de 25 en 35 kilogram houden, terwijl enkele modellen zelfs tot 50 kilo kunnen dragen, zoals de BMXie MOTO. Ook de zithoogte kan verschillen tussen de 20 en 40 centimeter.

 

De prijs

De prijs van een Chillafish loopfiets is afhankelijk van het soort loopfiets. Dit hangt ook af van de leeftijd waarvoor de fiets bedoeld is. Zo zijn de beginnende loopfietsen voor kinderen van 1 tot 3 jaar het goedkoopst met 21 euro. Vanaf 2 jaar kun je kiezen voor Chillafish loopfietsen van nog geen 50 euro. De series van BMXie zijn het meest prijzig, maar alsnog hoef je dan alleen te denken aan een prijs van tussen de 50 en 70 euro. Verstelbare fietsen die voor meer leeftijdsgroepen zijn hangen af van het model. Zo is de Quadie te koop voor 50 euro.

 

Waar te koop

Chillafish loopfietsen zijn te koop via verschillende verkooppunten. Allereerst verkopers van kinderspeelgoed hebben de Chillafish loopfiets in het assortiment. Overkoepelende online winkels als Bol.com hebben ook een groot assortiment. De Chillafish loopfiets is te koop in een echte winkel en ook online. Tweedehands kun je bijvoorbeeld kijken op Marktplaats, waar iemand de Chillafish loopfiets kan verkopen omdat het eigen kindje hier te oud voor is geworden.

 

Beste Chillafish Loopfiets aanbiedingen van Juni 2023