Chillafish Loopfiets

Op zoek naar de beste Chillafish loopfiets? Vergelijk de top 5 modellen voor de perfecte keuze. Lees verder voor gedetailleerde reviews en handige tips.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Chillafish loopfiets Charlie
Chillafish loopfiets Charlie
Voordelen
De fiets is heel licht van gewicht. Perfect om de grove motorieken mee te oefenen. De banden kunnen niet lek gaan. 2 jaar garantie die gratis tot 5 jaar verlengd kan worden.
Nadelen
Geschikt voor kinderen tussen de 18 en 48 maanden.
Chillafish loopfiets Bunzi Roze
Chillafish loopfiets Bunzi Roze
Voordelen
Je kind kan gemakkelijk leren met deze loopfiets. De loopfiets is kan aangepast worden van een driewieler naar tweewieler. Kunststoffen wielen, waardoor de loopfiets geschikt is voor binnen en buiten. Het zadel is te verstellen.
Nadelen
Die loopfiets is tot 25 kilo belastbaar.
Tip: Beste keuze
Chillafish loopfiets BMXIE
Chillafish loopfiets BMXIE
Voordelen
Geschikt voor kinderen van twee tot 5 jaar. Het zadel is te verstellen van 32 tot 39 centimeter. De loopfiets heeft massieven banden. Je kan de loopfiets zowel binnen als buiten gebruiken. Tot 35 kilo te belasten.
Nadelen
De loopfiets heeft geen rem.
Chillafish Loopfiets Fixi Blauw
Chillafish Loopfiets Fixi Blauw
Voordelen
De fiets heeft een mooi stalenframe. De loopfiets heeft een stoere uitstraling. De bandjes zijn op lucht. De loopfiets beschikt over een verstelbaar zadel. Geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
Nadelen
Maximaal draagvermogen van 25 kilo.
Chillafish Bobbi- kinderhelm
Chillafish Bobbi- kinderhelm
Voordelen
De helm is multifunctioneel. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. De helm beschikt over ventilatiegaten. Optimale bescherming. De helm is in meerdere kleuren te verkrijgen.
Nadelen
Deze helm is niet geschikt voor de allerkleinsten.

Beste Chillafish LoopfietsKoopgids: Welke Chillafish Loopfiets is de beste koop van juni 2024?

Je kindje al leren fietsen kan op een speelse manier, die je dreumes ook leuk kan vinden. De Chillafish loopfiets is goed geschikt voor kinderen die nog te jong zijn voor een echt fietsje of een driewieler, maar wel alvast hun horizon kunnen verbreden. De Chillafish loopfiets kan gebruikt worden voor verschillende kinderen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De modellen

Chillafish loopfietsen zijn verkrijgbaar in variërende soorten en maten. Zo zijn er loopfietsen geschikt voor kinderen van nog geen jaar oud tot voor kinderen die al bijna zelfstandig zouden kunnen fietsen. Ook is er variatie in wat voor soort loopfiets je wilt hebben. Dit is op basis van hoeveel wielen de fiets kan hebben, tot een maximum van vier, hoe de handvaten zitten en natuurlijk de hoogte. Bekende en populaire modellen zijn de Charlie, Fixie, Bunzi, Itsibitsi en Quadie. De Quadie is hierbij een Chillafish loopfiets die in hoogte versteld kan worden, waardoor je deze aan kunt passen aan de grootte van je kindje.

De meeste Chillafish loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en dit kan oplopen tot en met een jaar of 6, afhankelijk van het model. Dit is goed te zien aan bijvoorbeeld het materiaal waar de loopfietsen van zijn gemaakt, hoeveel wielen de loopfietsen hebben en natuurlijk de grootte. Tussen de verschillende modellen heb je genoeg keuze qua kleuren, waardoor de Chillafish loopfiets geschikt kan zijn voor ieder jongetje of meisje dat hiermee wil leren fietsen. Rood, roze, blauw en zwart zijn vrijwel altijd mogelijk en daarnaast kunnen aparte modellen ook eigen kleuren hebben, waaronder groen, perzik of limoengroen (lime).

Tot wanneer geschikt

Bij de Chillafish loopfiets staat altijd aangegeven tot welke leeftijd het aangeraden is om het model te gebruiken. Zo is de Bunzi Junior vooral gericht op kinderen van 1 tot 3 jaar en kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar met de Fixie rondrijden. Een andere graadmeter is het gewicht van je kindje. De meeste Chillafish loopfietsen kunnen een gewicht tussen de 25 en 35 kilogram houden, terwijl enkele modellen zelfs tot 50 kilo kunnen dragen, zoals de BMXie MOTO. Ook de zithoogte kan verschillen tussen de 20 en 40 centimeter.

De prijs

De prijs van een Chillafish loopfiets is afhankelijk van het soort loopfiets. Dit hangt ook af van de leeftijd waarvoor de fiets bedoeld is. Zo zijn de beginnende loopfietsen voor kinderen van 1 tot 3 jaar het goedkoopst met 21 euro. Vanaf 2 jaar kun je kiezen voor Chillafish loopfietsen van nog geen 50 euro. De series van BMXie zijn het meest prijzig, maar alsnog hoef je dan alleen te denken aan een prijs van tussen de 50 en 70 euro. Verstelbare fietsen die voor meer leeftijdsgroepen zijn hangen af van het model. Zo is de Quadie te koop voor 50 euro.

Waar te koop

Chillafish loopfietsen zijn te koop via verschillende verkooppunten. Allereerst verkopers van kinderspeelgoed hebben de Chillafish loopfiets in het assortiment. Overkoepelende online winkels als Bol.com hebben ook een groot assortiment. De Chillafish loopfiets is te koop in een echte winkel en ook online. Tweedehands kun je bijvoorbeeld kijken op Marktplaats, waar iemand de Chillafish loopfiets kan verkopen omdat het eigen kindje hier te oud voor is geworden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Chillafish Loopfiets

Wat is een Chillafish loopfiets?

Een Chillafish loopfiets is een innovatieve en ergonomisch ontworpen loopfiets voor kinderen. Het is ontworpen om de balans, coördinatie en motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind een Chillafish loopfiets gebruiken?

Chillafish loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar oud. Het is belangrijk dat het kind al een zekere mate van stabiliteit en evenwicht heeft ontwikkeld voordat ze de loopfiets gaan gebruiken.

Zijn Chillafish loopfietsen veilig voor kinderen?

Ja, Chillafish loopfietsen zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Ze zijn uitgerust met antislip handgrepen, een verstelbaar zadel en een stevig frame om stabiliteit te bieden tijdens het rijden. Het is echter altijd belangrijk om toezicht te houden op uw kind terwijl ze de loopfiets gebruiken.

Kan mijn kind leren fietsen met een Chillafish loopfiets?

Ja, een Chillafish loopfiets is een geweldige manier voor kinderen om de basisvaardigheden van het fietsen te leren. Door te oefenen met het balanceren en voortbewegen op de loopfiets, ontwikkelen kinderen de juiste spierkracht en coördinatie om later gemakkelijk over te stappen naar een gewone fiets zonder zijwieltjes.

Zijn er verschillende modellen van Chillafish loopfietsen beschikbaar?

Ja, Chillafish biedt verschillende modellen loopfietsen aan, zoals de BMXie, Bunzi, Quadie en Jack & Josie. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en ontwerp, zodat u kunt kiezen welk model het beste bij de behoeften en voorkeuren van uw kind past.

Top 5 Beste kopen
Logo