Polly Pocket Huis

Op zoek naar het beste Polly Pocket huis? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek de perfecte speelwereld voor jouw kind met ons handige overzicht.
Polly Pocket Huis
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Polly Pocket Fantasie Eenhoornland - Speelset
Polly Pocket Fantasie Eenhoornland - Speelset
Voordelen
uitgebreide speelset met 3 attracties, 7 speelplekken, 2 figuurtjes, 2 eenhoorns en meerdere verrassende onderdelen. Doordat het Fantasie Eenhoornland diverse kamers en torentjes heeft, kan er uitgebreid mee gespeeld worden en iedere keer weer iets nieuws worden bedacht. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.
Nadelen
bevat kleine onderdelen die makkelijk kwijt kunnen raken.
Polly Pocket Big Pocket World - Paardenshow - Mattel
Polly Pocket Big Pocket World - Paardenshow - Mattel
Voordelen
ideale speelset voor paardenliefhebbers, inclusief een paard met echte staart. De figuurtjes hebben bewegen armen en benen. Met de set kunnen paarden worden verzorgd, wedstrijden worden gereden en er kan een heuse prijsuitreiking plaatsvinden. Door het handvat aan de set makkelijk mee te nemen.
Nadelen
door de kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.
Tip: Beste keuze
Polly Pocket Big Pocket World - Olifanten avontuur compact
Polly Pocket Big Pocket World - Olifanten avontuur compact
Voordelen
kinderen leren met deze speelset kennis maken met allerlei wilde dieren en kunnen ze bovendien verzorgen. Bevat een olifant, flamingo, pinguïn, aapje en meer. Door de vele bewegende en verplaatsbare delen kunnen allerlei scenario’s worden gemaakt en nagespeeld.
Nadelen
de poppetjes kunnen niet zelfstandig staan, maar moeten met behulp van de pinnetjes in de set vastgeklikt worden.
Polly Pocket Big Pocket World - Toverballen snoepland
Polly Pocket Big Pocket World - Toverballen snoepland
Voordelen
leuke snoepwinkel in de vorm van een kauwgomballenautomaat. Aan de buitenkant kan de confetti in de automaat bewegen. Binnenin is een theekopjesattractie, een koelkast, een oven en een snoepwip. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelmogelijkheden.
Nadelen
Het speelset kan afwijkende kleuren en versieringen hebben.
Polly Pocket Verrassings Eenhoorn
Polly Pocket Verrassings Eenhoorn
Voordelen
speelset in de vorm van een eenhoorn met binnenin een speelparadijs voor prinsessen, met een springkussen, een eenhoorn die je kunt verzorgen, een bewegende regenboogwolk en een vlot waarmee je over de regenboogrivier kunt varen. Wordt geleverd met allerlei extra accessoires.
Nadelen
de kleine accessoires in de speelset zijn makkelijk kwijt te raken.

Beste Polly Pocket HuisKoopgids: Welke Polly Pocket Huis is de beste koop van mei 2024?

Zoek je leuk speelgoed voor je kind, dan zorgt het Polly Pocket Huis voor urenlang speelplezier. Polly Pocket is een soort speelgoed dat al sinds vele jaren op de markt is. Waar het ooit begon als miniatuurpoppetjes in een poppenhuisje ter grootte van een make-updoosje, zijn de poppetjes ondertussen wat groter geworden en zijn er veel meer varianten en accessoires bij gekomen. Het Polly Pocket Huis, onderdeel van de stad Pollyville, is een voorbeeld van een zeer uitgebreid speelhuisje met meerdere kamers en allerlei accessoires om ervoor te zorgen dat je kind nooit uitgespeeld raakt.

Klein poppenhuis

Polly Pocket bestond in de beginjaren uit hele kleine doosjes of kleine poppenhuisjes, die bij opening een hele wereld toonden waarin je Polly en haar vriendjes tot leven kon laten komen. De figuurtjes waren slechts enkele centimeters groot en waren daarom ideaal om overal mee naar toe te nemen. Later werd het merk overgenomen door Mattel, die de miniatuur poppenhuisjes, de figuren en accessoires aanpaste in een groter formaat en de poppen een realistischer uiterlijk gaf. Na een mindere periode is Polly Pocket weer opnieuw geïntroduceerd, waarbij de poppen gemaakt zijn van flexibel kunststof met zuignapjes, zodat je ze op verschillende oppervlaktes kunt plaatsen en ze kunt buigen om ze bijvoorbeeld te laten zitten.

Verschillende werelden

Polly Pocket bestaat uit een uitgebreid assortiment aan verschillende huizen, waarbij ieder Polly Pocket Huis anders is, andere figuren bevat en er een hele nieuwe wereld mee gemaakt kan worden. Niet alleen de buitenkant van de poppenhuisjes is mooi, maar ook de binnenkant bevat heel veel details en accessoires, zodat kinderen iedere keer hun Polly Pocket huisje opnieuw kunnen inrichten en een nieuw verhaal kunnen bedenken. Bevind je de ene keer in een boomhut of café, de andere keer op een paardenshow, in een aquarium of in een land vol snoep!

Doelgroep

Polly Pocket is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Door het gebruik van de overwegend roze en pastelkleuren trekt het vooral meisjes aan om ermee te spelen, hoewel ook jongens prima met Polly Pocket kunnen spelen. Vooral vanaf een jaar of 5 zullen kinderen echt met het speelgoed gaan spelen en hun eigen werelden bedenken en naspelen. Het Polly Pocket poppenhuis en de figuren helpen kinderen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te laten ontwikkelen. Voor kleinere kinderen is Polly Pocket minder geschikt, omdat het kleine onderdelen bevat die eventueel in de mond gestopt kunnen worden, waardoor verstikkingsgevaar ontstaat.

Polly Pocket Huis kopen

Het Polly Pocket Huis en andere producten uit het Polly Pocket assortiment zijn op diverse plekken verkrijgbaar, zowel online als in fysieke winkels. Wil je graag een Polly Pocket product in een fysieke winkel kopen, dan kun je hiervoor het beste terecht in een speelgoedwinkel. Koop je liever het speelgoed online, dan vind je de producten van dit merk terug op diverse plekken, waaronder op Bol.com. Online kun je door de bijgevoegde foto’s goed zien uit welke onderdelen elke speelset bestaat en wat er precies wordt geleverd. Daarnaast heeft online bestellen als voordeel dat je er je huis niet voor uit hoeft en het thuis wordt geleverd.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Polly Pocket Huis

Wat is een Polly Pocket huis?

Een Polly Pocket huis is een speelset die is ontworpen om het huis van het populaire Polly Pocket-personage na te bootsen. Het bevat verschillende kamers, accessoires en poppen om interactief mee te spelen.

Wat zijn de afmetingen van een Polly Pocket huis?

De afmetingen van een Polly Pocket huis kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de editie. Over het algemeen zijn ze echter compact en draagbaar, met afmetingen van ongeveer 15-30 cm in de hoogte, breedte en lengte.

Welke accessoires worden er meegeleverd met een Polly Pocket huis?

Bij een Polly Pocket huis worden vaak accessoires geleverd zoals meubels, kleding, kleine speelstukken en Polly Pocket-poppen. Deze accessoires kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke huis en de editie.

Kan ik Polly Pocket-huizen apart kopen of zijn ze alleen verkrijgbaar in speelsets?

Polly Pocket-huizen kunnen zowel apart als in speelsets worden gekocht. Sommige speelsets bevatten een Polly Pocket-huis als onderdeel van het geheel, terwijl andere sets specifiek ontworpen zijn om het huis uit te breiden met extra kamers en accessoires.

Zijn Polly Pocket-huizen geschikt voor alle leeftijden?

Polly Pocket-huizen worden meestal aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Ze bevatten kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor jongere kinderen. Het is belangrijk om de leeftijdsaanbevelingen op de verpakking te controleren voordat je een Polly Pocket-huis koopt.

Top 5 Beste kopen
Logo