Polly Pocket Huis
Bijgewerkt: Maart 2023

Polly Pocket Huis

Polly Pocket Huis

Zoek je leuk speelgoed voor je kind, dan zorgt het Polly Pocket Huis voor urenlang speelplezier. Polly Pocket is een soort speelgoed dat al sinds vele jaren op de markt is. Waar het ooit begon als miniatuurpoppetjes in een poppenhuisje ter grootte van een make-updoosje, zijn de poppetjes ondertussen wat groter geworden en zijn er veel meer varianten en accessoires bij gekomen. Het Polly Pocket Huis, onderdeel van de stad Pollyville, is een voorbeeld van een zeer uitgebreid speelhuisje met meerdere kamers en allerlei accessoires om ervoor te zorgen dat je kind nooit uitgespeeld raakt. 

 

Klein poppenhuis

Polly Pocket bestond in de beginjaren uit hele kleine doosjes of kleine poppenhuisjes, die bij opening een hele wereld toonden waarin je Polly en haar vriendjes tot leven kon laten komen. De figuurtjes waren slechts enkele centimeters groot en waren daarom ideaal om overal mee naar toe te nemen. Later werd het merk overgenomen door Mattel, die de miniatuur poppenhuisjes, de figuren en accessoires aanpaste in een groter formaat en de poppen een realistischer uiterlijk gaf. Na een mindere periode is Polly Pocket weer opnieuw geïntroduceerd, waarbij de poppen gemaakt zijn van flexibel kunststof met zuignapjes, zodat je ze op verschillende oppervlaktes kunt plaatsen en ze kunt buigen om ze bijvoorbeeld te laten zitten.

 

Verschillende werelden

Polly Pocket bestaat uit een uitgebreid assortiment aan verschillende huizen, waarbij ieder Polly Pocket Huis anders is, andere figuren bevat en er een hele nieuwe wereld mee gemaakt kan worden. Niet alleen de buitenkant van de poppenhuisjes is mooi, maar ook de binnenkant bevat heel veel details en accessoires, zodat kinderen iedere keer hun Polly Pocket huisje opnieuw kunnen inrichten en een nieuw verhaal kunnen bedenken. Bevind je de ene keer in een boomhut of café, de andere keer op een paardenshow, in een aquarium of in een land vol snoep! 

 

Doelgroep

Polly Pocket is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Door het gebruik van de overwegend roze en pastelkleuren trekt het vooral meisjes aan om ermee te spelen, hoewel ook jongens prima met Polly Pocket kunnen spelen. Vooral vanaf een jaar of 5 zullen kinderen echt met het speelgoed gaan spelen en hun eigen werelden bedenken en naspelen. Het Polly Pocket poppenhuis en de figuren helpen kinderen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te laten ontwikkelen. Voor kleinere kinderen is Polly Pocket minder geschikt, omdat het kleine onderdelen bevat die eventueel in de mond gestopt kunnen worden, waardoor verstikkingsgevaar ontstaat. 

 

Polly Pocket Huis kopen

Het Polly Pocket Huis en andere producten uit het Polly Pocket assortiment zijn op diverse plekken verkrijgbaar, zowel online als in fysieke winkels. Wil je graag een Polly Pocket product in een fysieke winkel kopen, dan kun je hiervoor het beste terecht in een speelgoedwinkel. Koop je liever het speelgoed online, dan vind je de producten van dit merk terug op diverse plekken, waaronder op Bol.com. Online kun je door de bijgevoegde foto’s goed zien uit welke onderdelen elke speelset bestaat en wat er precies wordt geleverd. Daarnaast heeft online bestellen als voordeel dat je er je huis niet voor uit hoeft en het thuis wordt geleverd.

Beste Polly Pocket Huis aanbiedingen van Maart 2023