Pocket Printer
Bijgewerkt: Juni 2023

Pocket Printer

Pocket Printer

Waarom kiezen voor een Pocket Printer? 

Met een  Pocket Printer print je altijd en overal gemakkelijk foto’s. door het kleine formaat van deze mini printers zijn ze makkelijk mee te nemen. Handig dus voor het afdrukken van vakantiefoto’s of om foto’s uit te delen op een festival, feest of event. Super leuk om te hebben, maar met zoveel keus kan het lastig zijn om de juiste Pocket Printer te vinden. Hier lees je alles over deze handige gadget. 

Wat zijn de voordelen van een Pocket Printer? 

Nu denk je misschien ‘is zo’n Pocket Printer niet gewoon een instant camera met extra gedoe?’. Maar er zit wel zeker verschil tussen de twee apparaten. Uiteraard, met een instant camera of polaroid maak je een foto en heb je deze ook bijna direct. Dit kan leuke, mooie en soms ook hilarische foto’s opleveren, maar het nadeel is dat je relatief weinig controle hebt over het eindresultaat. De kans is dus redelijk groot dat van alle foto’s die je maakt, er maar een paar ook echt het bewaren waard zijn. 

Veel controle over het eindresultaat

smartphone aansluit heb je direct veel meer controle over het eindresultaat. Je kan de foto bekijken. Dit is gelukkig niet het geval bij een Pocket Printer. Doordat je deze simpelweg op je sn op je telefoon voordat je deze print, bewerken, croppen, filters toevoegen, en compleet de controle houden over de uiteindelijke foto. Zo print je alleen de foto’s die je ook echt wilt hebben. Dat scheelt niet alleen moeite, maar ook geld, want de prijzen van fotopapier voor instant camera’s kunnen behoorlijk oplopen. 

Meerdere exemplaren

Een ander groot voordeel is dat met een Pocket Printer je (in principe) zoveel kopieën kan maken als je wilt. Waar je met een instant camera slecht één foto hebt, tenzij je probeert meerdere malen dezelfde foto te maken (en dat is in de meeste gevallen bijna onmogelijk). Zolang je inkt en fotopapier het kun je met een Pocket Printer zoveel afdrukken maken als je wilt en kan iedereen aan het eind van feestje dus een eigen foto meenemen. 

En omdat de foto’s van je smartphone komen hoef je ze niet direct te printen. Het enige wat je bij een Pocket Printer hoeft te doen is. Hierdoor kun je op ieder moment leuke foto’s printen, ook foto’s die je al eerder hebt gemaakt. En dit is niet gelimiteerd tot de foto’s van je camerarol, ook foto’s op social media zijn met een Pocket Printer af te drukken. Super handig dus!

Beste Pocket Printer aanbiedingen van Juni 2023