Pocket Printer

Op zoek naar de beste pocket printer? Ontdek de top 5 pocket printers en vergelijk hun functies, prestaties en prijzen voor het maken van draagbare afdrukken.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
HP Sprocket New Edition - Mobiele Fotoprinter - Luna Pearl
HP Sprocket New Edition - Mobiele Fotoprinter - Luna Pearl
Voordelen
De HP Sprocket is compact en makkelijk mee te nemen. Deze pocket printer heeft een accu waardoor een voedingskabel niet nodig is.
Nadelen
Je hebt speciaal HP ZINK papier nodig om te printen met de HP Sprocket, ander papier werkt niet.
Canon SELPHY CP1300 - Mobiele fotoprinter – Zwart
Canon SELPHY CP1300 - Mobiele fotoprinter – Zwart
Voordelen
De Canon SELPHY CP 1300 kan foto’s zowel mat als glanzend afrukken. Printopdrachten kunnen via wifi verstuurd worden. Kleurenafdruk is van hoge kwaliteit.
Nadelen
De printer heeft geen inbegrepen accessoires. De vormgeving van de papiercassette is onhandig bij het opbergen. De printer is relatief langzaam met een snelheid van één foto per minuut
Tip: Beste keuze
Fujifilm Instax Mini Link - Dark Denim
Fujifilm Instax Mini Link - Dark Denim
Voordelen
Printopdrachten kunnen draadloos verstuurd worden via bluetooth connectie. De printer heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Nadelen
Met een halve minuut afdruktijd per foto is de printer relatief langzaam. Ook heeft de printer geen wifi connectiviteit.
Canon Zoemini - Mobiele Fotoprinter - 30 sheets – Wit
Canon Zoemini - Mobiele Fotoprinter - 30 sheets – Wit
Voordelen
De printer is gemakkelijk in gebruik en bediening voelt instinctief. Foto’s zijn van hoge kwaliteit.
Nadelen
De printer werkt exclusief met ZINK fotopapier, ander papier is geen optie. De bluetooth verbinding werkt niet heel goed.
Originele PeriPage Pocket Printer
Originele PeriPage Pocket Printer
Voordelen
De PeriPage Pocket Printer is goedkoper dan de meeste andere modellen. De printer is compact en makkelijk in gebruik.
Nadelen
De printer kan alleen in zwart-wit printen en de kwaliteit van de afgedrukte foto’s is vrij laag.

Beste Pocket PrinterKoopgids: Welke Pocket Printer is de beste koop van juni 2024?

Waarom kiezen voor een Pocket Printer? 

Met een  Pocket Printer print je altijd en overal gemakkelijk foto’s. door het kleine formaat van deze mini printers zijn ze makkelijk mee te nemen. Handig dus voor het afdrukken van vakantiefoto’s of om foto’s uit te delen op een festival, feest of event. Super leuk om te hebben, maar met zoveel keus kan het lastig zijn om de juiste Pocket Printer te vinden. Hier lees je alles over deze handige gadget.

Wat zijn de voordelen van een Pocket Printer? 

Nu denk je misschien ‘is zo’n Pocket Printer niet gewoon een instant camera met extra gedoe?’. Maar er zit wel zeker verschil tussen de twee apparaten. Uiteraard, met een instant camera of polaroid maak je een foto en heb je deze ook bijna direct. Dit kan leuke, mooie en soms ook hilarische foto’s opleveren, maar het nadeel is dat je relatief weinig controle hebt over het eindresultaat. De kans is dus redelijk groot dat van alle foto’s die je maakt, er maar een paar ook echt het bewaren waard zijn.

Veel controle over het eindresultaat

smartphone aansluit heb je direct veel meer controle over het eindresultaat. Je kan de foto bekijken. Dit is gelukkig niet het geval bij een Pocket Printer. Doordat je deze simpelweg op je sn op je telefoon voordat je deze print, bewerken, croppen, filters toevoegen, en compleet de controle houden over de uiteindelijke foto. Zo print je alleen de foto’s die je ook echt wilt hebben. Dat scheelt niet alleen moeite, maar ook geld, want de prijzen van fotopapier voor instant camera’s kunnen behoorlijk oplopen.

Meerdere exemplaren

Een ander groot voordeel is dat met een Pocket Printer je (in principe) zoveel kopieën kan maken als je wilt. Waar je met een instant camera slecht één foto hebt, tenzij je probeert meerdere malen dezelfde foto te maken (en dat is in de meeste gevallen bijna onmogelijk). Zolang je inkt en fotopapier het kun je met een Pocket Printer zoveel afdrukken maken als je wilt en kan iedereen aan het eind van feestje dus een eigen foto meenemen.

En omdat de foto’s van je smartphone komen hoef je ze niet direct te printen. Het enige wat je bij een Pocket Printer hoeft te doen is. Hierdoor kun je op ieder moment leuke foto’s printen, ook foto’s die je al eerder hebt gemaakt. En dit is niet gelimiteerd tot de foto’s van je camerarol, ook foto’s op social media zijn met een Pocket Printer af te drukken. Super handig dus!

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Pocket Printer

Wat is een pocket printer en waarvoor kan ik het gebruiken?

Een pocket printer is een draagbare printer die je gemakkelijk in je zak of tas kunt meenemen. Het kan worden gebruikt om direct foto’s, notities, labels, stickers en meer af te drukken, zonder dat je een computer nodig hebt.

Hoe werkt een pocket printer?

Een pocket printer maakt gebruik van draadloze technologie, zoals Bluetooth of wifi, om verbinding te maken met je smartphone, tablet of ander apparaat. Nadat je de bijbehorende app hebt geïnstalleerd, kun je afbeeldingen of documenten selecteren die je wilt afdrukken en deze naar de pocket printer verzenden.

Welke soorten printmateriaal kan ik gebruiken met een pocket printer?

De meeste pocket printers kunnen afdrukken op verschillende soorten papier, zoals fotopapier, stickerpapier, thermisch papier en zelfs op gewoon papier. Het is belangrijk om te controleren welk type printmateriaal compatibel is met de pocket printer die je hebt.

Hoe lang gaat de batterij van een pocket printer mee?

De levensduur van de batterij varieert afhankelijk van het merk en model van de pocket printer, evenals het gebruik. Over het algemeen gaan pocket printerbatterijen enkele uren mee bij regelmatig gebruik. Het is echter altijd handig om een reservebatterij bij je te hebben als je van plan bent om de hele dag veel te printen.

Kan ik afbeeldingen bewerken voordat ik ze afdruk met een pocket printer?

Ja, de meeste pocket printer-apps bieden bewerkingsfuncties, zoals bijsnijden, filters toepassen, tekst toevoegen en meer. Hierdoor kun je je afbeeldingen aanpassen voordat je ze afdrukt, zodat je creatieve en gepersonaliseerde prints kunt maken.

Top 5 Beste kopen
Logo