Waterdrop Fles
Bijgewerkt: Juni 2023

Waterdrop Fles

Waterdrop Fles

Waterdrop voorziet in een toekomst waarin consumenten niet langer frisdrank in plastic flessen hoeven te kopen. Dit doen ze door gebruik te maken van zogenaamde microdranken. Dit zijn drankjes die gemaakt worden door blokjes op te lossen in water en het mengsel dan toe te voegen aan een glas of bakje. Iets wat vergelijkbaar is met het oplossen van pillen of vitaminetabletten, maar dan met smaken van verschillende fruitsoorten.

 

De geschiedenis van Waterdrop 

Zes jaar zijn verstreken sinds de oprichting van Waterdrop. Het is al enige tijd mogelijk om hun microdranken, karaffen, herbruikbare drinkflessen, duurzame rietjes en katoenen tassen te kopen in Frankrijk, Spanje de Verenigde Staten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk. In oktober 2020 vestigde het Oostenrijkse bedrijf zich in de Benelux.

 

Verschillende soorten drinkflessen

Om het gebruik van plastic flesjes nog meer tegen te kunnen gaan, heeft Waterdrop ook verschillende soorten drinkflessen ontworpen. Denk hierbij aan glazen drinkflessen, roestvrijstalen drinkflessen en thermosflessen.

 

Glazen drinkflessen

De glazen drinkflessen zijn van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een vooruitstrevend ontwerp. Alle herbruikbare glazen drinkflessen van Waterdrop zijn gemaakt van stevig borosilicaatglas en worden geproduceerd in de EU volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ze dragen ook het waterdrop®-logo, dat aangeeft dat ze aan deze normen voldoen. De glazen waterflessen hebben een revolutionaire vorm, Soft Square® genaamd, waardoor ze nog beter in de hand liggen, voor de meest comfortabele drinkervaring. De glazen waterfles is de ideale reisgenoot omdat hij wordt geleverd met een beschermhoes van neopreen, een dop die morsen voorkomt en een verscheidenheid aan ontwerpen met zowel kleurrijke als minimalistische patronen om een breed scala aan voorkeuren aan te spreken. Deze drinkfles wordt aangeboden in drie verschillende maten: 400 ml, 600 ml en 1 liter.

 

Roestvrijstalen drinkflessen

De geïsoleerde drinkflessen, die gemaakt zijn van dubbelwandig roestvrij staal, zijn niet alleen in staat om elke drank tot 24 uur ijskoud of tot 12 uur warm te houden, maar ze maken ook een goee indruk dankzij de innovatieve opening, die ervoor zorgt dat de gebruiker een plezierige ervaring heeft als hij eruit drinkt. Omdat elke drinkfles gemaakt is van roestvrij staal en voorzien is van een lekvrije dop, zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik. Afhankelijk van je dorst kun je ook weer kiezen voor 400 ml, 600 ml en 1 liter.

 

Thermosflessen

Voor gloeiend hete hydratatie onderweg, de nieuwste fles die aan de inventaris van Waterdrop is toegevoegd bevat alles wat je maar kunt wensen. Thermosbekers, die bekend staan om hun duurzaamheid en hittebestendigheid, kunnen vloeistoffen tot zes uur lang warm houden. De hoogwaardige dop maakt het eenvoudig om de fles te openen en te sluiten, waardoor hij ideaal is voor situaties waarin je onderweg van een drankje wilt genieten. De thermische flessen, die je kunt kopen in capaciteiten van 400 ml, 600 ml en 1 L, zijn versierd met een patroon of een neutraal ontwerp. Deze capaciteiten zijn het ideale formaat voor elke handtas en rugzak.

Beste Waterdrop Fles aanbiedingen van Juni 2023