Party Speaker

Zorg voor een episch feest met de perfecte party speaker! We vergelijken de top 5 op geluidskwaliteit, duurzaamheid en extra's zoals lichteffecten.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
JBL Partybox 100
JBL Partybox 100
Voordelen
Best verkochte Party Speaker 2020. Mooi geluid en bass. 18 uur accuduur. Op accu en netstroom. Makkelijk verplaatsbaar. Microfoon en gitaar aansluitbaar. 2 jaar garantie.
Nadelen
Er wordt geen microfoon meegeleverd bij deze party speaker, apart bij bestellen.
JBL Partybox 310
JBL Partybox 310
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Speaker is spatwaterbestendig. USB poort. Te koppelen aan andere JBL speakers. Lichtgevend bedieningspaneel. Wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.
Nadelen
Aparte standaard moet los aangeschaft worden, niet standaard meegeleverd.
Tip: Beste keuze
Sony GTK-XB72
Sony GTK-XB72
Voordelen
Hoge geluidskwaliteit met Extra bass modus. Ook geschikt voor grote kamers. Met karaoke functie. Inclusief lichteffecten. Bedienbaar via app.
Nadelen
De prijs van deze party speaker ligt iets hoger dan die van de gemiddelde party speaker.
N-Gear The Flash 1210
N-Gear The Flash 1210
Voordelen
Karaoke functie, zelf meezingen. Inclusief 2 microfoons. Makkelijk verplaatsbaar dankzij wieltjes en handvat. Eenvoudige bediening. Met ingebouwde accu.
Nadelen
De bass van deze party speaker valt wat tegen in vergelijking met andere party speakers.
Caliber HPA502BTL
Caliber HPA502BTL
Voordelen
Via Bluetooth muziek streamen. Microfoon en gitaar aan te sluiten op speaker. Ingebouwde lichtshow. Inclusief afstandsbediening. 2 jaar garantie.
Nadelen
De accu van deze party speaker gaat iets minder lang mee (ongeveer 5-7 uur) dan de gemiddelde party speaker.

Beste Party SpeakerKoopgids: Welke Party Speaker is de beste koop van februari 2024?

Party speakers zijn een stuk groter dan je gemiddelde speaker. Party speakers zijn dan ook bedoeld om een heel feestje te voorzien van muziek. Met één party speaker kun je dus een aardig ver publiek bereiken. Party speakers zijn er van verschillende merken en met allerlei verschillende aspecten. Een party speaker is niet alleen een grotere speaker in geluid en formaat, maar heeft ook vaak een mooi design om bij een feestje te passen. Er zijn zelfs party speakers met lichteffecten. Zo maak je met één speaker direct een echt feestje.

JBL party speakers

Het meest bekende merk in party speakers is waarschijnlijk JBL. Dit merk verkoopt speakers in allerlei formaten, van broekzak formaat tot aan party speakers. Er zijn een hoop verschillende party speakers van JBL. De prijzen voor de party speakers van dit merk variëren van onder de honderd tot bijna negenhonderd euro. Er zijn draagbare partyspeakers en party speakers met een bijgeleverde microfoon. Of gewoon grote party boxen. Zo heten de party speakers van JBL dan ook: Partybox.

Andere merken en prijzen

Je koopt party speakers bijvoorbeeld bij Coolblue of Bol.com. Maar ook bij MediaMarkt of op de website van de merken zelf. Andere merken waar je veel party speakers van tegen kunt komen, zijn onder andere Sony, Caliber en JVC. De meeste merken voor party speakers zijn niet onbekend in de wereld van audio of elektronica. In die zin kun je dus vertrouwen op de kwaliteit die je gewend bent van de merken. De goedkoopste party speakers zijn tussen de 30 en 50 euro. De duurste kunnen oplopen tot boven de duizend, maar zitten vaker in de categorie van 800 tot 900 euro.

Waar over nadenken bij aanschaf van een Party Speaker

Je kunt natuurlijk nadenken over het formaat en het gewicht van party speakers voor je een keuze maakt. Zeker wanneer je van plan bent je party speaker mee te nemen, is dit goed om rekening mee te houden. Daarnaast is de accuduur ook relevant, voor wanneer je in de buitenlucht bent bijvoorbeeld en niet zo gemakkelijk je party speaker aan een kabel kan leggen. Wat JBL niet heeft in haar party speakers, zijn een radiofunctie of afstandsbediening. Deze opties vind je wel in party speakers van bijvoorbeeld Sony, Panasonic of N-Gear.

Waterdichte party speakers

Voor een waterdichte party speaker moet je wel weer bij JBL zijn. De waterdichte speakers van JBL zijn bijvoorbeeld de Partybox 310, Boombox 2, Xtreme, Charge Essential, Pulse 4 en de On The Go. The New Soundboks is een klassiek ogende party speaker die, naast de JBL, ook een waterdichte party speaker is.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Party Speaker

Is een party speaker waterbestendig?

Sommige modellen zijn spatwaterdicht of zelfs waterdicht. Controleer dit in de specificaties.

Hoe lang gaat de accu mee?

Dit varieert per model, maar 5-24 uur is een gangbaar bereik. Of kies een model op vaste stroom.

Kan ik meerdere speakers met elkaar verbinden?

Ja, bepaalde modellen hebben een ‘daisy chain’ functie om meerdere speakers aan te sluiten.

Is er een ingebouwde microfoon?

Sommige modellen hebben een ingebouwde microfoon voor aankondigingen of karaoke.

Heeft de speaker lichteffecten?

Ja, vele modellen komen met geïntegreerde lichteffecten om de feestsfeer te verhogen.

Top 5 Beste kopen
Logo