Parkside Hogedrukreiniger
Bijgewerkt: Maart 2023

Parkside Hogedrukreiniger

Parkside Hogedrukreiniger

Een Parkside hogedrukreiniger is een handig apparaat, waarmee je in en om het huis veel dingen snel schoon kunt krijgen. De hogedrukreinigers van dit merk vallen op vanwege het stoere uiterlijk. Als je aan de slag gaat met deze hogedrukreiniger zal je ontdekken dat het apparaat uitstekend berekend is op zijn taak. Het is een stuk gereedschap uit de Performance reeks van Parkside. Dat betekent dat het geschikt is voor zwaar werk. Door de krachtige motor van 3000 Watt vermogen kan meer dan voldoende druk worden geleverd. Daarmee kan tot 600 liter water per uur worden verwerkt. De druk is regelbaar tot maximaal 180 bar.

Waarvoor gebruik ik een Parkside Hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger is een steeds populairder apparaat geworden, in elk geval bij bewoners van woningen met een tuin. Door dit apparaat te gebruiken kan het terras zonder boenen in een korte tijd helemaal worden gereinigd. Je glijdt dan niet meer uit over mos of groene aanslag, want dat is helemaal verdwenen. Doordat er veel hulpstukken verkrijgbaar zijn bij een hogedrukreiniger kunnen er nog veel meer schoonmaakklussen mee worden gedaan. Zoals de auto, een fiets, tuinmeubelen, muren en zelfs de stenen bloempotten die over zijn gebleven van het vorige seizoen. De beste seizoenen om een hogedrukreiniger te gebruiken zijn het voorjaar en het najaar.

Hoe duur is een Parkside Hogedrukreiniger

Het is vanzelfsprekend dat de kwaliteit bij hogedrukreinigers afhankelijk is van de prijs. Een Parkside hogedrukreiniger valt wat dat betreft in de middencategorie. Voor huis-, tuin-, en keukengebruik voldoet deze hogedrukreiniger uitstekend. De kwaliteit is veel beter dan die van de producten die voor een paar tientjes worden verkocht. De pistoolgreep is gekoppeld aan de motor. Daardoor draait die alleen als er water wordt gevraagd, wat energie bespaart. Bij de Parkside hogedrukreiniger zitten veel accessoires, zoals een turbovuilmolen of vuilfrees, een oppervlaktereiniger en een 3 in 1 mondstuk. Ook krijg je er een fles reinigingsmiddel bij cadeau.

Waar kan ik een Parkside hogedrukreiniger kopen

Een leuke feature bij deze hogedrukreiniger is, dat er geen waterleiding nodig is. Dankzij een ingebouwde functie om water aan te zuigen kan er ook oppervlaktewater worden gebruikt, of water dat via een bron wordt opgezogen. Deze hogedrukreiniger is te koop bij een groot aantal online shops, die gespecialiseerd zijn in tuingereedschap. Daarnaast zijn alle artikelen te vinden in de online shop van Lidl. De Parkside hogedrukreiniger is, net zoals andere producten van dit merk regelmatig in de aanbieding. Als dat het geval is kun je de producten ook in de winkels van Lidl aanschaffen.

Beste Parkside Hogedrukreiniger aanbiedingen van Maart 2023