Parkside Hogedrukreiniger

Op zoek naar de beste Parkside hogedrukreiniger? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen met onze handige gids. Kies de perfecte krachtpatser voor jouw klussen!
Parkside Hogedrukreiniger
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Parkside Hogedrukreiniger 2400 W
Parkside Hogedrukreiniger 2400 W
Voordelen
de hogedrukreiniger met de hoogste wattage en het meeste vermogen binnen deze productenlijn. Krachtig met een lange levensduur en goed bestand tegen corrosie. Perfect voor terrassen, gevels en voertuigen.
Nadelen
wellicht meer vermogen dan je per se nodig hebt. Eén van de duurdere Parkside hogedrukreinigers.
Parkside Hogedrukreiniger 1800 W
Parkside Hogedrukreiniger 1800 W
Voordelen
door zijn flinke vermogen behoorlijk krachtig. Goedkoper dan de 2400 W variant. Geschikt om van alles mee schoon te maken, waaronder terrassen en voertuigen. Eenvoudig wisselen van mondstukken. Goed verrijdbaar en energiebesparend.
Nadelen
aansluiting van de waterslang is wat kwetsbaar en had beter weggewerkt mogen worden.
Tip: Beste keuze
Parkside Performance Premium Hogedrukreiniger 180 bar
Parkside Performance Premium Hogedrukreiniger 180 bar
Voordelen
dit is een sterke hogedrukpomp van aluminium. Doordat deze reiniger goed bestand is tegen corrosie, gaat dit product lang mee. Deze hogedrukreiniger is voorzien van een watergekoelde inductiemotor. Het auto-start-stopsysteem is energiebesparend. Hoge mobiliteit, onder meer dankzij de grote wielen.
Nadelen
gevoelige inschakelstroombegrenzer die te snel reageert.
Parkside Hogedrukreiniger 1300 W
Parkside Hogedrukreiniger 1300 W
Voordelen
voor een goedkopere prijs verkrijgbaar in vergelijking met de 1800 W en 2400 W modellen. Geschikt voor verschillende klussen, waaronder het schoonmaken van terrassen en auto’s. Het lichte gewicht maakt dit model mobiel. Een adapter voor gangbare tuinslangsystemen zit inbegrepen.
Nadelen
minder krachtig dan de 1800 W en 2400 W modellen.
Parkside Accu Drukreiniger 20V Zonder Accu
Parkside Accu Drukreiniger 20V Zonder Accu
Voordelen
makkelijk te gebruiken drukreiniger die licht en mobiel is. Dankzij de automatische zuigfunctie kun je kiezen voor andere waterbronnen, bijvoorbeeld een regenton. Perfect voor allerlei klusjes in en rondom het huis en de tuin. Kan gebruikt worden voor het besproeien van planten.
Nadelen
accu en snellader zitten niet inbegrepen. Deze onderdelen moet je zelf aanschaffen.

Beste Parkside HogedrukreinigerKoopgids: Welke Parkside Hogedrukreiniger is de beste koop van mei 2024?

Een Parkside hogedrukreiniger is een handig apparaat, waarmee je in en om het huis veel dingen snel schoon kunt krijgen. De hogedrukreinigers van dit merk vallen op vanwege het stoere uiterlijk. Als je aan de slag gaat met deze hogedrukreiniger zal je ontdekken dat het apparaat uitstekend berekend is op zijn taak. Het is een stuk gereedschap uit de Performance reeks van Parkside. Dat betekent dat het geschikt is voor zwaar werk. Door de krachtige motor van 3000 Watt vermogen kan meer dan voldoende druk worden geleverd. Daarmee kan tot 600 liter water per uur worden verwerkt. De druk is regelbaar tot maximaal 180 bar.

Waarvoor gebruik ik een Parkside Hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger is een steeds populairder apparaat geworden, in elk geval bij bewoners van woningen met een tuin. Door dit apparaat te gebruiken kan het terras zonder boenen in een korte tijd helemaal worden gereinigd. Je glijdt dan niet meer uit over mos of groene aanslag, want dat is helemaal verdwenen. Doordat er veel hulpstukken verkrijgbaar zijn bij een hogedrukreiniger kunnen er nog veel meer schoonmaakklussen mee worden gedaan. Zoals de auto, een fiets, tuinmeubelen, muren en zelfs de stenen bloempotten die over zijn gebleven van het vorige seizoen. De beste seizoenen om een hogedrukreiniger te gebruiken zijn het voorjaar en het najaar.

Hoe duur is een Parkside Hogedrukreiniger

Het is vanzelfsprekend dat de kwaliteit bij hogedrukreinigers afhankelijk is van de prijs. Een Parkside hogedrukreiniger valt wat dat betreft in de middencategorie. Voor huis-, tuin-, en keukengebruik voldoet deze hogedrukreiniger uitstekend. De kwaliteit is veel beter dan die van de producten die voor een paar tientjes worden verkocht. De pistoolgreep is gekoppeld aan de motor. Daardoor draait die alleen als er water wordt gevraagd, wat energie bespaart. Bij de Parkside hogedrukreiniger zitten veel accessoires, zoals een turbovuilmolen of vuilfrees, een oppervlaktereiniger en een 3 in 1 mondstuk. Ook krijg je er een fles reinigingsmiddel bij cadeau.

Waar kan ik een Parkside hogedrukreiniger kopen

Een leuke feature bij deze hogedrukreiniger is, dat er geen waterleiding nodig is. Dankzij een ingebouwde functie om water aan te zuigen kan er ook oppervlaktewater worden gebruikt, of water dat via een bron wordt opgezogen. Deze hogedrukreiniger is te koop bij een groot aantal online shops, die gespecialiseerd zijn in tuingereedschap. Daarnaast zijn alle artikelen te vinden in de online shop van Lidl. De Parkside hogedrukreiniger is, net zoals andere producten van dit merk regelmatig in de aanbieding. Als dat het geval is kun je de producten ook in de winkels van Lidl aanschaffen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Parkside Hogedrukreiniger

Wat is de maximale druk van de Parkside hogedrukreiniger?

De maximale druk van de Parkside hogedrukreiniger is 150 bar.

Kan ik de Parkside hogedrukreiniger gebruiken voor het reinigen van mijn auto?

Ja, de Parkside hogedrukreiniger is geschikt voor het reinigen van auto’s. Zorg er wel voor dat je de juiste drukinstelling gebruikt om schade aan de lak te voorkomen.

Hoe lang is het netsnoer van de Parkside hogedrukreiniger?

Het netsnoer van de Parkside hogedrukreiniger is 5 meter lang, wat voldoende lengte biedt voor de meeste klussen.

Worden er accessoires meegeleverd bij de Parkside hogedrukreiniger?

Ja, de Parkside hogedrukreiniger wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een spuitpistool, een verlengstuk en een roterende vuilfrees.

Is de Parkside hogedrukreiniger geschikt voor het reinigen van terrassen en opritten?

Ja, de Parkside hogedrukreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van terrassen en opritten. De hoge druk zorgt ervoor dat vuil en aanslag gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Top 5 Beste kopen
Logo