Melitta Koffiezetapparaat
Bijgewerkt: Maart 2023

Melitta Koffiezetapparaat

Melitta Koffiezetapparaat

Of je nu liever een pot koffie zet voor het hele gezin of een lekker bakkie voor jezelf zet in de ochtend, een Melitta koffiezetapparaat is eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden. De collectie van Melitta bestaat uit veel verschillende soorten koffiezetapparaten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Melitta filter-koffiezetapparaat waarmee je een hele pot koffie kunt zetten, of juist voor een espressomachine waarmee je voor jezelf de lekkerste kopjes koffie kunt zetten. In de afgelopen 100 jaar heeft Melitta verschillende revoluties teweeg gebracht in de bereiding van koffie. Zo heeft Melitta bijvoorbeeld de eerste fijngemalen en vacuümverpakte filterkoffie geïntroduceerd. Daarnaast heeft Melitta de eerste elektrische filterkoffiemachine geïntroduceerd op de Duitse markt.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Al jaren levert de Duitse firma Melitta koffiezetapparaten van hoogwaardige kwaliteit die veeleisend gebruikt kunnen worden. De kern van een Melitta koffiezetapparaat is gemaakt van 100% RVS. Dit materiaal staat garant voor onderhoudsvrij gemak. Een professioneel Melitta koffiezetapparaat is daarnaast altijd HACCP-gecertificeerd, waardoor een Melitta koffiezetapparaat ook in de horeca of op de zaak gebruikt kan worden. Dit is dan ook de reden dat je een Melitta koffiezetapparaat eigenlijk overal terugziet, niet alleen in de eigen keuken.

 

Het assortiment

Met een Melitta koffiezetapparaat zet je met één druk op de knop een smakelijk bakkie koffie. Van een vers gemalen espresso tot een cappuccino tot een latte macchiato. Als je kiest voor een Melitta koffiezetapparaat heb je de keuze uit veel verschillende varianten. Als je kiest voor een volautomatische Melitta koffiemachine kun je koffie zetten van verse bonen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Melitta koffiemachine uit de Caffeo Solo collectie. Deze koffiezetapparaten hebben een compact design en zijn ideaal voor in de kleinere keuken. Als je een grote pot koffie wilt zetten kun je kiezen voor een Melitta filter koffiezetapparaat.

 

Over Melitta

Bij Melitta kun je alles vinden wat bij een goede kop koffie hoort. Zo kun je bij Melitta terecht voor bonen- en filterkoffie, instant specialiteiten, koffiepads, hand filters, filterzakken, volautomatische koffiemachines, filter koffiemachines, koffiemolens en nog veel meer. Wereldwijd is Melitta in ruim 40 landen verkrijgbaar. Melitta stelt aan ieder product de hoogste kwaliteitseisen, waardoor je altijd van hoogwaardige kwaliteit kunt genieten. De oprichtster van het bedrijf is Melitta Bentz. Zij ontwikkelde in 1908 met behulp van een messing doos en een blaadje vloeipapier het allereerste koffiefilter van de wereld. Samen met haar ondernemersgeest en vindingrijkheid bouwde zij de onderneming uit naar van de meest succesvolle ondernemingen op het gebied van koffie.

Beste Melitta Koffiezetapparaat aanbiedingen van Maart 2023