Jumpking Trampoline

Op zoek naar de beste Jumpking trampoline? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen voor ultiem springplezier. Lees verder voor een gedetailleerd overzicht!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Jumpking Trampoline Mini Bouncer Snow 121 Cm Wit
Jumpking Trampoline Mini Bouncer Snow 121 Cm Wit
Voordelen
Heeft een vrolijk design. Geeft urenlang speelplezier. Compact van formaat, waardoor bijna iedereen deze trampoline kan plaatsen. De trampoline biedt veel stabiliteit. Het frame bevat wel zes stevige poten.
Nadelen
De trampoline kan met ongeveer 50 kilo belast worden.
Jumpking Trampoline Met Net En Ladder Jumppod Oval 457 X 305 Cm
Jumpking Trampoline Met Net En Ladder Jumppod Oval 457 X 305 Cm
Voordelen
Ruime garantie van 10 jaar op het frame van de trampoline. De palen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Gemakkelijk te monteren door middel van de handleiding. De trampoline heeft een draaggewicht van wel 140 kilo. Kinderen kunnen gezellig met elkaar samen spelen.
Nadelen
Op het veiligheidsnet en de beschermrand krijg je slechts twee jaar garantie.
Tip: Beste keuze
Jumpking Trampoline Met Net En Ladder Jumppod Oval 351 X 244 Cm
Jumpking Trampoline Met Net En Ladder Jumppod Oval 351 X 244 Cm
Voordelen
De trampoline kan gemakkelijk besprongen worden door meerdere kinderen. De montage is eenvoudig dankzij het Tri-Layer-aansluiting. Dankzij het veiligheidsnet kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. Gemaakt van zeer degelijke kwaliteit. De lengte van de ladder is 88 centimeter.
Nadelen
Niet geschikt voor de kleine tuin.
Jumpking Trampoline Deluxe Compleet Rechthoek 3,05 X 4,27 M Xesty
Jumpking Trampoline Deluxe Compleet Rechthoek 3,05 X 4,27 M Xesty
Voordelen
Gemakkelijk in elkaar te zetten met behulp van de handleiding. De trampoline wordt zeer compleet geleverd. De trampoline zorgt voor veiligheid, dankzij het veiligheidsnet. Het net valt te sluiten met een rits. Dankzij het trapje kun je gemakkelijk op de trampoline.
Nadelen
Vrij duur in aanschaf, maar wel een goede kwaliteit.
Jumpking Trampoline Inground Classic 2,44 Meter Zwart/groen
Jumpking Trampoline Inground Classic 2,44 Meter Zwart/groen
Voordelen
Beschikt over een dubbele rails voor meer stabiliteit. De installatie is erg eenvoudig. Gegarandeerd urenlang speelplezier. Heeft een hele mooie kleurencombinatie.
Nadelen
Je krijgt geen veiligheidsnet bij de trampoline.

Beste Jumpking TrampolineKoopgids: Welke Jumpking Trampoline is de beste koop van april 2024?

Eén van de grootste trampoline bouwers in de hele wereld is Jumpking. Jumpking heeft zijn naam te danken aan alle jaren van ervaring, het streven naar veiligheid en kwaliteit en het regelmatig innoveren van de trampolines en de toebehoren. De eerste fabriek van Jumpking werd in 1948 in Amerika opgericht. Hier heeft Jumpking ongeveer 60% van de markt in handen. Het succesverhaal van Jumpking heeft zich inmiddels verspreid, waardoor er miljoenen Jumpking trampolines te vinden zijn verdeeld over tuinen over de hele wereld.

Veiligheid en kwaliteit

Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kinderen op een veilige manier plezier kunnen maken en buiten kunnen spelen. Je wilt je dan geen zorgen maken over het welzijn van je kind. Een Jumpking trampoline is daarom altijd ontworpen met een oog op veiligheid. Zo is een Jumpking trampoline veilig om mee te spelen en van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt een Jumpking zowel in de voortuin als achtertuin plaatsen, er is altijd wel een trampoline te vinden de goed in jouw tuin past. Bij het ontwerp van iedere trampoline is gezorgd voor genoeg veiligheid om kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen en hun talenten te kunnen laten ontdekken. Hierdoor kun je als ouder jouw kind met een gerust hart laten springen. Om deze veiligheid te kunnen garanderen wordt iedere Jumpking trampoline onder toezicht van het Consumer Products Safety Commission (CPSC) geproduceerd. Dit wordt gedaan in één van de drie gespecialiseerde fabrieken in China.

Het ontwikkelen van nieuwe modellen

De ingenieurs van Jumpking ontwikkelen regelmatig nieuwe modellen. Deze modellen voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen, waardoor een nieuwe Jumpking trampoline van steeds betere kwaliteit is. De technologie van de Jumpking trampoline is op deze manier de laatste jaren sterk geëvolueerd. Deze evolutie resulteert weer in trampolines die nog veiliger zijn voor de toekomstige springers.

Jumpking JumpPOD

In de collectie van Jumpking zijn verschillende modellen van de Jumpking JumpPOD te vinden. Zo heb je de keuze uit de JumpPOD Classic, Deluxe, Oval en Rechthoek. De trampolines in de JumpPOD collectie zijn eigenlijk een alles in één pakket. Zo bestaat het pakket uit een Jumpking trampoline, een geïntegreerd veiligheidsnet, een afdekzeil en een ladder. Dit maakt de JumpPOD trampoline de ideale trampoline voor iedereen die veiligheid en comfort hoog in het vaandel heeft staan. De JumpPOD Deluxe is de opvolger van de JumpPOD Classic, waardoor deze trampoline nog meer zekerheid en veiligheid biedt. De Oval en Rechthoek hebben een speciale vorm die je voornamelijk terugziet in sportcentra.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Jumpking Trampoline

Hoeveel gewicht kan de Jumpking trampoline dragen?

De Jumpking trampoline kan maximaal 150 kg dragen.

Is de Jumpking trampoline geschikt voor kinderen van alle leeftijden?

Ja, de Jumpking trampoline is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Moet ik een veiligheidsnet kopen voor de Jumpking trampoline?

Het is sterk aanbevolen om een veiligheidsnet te gebruiken met de Jumpking trampoline om ongelukken te voorkomen, vooral als kinderen erop springen.

Kan ik de Jumpking trampoline buiten laten staan in alle weersomstandigheden?

Hoewel de Jumpking trampoline bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, wordt het aanbevolen om deze tijdens extreme weersomstandigheden, zoals stormen of zware sneeuwval, binnen te zetten of af te dekken.

Hoe lang duurt het om de Jumpking trampoline in elkaar te zetten?

De tijd om de Jumpking trampoline in elkaar te zetten varieert, maar gemiddeld duurt het ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van de ervaring en het gereedschap dat beschikbaar is.

Top 5 Beste kopen
Logo