Jumpking Trampoline
Bijgewerkt: Maart 2023

Jumpking Trampoline

Jumpking Trampoline

Eén van de grootste trampoline bouwers in de hele wereld is Jumpking. Jumpking heeft zijn naam te danken aan alle jaren van ervaring, het streven naar veiligheid en kwaliteit en het regelmatig innoveren van de trampolines en de toebehoren. De eerste fabriek van Jumpking werd in 1948 in Amerika opgericht. Hier heeft Jumpking ongeveer 60% van de markt in handen. Het succesverhaal van Jumpking heeft zich inmiddels verspreid, waardoor er miljoenen Jumpking trampolines te vinden zijn verdeeld over tuinen over de hele wereld.

 

Veiligheid en kwaliteit

Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kinderen op een veilige manier plezier kunnen maken en buiten kunnen spelen. Je wilt je dan geen zorgen maken over het welzijn van je kind. Een Jumpking trampoline is daarom altijd ontworpen met een oog op veiligheid. Zo is een Jumpking trampoline veilig om mee te spelen en van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt een Jumpking zowel in de voortuin als achtertuin plaatsen, er is altijd wel een trampoline te vinden de goed in jouw tuin past. Bij het ontwerp van iedere trampoline is gezorgd voor genoeg veiligheid om kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen en hun talenten te kunnen laten ontdekken. Hierdoor kun je als ouder jouw kind met een gerust hart laten springen. Om deze veiligheid te kunnen garanderen wordt iedere Jumpking trampoline onder toezicht van het Consumer Products Safety Commission (CPSC) geproduceerd. Dit wordt gedaan in één van de drie gespecialiseerde fabrieken in China.

 

Het ontwikkelen van nieuwe modellen

De ingenieurs van Jumpking ontwikkelen regelmatig nieuwe modellen. Deze modellen voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen, waardoor een nieuwe Jumpking trampoline van steeds betere kwaliteit is. De technologie van de Jumpking trampoline is op deze manier de laatste jaren sterk geëvolueerd. Deze evolutie resulteert weer in trampolines die nog veiliger zijn voor de toekomstige springers.

 

Jumpking JumpPOD

In de collectie van Jumpking zijn verschillende modellen van de Jumpking JumpPOD te vinden. Zo heb je de keuze uit de JumpPOD Classic, Deluxe, Oval en Rechthoek. De trampolines in de JumpPOD collectie zijn eigenlijk een alles in één pakket. Zo bestaat het pakket uit een Jumpking trampoline, een geïntegreerd veiligheidsnet, een afdekzeil en een ladder. Dit maakt de JumpPOD trampoline de ideale trampoline voor iedereen die veiligheid en comfort hoog in het vaandel heeft staan. De JumpPOD Deluxe is de opvolger van de JumpPOD Classic, waardoor deze trampoline nog meer zekerheid en veiligheid biedt. De Oval en Rechthoek hebben een speciale vorm die je voornamelijk terugziet in sportcentra. 

Beste Jumpking Trampoline aanbiedingen van Maart 2023