Melissa en Doug Speelgoed

Op zoek naar het beste Melissa en Doug speelgoed? Vergelijk de top 5 en ontdek welk speelgoed van dit merk perfect is voor jouw kinderen!
Melissa en Doug Speelgoed
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Melissa & Doug - Houten Ijscorner - Speelgoedeten en -drinken
Melissa & Doug - Houten Ijscorner - Speelgoedeten en -drinken
Voordelen
20-delige IJskraamset met houten toonbank en diverse onderdelen om ijsjes te maken met verschillende smaken en toppings. De IJskraamset stimuleert de fijne en grove motoriek, helpt de sociale vaardigheden te ontwikkelen, de hand-oog coördinatie en het oplossingsgerichte denkvermogen.
Nadelen
de IJskraamset is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Melissa & Doug Activiteitenbord met Sloten - Educatief spel
Melissa & Doug Activiteitenbord met Sloten - Educatief spel
Voordelen
leuke puzzels met verschillende sloten die moeten worden geopend om de afbeelding erachter te kunnen zien. Helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en zorgt dat je kind meer leert over dieren, kleuren en getallen. Gemaakt van stevig hout.
Nadelen
de teksten achter de deurtjes in de puzzel zijn in het Engels.
Tip: Beste keuze
Houten speelgoedvoedsel - Melissa & Doug
Houten speelgoedvoedsel - Melissa & Doug
Voordelen
stevig houten speelgoed in de vorm van voeding, zoals brood, kaas, melk, vis, vlees en verschillende soorten groenten. Doordat de onderdelen van massief hout zijn gemaakt, kunnen ze tegen een stootje en hebben ze een lange levensduur.
Nadelen
sommige producten uit de set zijn minder goed te herkennen.
Melissa & Doug Knuffel Giraf - 140 cm
Melissa & Doug Knuffel Giraf - 140 cm
Voordelen
zeer grote giraf knuffel van wel 140 centimeter hoog. De giraf knuffel kan zelfstandig blijven staan en is van een goede kwaliteit. Leuk om neer te zetten in de kinderkamer of voor kinderen om mee te spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Nadelen
de giraf knuffel is redelijk prijzig in de aanschaf.
Melissa & Doug Deluxe houten hamerbank met houten hamer - Hamertje Tik
Melissa & Doug Deluxe houten hamerbank met houten hamer - Hamertje Tik
Voordelen
hamertje-tik waarbij de pennen niet uit de hamerbank verwijderd kunnen worden en dus niet kwijt kunnen raken. Helpt kinderen om kleuren te leren herkennen en de fijne motoriek te verbeteren. Gemaakt van een stevige, duurzame constructie voor lang speelplezier.
Nadelen
het speelgoed is minder uitdagend voor wat oudere kinderen.

Beste Melissa en Doug SpeelgoedKoopgids: Welke Melissa en Doug Speelgoed is de beste koop van juni 2024?

Melissa en doug speelgoed bestaat al sinds 1988 en werd in Amerika ontwikkeld door het echtpaar Melissa en Doug dat kwalitatief hoogwaardig speelgoed wilde maken, waarbij de nadruk ligt op leren en ontwikkeling. Vrij spelen, creativiteit, verbeelding, leren en ontdekken zijn belangrijke kernwoorden waar rekening mee is gehouden bij het vervaardigen van het speelgoed. Het merk staat vooral bekend om het houten en tijdloze speelgoed met een educatief karakter. Doordat het speelgoed tegen een stootje kan, heeft het een lange levensduur en kunnen meerdere kinderen en generaties van het speelgoed genieten.

Educatief speelgoed

Naast dat het speelgoed van Melissa en doug bedoeld is om kinderen vrij te laten in hun creativiteit en verbeelding, heeft het speelgoed ook een educatieve functie. Met behulp van het speelgoed kunnen kinderen leren tellen en sommen maken, maar ook kleuren, dieren en muziekinstrumenten leren herkennen. Huishoudelijke apparaten en dingen uit het dagelijks leven zijn nagemaakt in kinderuitvoering om kinderen meer te leren of deze apparaten en hoe je ze kunt gebruiken. Ook helpt het speelgoed bij de ontwikkeling van de motoriek en de hand-oog coördinatie. Spelenderwijs helpt het speelgoed om kinderen meer te laten leren.

Leeftijden

In het assortiment speelgoed van Melissa en doug zijn producten te vinden die voor zowel jongens als meisjes geschikt zijn. In het algemeen kan gezegd worden dat het speelgoed geschikt is voor de allerkleinsten tot een jaar of 8, hoewel ook oudere kinderen natuurlijk met het speelgoed kunnen spelen. Toch valt op dat veel van het speelgoed met name gericht is op een jongere doelgroep, waarbij het leren of kleuren en cijfers en de ontwikkeling van de motoriek belangrijk zijn. Zo heeft het assortiment diverse soorten puzzels en speelgoed om mee te stapelen en te bouwen.

Soorten speelgoed

Het Melissa en doug speelgoed is onder te verdelen in een aantal categorieën. Zo heeft het bedrijf speelgoed voor rollenspellen, speelgoed dat specifiek is gericht op educatie en ontwikkeling, puzzels, knutselspeelgoed en speelgoed voor buiten. Binnen het rollenspel speelgoed vind je bijvoorbeeld een keukensets, speelgoedeten, verkleedsets, poppenhuizen en speelgoedbeesten. Het assortiment puzzels bestaat uit dierenpuzzels, alfabetpuzzels, rekenpuzzels, puzzels met verschillende soorten voertuigen en puzzels gericht op kleuren en vormen. Uiteraard overlappen sommige categorieën ook met elkaar, omdat puzzels zowel voor veel speelplezier kunnen zorgen als ook educatief kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

Melissa en doug speelgoed kopen

Het grootste aanbod aan speelgoed van Melissa en doug vind je online. Hoewel er ook fysieke speelgoedwinkels zijn die het speelgoed verkopen, is het assortiment in zo’n geval vaak beperkt. Als je op zoek bent naar een specifiek soort Melissa en doug speelgoed, dan is de kans dat je dit online vindt het grootst. Op verschillende websites wordt speelgoed van dit merk aangeboden. Let erop dat als je online speelgoed komt, het kan zijn dat je verzendkosten moet betalen voor het laten leveren van de producten. Het voordeel van online kopen is dat je alle producten op je gemak kunt bekijken en vergelijken en er wellicht ook interessante aanbiedingen zijn.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Melissa en Doug Speelgoed

Wat is het doel van Melissa & Doug speelgoed?

Het doel van Melissa & Doug speelgoed is om kinderen te inspireren, te stimuleren en te helpen bij het ontwikkelen van hun verbeeldingskracht, creativiteit en vaardigheden op een speelse manier.

Welke leeftijdsgroep is geschikt voor Melissa & Doug speelgoed?

Melissa & Doug speelgoed is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, maar het meeste speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Is Melissa & Doug speelgoed veilig voor kinderen?

Ja, Melissa & Doug speelgoed wordt zorgvuldig ontworpen en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het speelgoed is getest op onder andere schadelijke stoffen en kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen veroorzaken.

Welke soorten speelgoed biedt Melissa & Doug aan?

Melissa & Doug biedt een breed scala aan speelgoed, waaronder houten puzzels, knutselsets, poppenhuizen, rollenspelsets, bouwsets, knuffels en nog veel meer. Ze hebben ook educatief speelgoed dat helpt bij het leren van vaardigheden zoals tellen, lezen en schrijven.

Waar kan ik Melissa & Doug speelgoed kopen?

Melissa & Doug speelgoed is verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers. Je kunt het speelgoed vinden bij speelgoedwinkels, warenhuizen, boekhandels en op de officiële website van Melissa & Doug.

Top 5 Beste kopen
Logo