Fisher Price Speelgoed

Op zoek naar het beste Fisher Price speelgoed? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welk speelgoed perfect is voor de ontwikkeling van jouw kind!
Fisher Price Speelgoed
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Fisher Price Dierenpiano – Interactief speelgoed - Muziekinstrument
Fisher Price Dierenpiano – Interactief speelgoed - Muziekinstrument
Voordelen
speelgoedpiano met 24 toetsen en 6 dierengeluiden. De piano heeft daarnaast ingebouwde liedjes en ritmes. Je kind leert meer over dieren en muziek op een interactieve manier. Door het handvat aan de piano kan het makkelijk meegenomen worden.
Nadelen
om de piano te laten werken zijn twee AA-batterijen nodig.
Fisher-Price Kassa - Speelgoedkassa
Fisher-Price Kassa - Speelgoedkassa
Voordelen
speelgoedkassa die je kind helpt zijn motoriek te verbeteren, kleuren te herkennen en te tellen met behulp van de gekleurde plastic munten. Wanneer je aan de hendel trek, gaat de kassalade open en rinkelt de bel. Een mooie voorbereiding op het gebruik van geld.
Nadelen
de losse plastic munten kun je kwijtraken.
Tip: Beste keuze
Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies - Speelgoedservies
Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies - Speelgoedservies
Voordelen
vrolijk theeservies met kopjes en traktaties voor bij de thee. Het theeservies heeft liedjes, geluiden en zinnen om kinderen te leren tellen en vormen te ontdekken. Kan door kinderen vanaf 18 maanden worden gebruikt.
Nadelen
voor het theeservies zijn twee AA-batterijen nodig.
Fisher-Price Leerplezier Game & Leer Controller
Fisher-Price Leerplezier Game & Leer Controller
Voordelen
controller waarmee kinderen leren kennis maken met cijfers, vormen en kleuren en daarnaast kunnen werken aan hun fijne motoriek. De controller heeft allerlei liedjes, geluiden en zinnetjes om het spel te ondersteunen. Doordat er veel mogelijk is, wordt zowel de fantasie als creativiteit gestimuleerd.
Nadelen
het volume van de geluiden die de controller maakt is niet aan te passen.
Fisher-Price Doktersset
Fisher-Price Doktersset
Voordelen
set met een tas, stethoscoop, bloeddrukmeter, thermometer, otoscoop, prik en pleister, zodat kinderen zelf doktertje kunnen spelen en kennis maken met de spullen die een dokter gebruikt. Stimuleert de sociale vaardigheden. Helpt ook om kinderen voor te bereiden op een doktersbezoek.
Nadelen
doordat de set bestaat uit veel losse onderdelen is het makkelijk om ze kwijt te raken.

Beste Fisher Price SpeelgoedKoopgids: Welke Fisher Price Speelgoed is de beste koop van april 2024?

Waarschijnlijk ben jij ook opgegroeid met Fisher Price speelgoed, want het merk brengt al sinds 1930 kinderspeelgoed op de markt. Het merk richt zich op de ontwikkeling van verantwoord speelgoed voor kleine kinderen, waarbij kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk zijn. Het speelgoed is bedoeld om kinderen te stimuleren nieuwe dingen te leren en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Ondertussen zijn er al meer dan 5000 producten door het merk ontwikkeld. Hoewel het merk werd opgericht door Herman Fisher, Irving Price en en Helen Schelle, is het bedrijf sinds 1993 in handen van Mattel, marktleider op het gebied van speelgoed en andere gezinsproducten.

Breed assortiment

Door de jaren heen is er al veel Fisher Price speelgoed geproduceerd, wel meer dan 5000 producten. Het producten van het merk zijn onder te verdelen in babyartikelen, babyspeelgoed en peuterspeelgoed. De babyartikelen zijn met name bedoeld voor baby’s om in te liggen, zoals wiegjes en wipstoeltjes. Daarnaast hebben ze ook andere producten zoals activity centers, potjes, fopspenen, knuffels en mobiles voor boven de wieg. Het babyspeelgoed is bedoeld om hele kleine kinderen te stimuleren om te bewegen en hun motoriek te ontwikkelen. Het peuterspeelgoed bestaat uit speelsets, bouwblokken en educatief speelgoed en heeft ook meer en kleinere onderdelen dan het speelgoed voor baby’s.

Leeftijd

Het speelgoed van Fisher Price is bedoeld voor baby’s vanaf 0 jaar tot en met kinderen van 5 jaar en ouder. Het speelgoed is aangepast op de leeftijd van het kind, waarbij het speelgoed voor de allerkleinsten vooral bestaat uit grove onderdelen die bestand zijn tegen bijten of die juist zacht zijn en naarmate de leeftijd omhoog gaat, er meer details in het speelgoed te vinden zijn. Ook richt het speelgoed voor wat oudere kinderen zich meer op leren tellen, ruimtelijk inzicht en sociale vaardigheden. Een bekende productlijn van Fisher Price is Little People. Met de Little People figuurtjes, gebouwen en auto’s kan je kind zelf het verhaal bedenken en dit met behulp van de onderdelen uitbeelden.

Leermomenten

Met het Fisher Price speelgoed kan je kind spelenderwijs leren en wordt het lichaam van je kind door middel van spelletjes en uitdagingen getraind en ontwikkeld. Hiermee starten kan al gelijk vanaf de geboorte, want Fisher Price biedt ook speelmatten, baby gym en knuffels met allerlei texturen en geluiden aan die je baby langzaamaan kan ontdekken. Alle producten zijn van hoge kwaliteit materialen gemaakt die veilig zijn in gebruik en lang mee kunnen gaan. Niet voor niets is het zo dat sommige volwassenen nog Fisher Price producten hebben staan waar zij vroeger mee hebben gespeeld en die zij nu ook weer aan hun kinderen kunnen geven om mee te spelen!

Fisher Price speelgoed kopen

Doordat er veel soorten Fisher Price speelgoed verkrijgbaar zijn, is het niet moeilijk om dit te vinden. In diverse speelgoedwinkels en winkels waar producten voor baby’s en peuters wordt verkocht kun je het speelgoed vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om Fisher Price online te kopen. Het kopen van speelgoed in een fysieke winkel heeft als voordeel dat je het product kan zien en gelijk mee kan nemen. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen. Online heb je achter vaak meer keuze en kun je zoeken naar interessante aanbiedingen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Fisher Price Speelgoed

Wat maakt Fisher Price speelgoed zo speciaal?

Fisher Price speelgoed staat bekend om zijn duurzaamheid, educatieve waarde en veiligheid. Het is ontworpen om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling op verschillende gebieden, zoals motorische vaardigheden, cognitieve vaardigheden en sociale interactie.

Is Fisher Price speelgoed veilig voor mijn kind?

Ja, Fisher Price speelgoed voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is ontworpen met het oog op de veiligheid van kinderen. Het wordt getest op scherpe randen, kleine onderdelen en chemische stoffen om te zorgen voor een veilige speelervaring.

Welke leeftijdsgroepen zijn geschikt voor Fisher Price speelgoed?

Fisher Price speelgoed is verkrijgbaar voor verschillende leeftijdsgroepen, van baby’s tot peuters en kleuters. Het assortiment omvat speelgoed dat geschikt is voor de ontwikkelingsfase van elk kind.

Is Fisher Price speelgoed educatief?

Ja, Fisher Price speelgoed is vaak educatief van aard. Het is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van verschillende vaardigheden, zoals tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen en probleemoplossend denken.

Hoe kan ik Fisher Price speelgoed schoonmaken?

De meeste Fisher Price speelgoedstukken kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een mild reinigingsmiddel en warm water. Zorg ervoor dat u de instructies op de verpakking of de bijgeleverde handleiding volgt om ervoor te zorgen dat u het speelgoed op de juiste manier reinigt zonder het te beschadigen.

Top 5 Beste kopen
Logo