Fisher Price Speelgoed
Bijgewerkt: Maart 2023

Fisher Price Speelgoed

Fisher Price Speelgoed

Waarschijnlijk ben jij ook opgegroeid met Fisher Price speelgoed, want het merk brengt al sinds 1930 kinderspeelgoed op de markt. Het merk richt zich op de ontwikkeling van verantwoord speelgoed voor kleine kinderen, waarbij kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk zijn. Het speelgoed is bedoeld om kinderen te stimuleren nieuwe dingen te leren en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Ondertussen zijn er al meer dan 5000 producten door het merk ontwikkeld. Hoewel het merk werd opgericht door Herman Fisher, Irving Price en en Helen Schelle, is het bedrijf sinds 1993 in handen van Mattel, marktleider op het gebied van speelgoed en andere gezinsproducten.

 

Breed assortiment

Door de jaren heen is er al veel Fisher Price speelgoed geproduceerd, wel meer dan 5000 producten. Het producten van het merk zijn onder te verdelen in babyartikelen, babyspeelgoed en peuterspeelgoed. De babyartikelen zijn met name bedoeld voor baby’s om in te liggen, zoals wiegjes en wipstoeltjes. Daarnaast hebben ze ook andere producten zoals activity centers, potjes, fopspenen, knuffels en mobiles voor boven de wieg. Het babyspeelgoed is bedoeld om hele kleine kinderen te stimuleren om te bewegen en hun motoriek te ontwikkelen. Het peuterspeelgoed bestaat uit speelsets, bouwblokken en educatief speelgoed en heeft ook meer en kleinere onderdelen dan het speelgoed voor baby’s.

 

Leeftijd

Het speelgoed van Fisher Price is bedoeld voor baby’s vanaf 0 jaar tot en met kinderen van 5 jaar en ouder. Het speelgoed is aangepast op de leeftijd van het kind, waarbij het speelgoed voor de allerkleinsten vooral bestaat uit grove onderdelen die bestand zijn tegen bijten of die juist zacht zijn en naarmate de leeftijd omhoog gaat, er meer details in het speelgoed te vinden zijn. Ook richt het speelgoed voor wat oudere kinderen zich meer op leren tellen, ruimtelijk inzicht en sociale vaardigheden. Een bekende productlijn van Fisher Price is Little People. Met de Little People figuurtjes, gebouwen en auto’s kan je kind zelf het verhaal bedenken en dit met behulp van de onderdelen uitbeelden.

 

Leermomenten

Met het Fisher Price speelgoed kan je kind spelenderwijs leren en wordt het lichaam van je kind door middel van spelletjes en uitdagingen getraind en ontwikkeld. Hiermee starten kan al gelijk vanaf de geboorte, want Fisher Price biedt ook speelmatten, baby gym en knuffels met allerlei texturen en geluiden aan die je baby langzaamaan kan ontdekken. Alle producten zijn van hoge kwaliteit materialen gemaakt die veilig zijn in gebruik en lang mee kunnen gaan. Niet voor niets is het zo dat sommige volwassenen nog Fisher Price producten hebben staan waar zij vroeger mee hebben gespeeld en die zij nu ook weer aan hun kinderen kunnen geven om mee te spelen!

 

Fisher Price speelgoed kopen

Doordat er veel soorten Fisher Price speelgoed verkrijgbaar zijn, is het niet moeilijk om dit te vinden. In diverse speelgoedwinkels en winkels waar producten voor baby’s en peuters wordt verkocht kun je het speelgoed vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om Fisher Price online te kopen. Het kopen van speelgoed in een fysieke winkel heeft als voordeel dat je het product kan zien en gelijk mee kan nemen. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen. Online heb je achter vaak meer keuze en kun je zoeken naar interessante aanbiedingen.

 

Beste Fisher Price speelgoed aanbiedingen van Maart 2023