Meater Block

Op zoek naar de beste Meater Block? Vergelijk en ontdek de top 5 meest geavanceerde en betrouwbare Meater Blocks voor perfecte grillresultaten.
Meater Block
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Meater Block
Meater Block
Voordelen
Gemaakt om volledig draadloos de temperatuur van verschillende stukken vlees en vis tegelijkertijd te meten. Eenvoudig te gebruiken. Meet een temperatuur van 0 tot 275 graden Celsius zeer nauwkeurig op.
Nadelen
Het Meater Block is aan de prijzige kant.
Meater Original
Meater Original
Voordelen
De temperatuur is eenvoudig via een app op je smartphone of tablet te meten. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur in te stellen en je krijgt automatisch een melding als deze bereikt is. De vleesthermometer heeft een maximaal bereik van 10 meter.
Nadelen
Je kunt slechts één temperatuur meten.
Tip: Beste keuze
Meater Plus
Meater Plus
Voordelen
Maak draadloos verbinding met je smartphone tot 50 meter. Bevat 2 temperatuur sensoren, meet kern tot 100 °C en omgeving temperatuur tot 275 °C. De probes zijn gemaakt van RVS en zijn volledig water- en stofdicht.
Nadelen
De sonde moet voor minimaal 4 uur opladen voor gebruik.
Weber iGrill 3
Weber iGrill 3
Voordelen
Een praktische thermometer die de kern- en de omgevingstemperatuur zeer precies kan meten. Maakt gebruik van Bluetooth voor een draadloze verbinding met de Weber iGrill app. Bevat twee sondes en heeft capaciteit voor vier sondes.
Nadelen
Je moet de 2 extra sondes los aanschaffen.

Beste Meater BlockKoopgids: Welke Meater Block is de beste koop van april 2024?

Kookgerei begint tegenwoordig steeds meer intelligente technologieën te bevatten. Met een Meater Block bijvoorbeeld bereik je resultaten van restaurantkwaliteit bij het bereiden van vlees of vis. Voor een stuk keukengerei bevat de een Meater Block verrassend veel innovatieve technologie. Het dient zowel als oplaadstation als communicatiecentrum voor maximaal vier verschillende sondes, die je elk in staat stellen vlees of vis op de ideale temperatuur te garen zonder aan smaak in te boeten. Elk van de vier metalen sondes heeft een temperatuursensor en een bluetooth module aan een van de uiteinden bevestigd. Bovendien heeft elke sonde een oplaadbare batterij.

De meater block is een slimme kernthermometer

De oorspronkelijke kernthermometer die door dit bedrijf werd geproduceerd werd aangeduid als de Original Meater. De Original Meater is vanaf 2017 te koop en hij lanceerde vanaf het begin met volledige draadloze mogelijkheden. Om de temperatuur op je telefoon af te lezen met de Meater app, moet je de thermometer eerst via Bluetooth met je telefoon verbinden. De Meater kan zowel de kerntemperatuur van het stuk vlees of vis als de omgevingstemperatuur meten. De Originele Meater beschikt over een draadloze Bluetooth verbinding die een bereik heeft tot ongeveer 10 meter.

De temperatuur meten via Bluetooth met de Meater Block

Een Meater Block ondersteunt Bluetooth-verbindingen, waardoor het gebruikt erg handig is. Het blok heeft een klein oled-display en een Wi-Fi-module en hij kan gevoed worden door AA-batterijen of door een USB-adapter. Voordat je met het kookproces begint, moeten de batterijen van de thermometers volledig opgeladen zijn. Je moet ze in het blokje klikken om ze op te laden. Je kunt het huidige oplaadniveau controleren dat dankzij bluetooth op het display wordt weergegeven.

Connectie maken met de Meater app

De Meater app is de volgende stap bij het gebruik van een Meater Block. Je bent in staat om het blok met behulp van een app verbinding te laten maken met je wifi. Hoewel bluetooth wordt gebruikt voor de communicatie tussen de thermometers en je smartphone, zorgt wifi voor een groter bereik. Als je een account hebt, kun je de voortgang van het kookproces op afstand volgen.

Om te beginnen met het koken, moet je eerst het soort voedsel selecteren en dan de gewenste kooktijd kiezen. Na een tijdje bepaalt de app een geschatte tijd waarop het voedsel klaar is om geconsumeerd te worden. De thermometers hebben verschillende toepassingen en kunnen zelfs in de oven gebruikt worden. Het voordeel van het gebruik van een draadloze thermometer is dat hij zelfs gebruikt kan worden terwijl de maaltijd al aan het spit ligt. Je hebt ook de mogelijkheid om een losse sonde te kopen, maar omdat die geen wifi heeft, moet je je smartphone altijd in de buurt hebben.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Meater Block

Wat is een Meater Block?

Een Meater Block is een draadloze vleesthermometer die is ontworpen om de temperatuur van het vlees te meten tijdens het kookproces. Het bestaat uit een blok met meerdere sensoren die verbonden zijn met een app op je smartphone.

Hoe werkt de Meater Block?

De Meater Block maakt gebruik van draadloze technologie om de temperatuur van het vlees te meten en deze informatie naar de app op je smartphone te sturen. De sensoren in de Meater Block worden in het vlees gestoken en sturen real-time temperatuurupdates naar de app.

Kan ik de Meater Block buitenshuis gebruiken?

Ja, de Meater Block is draagbaar en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het heeft een bereik van ongeveer 50 meter, waardoor je het kookproces van je vlees kunt volgen, zelfs als je niet in de buurt bent.

Welke soorten vlees kan ik met de Meater Block meten?

De Meater Block is geschikt voor verschillende soorten vlees, zoals rundvlees, varkensvlees, gevogelte, vis en meer. Het kan ook worden gebruikt voor het meten van de temperatuur van gebakken goederen zoals brood en gebak.

Is de Meater Block gemakkelijk te gebruiken?

Ja, de Meater Block is ontworpen om eenvoudig te gebruiken. Je steekt gewoon de sensoren in het vlees, verbindt de Meater Block met de app op je smartphone en volgt de instructies op het scherm om de temperatuur van het vlees te meten. De app geeft ook aan wanneer het vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Top 5 Beste kopen
Logo