March Koffer
Bijgewerkt: Juni 2023

March Koffer

March Koffer

Ga jij vaak op reis, bijvoorbeeld voor werk of voor je plezier? Dan weet je hoe belangrijk een goede reiskoffer is. Een bekend Nederlands merk dat dit als geen ander weet is March. Mach ontwikkelt en ontwerp als jarenlang koffers in Nederland en heeft daarnaast een grote internationale allure. Al jaren ligt de focus van March op reiskoffers met een elegant design, een hoge functionaliteit en een hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de koffers licht van gewicht, verkrijgbaar in veel verschillende maten en zowel in softshell als hardcase verkrijgbaar. Het merk wil hiermee het reizen zo moeiteloos mogelijk maken, zodat jij onbezorgd op reis kunt gaan.

 

De ideale combinatie van elegant en robuust

De koffers van March hebben niet alleen een elegant uiterlijk, maar zijn ook nog eens zeer robuust, Zo worden de koffers altijd door en door getest. Een March koffer wordt altijd vervaardigd uit zorgvuldig gekozen materiaal. Dit wordt gecombineerd met het Nederlandse vakmanschap, wat de koffers perfect geschikt maakt voor iedere reis. De koffers worden voordat ze de deur uitgaan altijd getest op alle uitdagingen waar een koffer mee te maken kan krijgen tijdens jouw reis. Zo worden de koffers aan zes verschillende testen onderworpen. Denk hierbij aan een test waarbij ze aan het handvat opgetild worden als ze zwaar geladen zijn, een test waarbij de koffers van een bepaalde hoogte naar beneden vallen en een test waarmee er met de koffers wordt gerend. Al deze test zijn ontworpen om jou ervan te verzekeren dat jij jouw March koffer zonder problemen kunt gebruiken. 

 

Koffers van hoogwaardige kwaliteit voor een aangename reis

Niets is zo vervelend als een koffer die onderweg kapot gaat. Zo kan een van de wieltjes kapot gaan, waardoor de koffer niet meer goed rolt, of kan de rits kapot gaan, waardoor je jouw koffer niet meer kunt sluiten. Een belangrijk doel van March is om jouw reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit is dan ook de reden dat een March koffer van hoogwaardige materialen is gemaakt. De materiaalkeuze zorgt er naast robuustheid ook voor dat de koffers van March licht van gewicht zijn, zonder dat de veiligheid van de bagage daar aan in hoeft te leveren. Verder zorgen de TSA sloten op de March koffer ervoor dat jouw bagage altijd veilig is en goed in de koffer opgesloten zal blijven. Deze sloten zorgen daarnaast ook direct voor een snelle afhandeling als je de bagage in gaat checken. Geautoriseerd personeel dat bij de vliegvelden werkt kan de koffer namelijk gewoon openen, zonder dat de koffer daarvoor beschadigd hoeft te worden. 

Beste March Koffer aanbiedingen van Juni 2023