Castelijn en Beerens laptoptas
Bijgewerkt: Mei 2023

Castelijn en Beerens laptoptas

Castelijn en Beerens laptoptas

Iedereen die studeert of een kantoorbaan heeft, heeft tegenwoordig wel een laptop nodig. Dit betekent dat je bijna iedere dag wel een laptop met je mee moet nemen. Een van de meest belangrijke accessoires om jouw laptop op een veilige manier mee te nemen is natuurlijk een laptoptas. Met een laptoptas zorg je ervoor dat jouw laptop goed beschermd is en makkelijk van A naar B meegenomen kan worden. Naast dat een laptoptas praktisch moet zijn, wil je natuurlijk ook dat de laptoptas een mooie uitstraling heeft. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laptoptas van Castelijn & Beerens. Deze laptop tassen stralen luxe uit en zijn het ideale accessoire voor onderweg!

 

Het verschil tussen een laptoptas en een sleeve

Veel mensen denken dat een sleeve genoeg bescherming biedt tijdens het vervoeren van een laptop. Toch is dit niet altijd het geval. Zo zorgt een sleeve er niet altijd voor dat jouw laptop beschermd is tegen stoten of vallen. Een laptoptas daarentegen is zacht vanaf de binnenkant én de buitenkant. Daarnaast is een laptoptas, bijvoorbeeld zoals een laptoptas van Castelijn & Beerens, voorzien van extra beschermende voorzieningen. Denk hierbij aan extra kussens en een band om je laptop mee vast te zetten zodat deze niet heen en weer zal schuiven. 

 

Een laptoptas voor iedere laptop

Een Castelijn & Beerens laptoptas is geschikt voor laptops van 13, 15 of 17 inch. Iedere laptoptas is uitgevoerd in luxueus leer. Dit geeft de laptoptassen een stijlvolle uitstraling, wat de laptoptassen perfect maken om mee te nemen naar de studie of naar kantoor. Een Castelijn & Beerens laptoptas is daarnaast erg overzichtelijk en praktisch ingedeeld. Hierdoor kun je ook andere belangrijke documenten of bijvoorbeeld een tablet eenvoudig in de laptoptas kwijt. Verder is een Castelijn & Beerens voorzien van een handig handvat en een schouderband, soms afneembaar, om het draagcomfort te verhogen. 

 

Hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling

Bij Castelijn & Beerens ligt de focus op het maken van hoogwaardige leren tassen van een uitmuntende kwaliteit. Als je je laptop met je meeneemt, bijvoorbeeld in de trein, op de fiets of in de auto, wil je natuurlijk dat deze goed beschermd is en goed opgeborgen is. Je hebt dan ook een laptoptas nodig die goed tegen een stootje kan, terwijl de laptoptas er toch mooi uit blijft zien. Castelijn & Beerens staat bekend om de stijlvolle laptoptassen voor zowel heren als dames. Zo zorg je er met een Castelijn & Beerens laptoptas voor dat je altijd stijlvol de deur uitgaat. 

Beste Castelijn en Beerens laptoptas aanbiedingen van Mei 2023