Loayz Kinder Smartwatch

Op zoek naar de beste Loayz kinder smartwatch? Ontdek de top 5 modellen en vergelijk functies, prijzen en meer voor de perfecte keuze voor je kind.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Loayz Q90 - Kinder Smartwatch - Blauw - GPS -met Lebara waarde simkaart [1 GB+€15]
Loayz Q90 - Kinder Smartwatch - Blauw - GPS -met Lebara waarde simkaart [1 GB+€15]
Voordelen
De smartwatch is 5 ATM waterdicht en kan dus in water gedragen worden. Wordt met een simkaart geleverd. Voorzien van een ingebouwde GPS-functie. Bevat ook een belfunctie waarmee kinderen je kunnen bellen.
Nadelen
Er staan geen spelletjes op de smartwatch.
Loayz HW11 Roze - Kinder Smartwatch - GPS - met Lebara waarde simkaart [1 GB+€15] - Waterdicht - Camera functie
Loayz HW11 Roze - Kinder Smartwatch - GPS - met Lebara waarde simkaart [1 GB+€15] - Waterdicht - Camera functie
Voordelen
Zorgt voor een veilige omgeving voor kinderen. Geeft de ouder een gerust hart tijdens het buitenspelen. Bevat simkaart met belfunctie. Bevat een SOS knop waarmee een SOS-noodnummer gebeld kan worden.
Nadelen
Je betaalt iedere maand verkruikerskosten van ongeveer € 1,30.
Tip: Beste keuze
Loayz G900A Smartwatch met GPS en Camera functie- Blauw
Loayz G900A Smartwatch met GPS en Camera functie- Blauw
Voordelen
In een vrolijke blauwe kleur. Wordt geleverd met simkaart met belfunctie en SOS functie. Je kunt gebruik maken van de SeTracker2 app om te zien waar jouw kind is. Je kunt een veiligheidsgebied instellen.
Nadelen
De accu gaat slechts 24 uur mee en moet iedere keer opgeladen worden.
VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Gratis Sim - Locatie - Bellen – Camera
VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Gratis Sim - Locatie - Bellen – Camera
Voordelen
Laat eenvoudig en snel zien waar jouw kind is. Je kunt van beide kanten met elkaar bellen. Wordt geleverd met een gratis sim. Bevat ook een leuk en leerzaam rekenspelletjes. Je kunt foto’s met het horloge maken dankzij de ingebouwde camera.
Nadelen
Belgische klanten dienen zelf een simkaart aan te schaffen en direct op te waarderen.
VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Roze - Kinderhorloge - 5 tot 13 Jaar – Roze
VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Roze - Kinderhorloge - 5 tot 13 Jaar – Roze
Voordelen
Bevat 2 ingebouwde camera’s waarvan één een selfiefunctie heeft. Keuze uit digitale en analoge tijdweergave en ook een 3D weergave. Voorzien van verschillende ingebouwde spelletjes en activiteiten. Spatbestendig design.
Nadelen
Bevat geen GPS functie.

Beste Loayz Kinder SmartwatchKoopgids: Welke Loayz Kinder Smartwatch is de beste koop van april 2024?

Soms kun je jouw kinderen pas met een veilig gevoel op pad laten gaan als ze een eigen GPS horloge hebben. Een GPS horloge zorgt voor een prettiger en veiliger gevoel, waardoor je je minder snel druk gaat maken als ouder. Je weet een stuk beter waar jouw kinderen zich bevinden, waardoor je altijd in kunt grijpen als er iets mis gaat, ondanks dat je niet precies weet wat er aan de hand is. Een GPS horloge is een handig hulpmiddel om een beter oogje in het zeil te houden wanneer je zelf niet in de buurt bent.

De kinder smartwatches van Loayz

Een bekende maker van kinder smartwatches is Loayz. Met de kinder smartwatches van Loayz kun je makkelijker jouw kinderen bereiken en kunnen kinderen altijd laten weten wanneer er iets aan de hand is dankzij de ingebouwde SOS-knop. Het assortiment van Loayz bestaat uit verschillende kleuren kinder smartwatches, waardoor er altijd wel een geschikte kleur tussen zit voor jouw kind.

Waarom kiezen voor een smartwatch met GPS functie?
Er zijn verschillende redenen waarom je voor een kinder smartwatch met GPS functie zou kiezen. Zo wil je er misschien voor zorgen dat jouw kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen of wil je jouw kinderen met een gerust hart naar buiten laten gaan. Met een GPS horloge kun jij jouw kinderen altijd bereiken door ze te bellen of berichten te sturen. Als het kind jou wil bereiken, kan hij of zij gebruik maken van de SOS-functie. Je kunt zelf 3 SOS-nummers instellen die automatisch gebeld worden wanneer de SOS-knop ingedrukt wordt. Daarnaast kun je dankzij de GPS-functie natuurlijk ook altijd precies zien waar jouw kind is.

Met handige app

Een groot voordeel van de Loayz kinder smartwatch is at je gebruik kunt maken van de SeTracker2 software en de app. Met deze app kun je een veiligheidsgebied voor jouw kind instellen. Verlaat jouw kind het veiligheidsgebied? Dan krijg je hier een melding van. Verder is het horloge voorzien van vele andere functionaliteiten, zoals een alarm en wekker functie, een waterdicht ontwerp, een hartslagmeter, een stappenteller en een slaapmonitor. Het horloge kan hierdoor ook goed door het kind zelf gebruikt worden en is hierdoor een echte smartwatch. Voor kinderen is het vaak erg leuk om de inzichten die het horloge geeft te bekijken. Daarnaast kan het ook nog eens heel leerzaam zijn om te weten hoe je hartslag werkt en hoeveel stappen je op een dag zet.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Loayz Kinder Smartwatch

Wat is een Loayz kinder smartwatch?

Een Loayz kinder smartwatch is een speciaal ontworpen horloge voor kinderen, dat verschillende functies biedt zoals GPS-tracking, telefoonfuncties en activiteitentracking.

Hoe werkt de GPS-tracking op een Loayz kinder smartwatch?

De Loayz kinder smartwatch maakt gebruik van GPS-technologie om de locatie van het kind te bepalen. Dit stelt ouders in staat om de locatie van hun kinderen in realtime te volgen via een bijbehorende mobiele app.

Kan ik met mijn kind communiceren via een Loayz kinder smartwatch?

Ja, een Loayz kinder smartwatch heeft meestal een telefoonfunctie waarmee kinderen en ouders met elkaar kunnen communiceren via spraakoproepen of tekstberichten.

Hoe kan ik de activiteiten van mijn kind bijhouden met een Loayz kinder smartwatch?

Een Loayz kinder smartwatch heeft vaak een ingebouwde stappenteller en activiteitentracker waarmee ouders de fysieke activiteiten van hun kinderen kunnen volgen, zoals het aantal stappen dat ze hebben gezet en de afstand die ze hebben afgelegd.

Is een Loayz kinder smartwatch veilig voor mijn kind?

Loayz kinder smartwatches zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Ze hebben vaak functies zoals een SOS-knop waarmee kinderen in geval van nood direct contact kunnen opnemen met hun ouders. Daarnaast hebben ze vaak ook een veilige zonefunctie waarmee ouders een bepaald gebied kunnen instellen waarin hun kinderen veilig kunnen bewegen, en een waarschuwing ontvangen als het kind buiten deze zone gaat. Het is echter altijd belangrijk om de specifieke functies en veiligheidsmaatregelen van een Loayz kinder smartwatch te controleren voordat je er een aanschaft.

Top 5 Beste kopen
Logo