Loayz Kinder Smartwatch
Bijgewerkt: Mei 2023

Loayz Kinder Smartwatch

Loayz Kinder Smartwatch

Soms kun je jouw kinderen pas met een veilig gevoel op pad laten gaan als ze een eigen GPS horloge hebben. Een GPS horloge zorgt voor een prettiger en veiliger gevoel, waardoor je je minder snel druk gaat maken als ouder. Je weet een stuk beter waar jouw kinderen zich bevinden, waardoor je altijd in kunt grijpen als er iets mis gaat, ondanks dat je niet precies weet wat er aan de hand is. Een GPS horloge is een handig hulpmiddel om een beter oogje in het zeil te houden wanneer je zelf niet in de buurt bent. 

 

De kinder smartwatches van Loayz

Een bekende maker van kinder smartwatches is Loayz. Met de kinder smartwatches van Loayz kun je makkelijker jouw kinderen bereiken en kunnen kinderen altijd laten weten wanneer er iets aan de hand is dankzij de ingebouwde SOS-knop. Het assortiment van Loayz bestaat uit verschillende kleuren kinder smartwatches, waardoor er altijd wel een geschikte kleur tussen zit voor jouw kind. 

 

Waarom kiezen voor een smartwatch met GPS functie?
Er zijn verschillende redenen waarom je voor een kinder smartwatch met GPS functie zou kiezen. Zo wil je er misschien voor zorgen dat jouw kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen of wil je jouw kinderen met een gerust hart naar buiten laten gaan. Met een GPS horloge kun jij jouw kinderen altijd bereiken door ze te bellen of berichten te sturen. Als het kind jou wil bereiken, kan hij of zij gebruik maken van de SOS-functie. Je kunt zelf 3 SOS-nummers instellen die automatisch gebeld worden wanneer de SOS-knop ingedrukt wordt. Daarnaast kun je dankzij de GPS-functie natuurlijk ook altijd precies zien waar jouw kind is. 

 

Met handige app

Een groot voordeel van de Loayz kinder smartwatch is at je gebruik kunt maken van de SeTracker2 software en de app. Met deze app kun je een veiligheidsgebied voor jouw kind instellen. Verlaat jouw kind het veiligheidsgebied? Dan krijg je hier een melding van. Verder is het horloge voorzien van vele andere functionaliteiten, zoals een alarm en wekker functie, een waterdicht ontwerp, een hartslagmeter, een stappenteller en een slaapmonitor. Het horloge kan hierdoor ook goed door het kind zelf gebruikt worden en is hierdoor een echte smartwatch. Voor kinderen is het vaak erg leuk om de inzichten die het horloge geeft te bekijken. Daarnaast kan het ook nog eens heel leerzaam zijn om te weten hoe je hartslag werkt en hoeveel stappen je op een dag zet. 

Beste Loayz Kinder Smartwatch aanbiedingen van Mei 2023