Gel Blaster Nederland
Bijgewerkt: Juli 2024

Gel Blaster Nederland

Gel Blaster Nederland

Gel Blaster: de nieuwste rage

Ben jij al bekend met de nieuwste rage in Nederland? Gel Blasters zijn tegenwoordig erg populair onder de kinderen en ook erg leuk voor volwassenen die een teamuitje of familiedag hebben. Gel Blasters zijn een goed alternatief voor airsoft en paintballen e zorgen voor uren speelplezier. Met een Gel Blaser houd je namelijk de meest fanatieke gevechten, één tegen één of in teams. Het enige wat je nodig hebt is een emmer water, speciale gel balletjes, een veiligheidsbril en natuurlijk een Gel Blaster. De balletjes die je met de Gel Blaster schiet zijn volledig biologisch afbreekbaar, waardoor je na afloop niet meer schoon hoeft te maken. Daarnaast kun je met het volautomatische mechanisme erg snel schieten en makkelijk tientallen tot wel honderden balletjes op je tegenstanders schieten.

 

Wat is een Gel Blaster?

Een Gel Blaster is een volledig elektrische blaster die werkt met een springveer. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van luchtdruk, wat bij paintballen wel het geval is. Uit de Gel Blaster schiet je speciale gel ballen. Deze ballen zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes en zijn gevuld met water. Je weekt de ballen voor een aantal uur in een bak met water, waardoor de ballen het water op kunnen nemen en tot wel tien keer groter worden. Je schiet de ballen met een Gel Blaster met een snelheid tot maximaal 45 meter per seconde. Deze snelheid ligt lager dan bij paintball en airsoft, waardoor er een minder pijnlijke impact is. Zodra het balletje het lichaam raakt spat deze uit elkaar. De resten die overblijven zullen automatisch oplossen doordat de ballen volledig biologisch afbreekbaar zijn en niet giftig zijn.

 

Is een Gel Blaster geschikt voor kinderen?

Gel Blasters zijn enorm leuk voor Nederlandse kinderen tussen de 6 en 10 jaar. De Gel Blaster is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar, aangezien het niet de bedoeling is dat de gel ballen ingeslikt worden. Tijdens het spelen kan er in teams of individueel gespeeld worden en er kan ook geschoten worden op zelfgemaakte doelen. Het is altijd vereist dat er oogbescherming gedragen wordt om de ogen te beschermen. Ook voor volwassenen zijn Gel Blasters erg leuk speelgoed. Er zijn verschillende spellen mee te bedenken en het is ook erg leuk om samen met de kinderen mee te spelen.

 

De veiligheid van Gel Blasters

Gel Blaster zijn in Nederland volledig veilig te gebruiken. Dit komt doordat de gel ballen erg zacht zijn en gevuld zijn met water. Je voelt ze natuurlijk wel wanneer ze je raken doordat de ballen met een hoge snelheid geschoten worden. Tijdens het spelen is het aan te raden om een lange broek en een trui met lange mouwen te dragen, zeker wanneer kinderen onder de 10 jaar met de Gel Blaster spelen. Een veiligheidsbril is altijd verplicht. 

 

 

Beste Gel Blaster aanbiedingen van Juli 2024