Lay Z Spa
Bijgewerkt: Juni 2023

Lay Z Spa

Lay Z Spa

Het bekende zwembadbedrijf Bestway ken je misschien wel. Bestway heeft daarnaast ook een serie opblaasbare spa's, bekend als de Lay Z Spa. De fabrikant streeft er voortdurend naar om de stand van de techniek met betrekking tot de momenteel bestaande opblaasbare bubbelbaden te verbeteren. Als je een artikel van Lay Z Spa kiest, kun je er zeker van zijn dat je investeert in een product van goede kwaliteit. 

 

Waarom kiezen voor een Lay Z Spa in plaats van een andere spa?

De Lay Z Spa was de eerste premium opblaasbare spa lijn die ooit ergens ter wereld werd geproduceerd. Het inbouwen van de meest geavanceerde technologie in deze opblaasbare hot tubs heeft bijna tien jaar ontwikkelingstijd gekost. Er is geen limiet aan de lijst van voordelen die een Lay Z spa biedt. Om te beginnen zijn de kosten van deze vorm van hot tubs veel lager dan die van harde spa’s. De aankoopprijs en de lopende onderhoudskosten zijn beide aanzienlijk lager. Bovendien verbruikt de opblaasbare Lay Z Spa minder energie, wat uiteindelijk resulteert in een goedkopere maandelijkse energie-uitgave. 

Het feit dat je een opblaasbare spa op elk moment van het jaar kunt gebruiken is een ander belangrijk voordeel. Met zo'n opblaasbaar bubbelbad kun je een dagje rust en ontspanning hebben wanneer je maar wilt, ongeacht het seizoen. Dit komt doordat de spa’s zijn uitgerust met een technologie die bekend staat als Freeze Shield, die voorkomt dat het water en de hot tub zelf bevriezen. Het feit dat hij eenvoudig te gebruiken is, is het derde voordeel. Het installeren van een Lay Z Spa opblaasbare hot tub kost weinig tijd en moeite. Bovendien is hij eenvoudig te verplaatsen en op te ruimen na gebruik. 

 

De zekerheid van stevigheid bij een Lay Z Spa

De wanden van vrijwel alle versies van de Lay Z Spa hot tubs zijn gebouwd met een duurzame en aangename Duraplus opblaasbare wand. Dit heeft tot gevolg dat de binnenkant van de tub een steviger structuur heeft. Hierdoor heb je een duurzaam bad en jacuzzi en kun je nog vele jaren genieten van je eigen spa. Omdat de buitenwand van de Lay Z Spa hot tubs bestaat uit honderden sterke vezeldraden, kan de buitenwand goed tegen een stootje. Bovendien hebben de wanden een extra beschermingslaag tegen lekken en is de buitenwand bestand tegen de effecten van UV-straling.

 

Het onderhoud van een Lay Z Spa

Het is belangrijk om speciale aandacht te besteden aan het onderhoud van je Lay Z Spa om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken. Je eigen persoonlijke spa wekelijks onderhouden is een aanrader. Je moet bijvoorbeeld ook bepaalde preventieve maatregelen nemen. Leg een matje of grondzeil onder je opblaasbare spa wanneer je deze neerzet. Voordat je de hot tub ingaat, moet je je grondig afspoelen, met speciale aandacht voor je voeten. Elke maand moet je verder het filter in je jacuzzi vervangen en je moet het elke week schoonmaken. Gebruik chloor of zout om het water in de jacuzzi te desinfecteren. Elke drie maanden moet het water vervangen worden.

Beste Lay Z Spa aanbiedingen van Juni 2023