Kärcher hogedrukreiniger

Op zoek naar een effectieve schoonmaakoplossing? Wij vergelijken de top 5 Kärcher hogedrukreinigers, zodat jij de beste keuze kunt maken!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Kärcher hogedrukreiniger k2 premium full home control
Kärcher hogedrukreiniger k2 premium full home control
Voordelen
Best verkochte hogedrukreiniger 2022. Waterdruk zelf afstellen. Slang van 6 meter. Inclusief vuilfrees met roterende puntstraal. Ook met terrasreiniger.
Nadelen
Deze hogedrukreiniger is minder geschikt voor grote reinigingsklussen.
Kärcher hogedrukreiniger k3 Premium full control home
Kärcher hogedrukreiniger k3 Premium full control home
Voordelen
Maximale druk 120 bar. Met terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. Slang netjes oprollen dankzij haspel. Makkelijk mee te nemen dankzij formaat en wieltjes.
Nadelen
Deze hogedrukreiniger maakt best wat geluid tijdens gebruik.
Tip: Beste keuze
Kärcher hogedrukreiniger k4 premium full control home
Kärcher hogedrukreiniger k4 premium full control home
Voordelen
Hoge kwaliteit hogedrukreiniger. Werkt snel en spatvrij. Geschikt voor bijv. patio en muren. Detergent zelf bijvullen. Druk zelf instellen. Sterke vuilfrees. Uitschuifbaar handvat.
Nadelen
Deze hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang en wasborstel.
Kärcher hogedrukreiniger k5 premium full control plus home
Kärcher hogedrukreiniger k5 premium full control plus home
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer krachtige hogedrukreiniger, 2100 watt. Lange slang van 8 meter. Plug 'n' Clean-systeem voor reinigingsmiddel. Telescopische handgreep.
Nadelen
De accessoires van deze hogedrukreiniger zijn niet op te bergen in het apparaat zelf.
Kärcher hogedrukreiniger k7 premium full control plus home
Kärcher hogedrukreiniger k7 premium full control plus home
Voordelen
Zeer hoge kwaliteit. 180 bar, 600 liter per uur. Zeer lange slang van 10 meter. Reinigingscapaciteit: 60 m²/uur. Ook voor grote klussen zoals zwembad schoonmaken. LCD-scherm voor de regelbare waterdruk.
Nadelen
Deze hogedrukreiniger is duurder dan de gemiddelde Kärcher hogedrukreiniger.

Beste Kärcher hogedrukreinigerKoopgids: Welke Kärcher hogedrukreiniger is de beste koop van april 2024?

Wie blij wordt van het schoonmaken van oppervlakken waarbij je direct goed resultaat ziet, wordt blij van Kärcher. Kärcher specialiseert zich namelijk in power schoonmaak, bijvoorbeeld met een Kärcher hogedrukreiniger. Met een Kärcher hogedrukreiniger maak je gemakkelijk de hardnekkige aanslag op je stoeptegels bijvoorbeeld schoon. Het vuil verdwijnt bijna direct en de oorspronkelijke kleur van de ondergrond komt weer tevoorschijn. Je kunt een Kärcher hogedrukreiniger ook voor andere oppervlakken gebruiken, bijvoorbeeld je fiets, je boot of de buitenmuren van je huis. Met een Kärcher hogedrukreiniger maak je alles gemakkelijk weer schoon.

Verschillende klassen

Voor de aankoop van een Kärcher hogedrukreiniger let je allereerst op de klasse. Deze begint bij K2 en de hoogste klasse is K7. Hoe hoger het getal, hoe krachtiger de Kärcher hogedrukreiniger. De waterdruk van een hogedrukreiniger met klasse K2 is bijvoorbeeld 110 bar. Dit loopt iedere klasse met 10 bar op, met uitzondering van de hoogste twee klassen: K5 en K7. De K5 heeft 145 bar en de K7 160 bar. Er is dus geen klasse K6, wel zijn er klasse K2, K3 en K4. Dit maakt voor een totaal van vijf verschillende klassen.

Wateropbrengst en waterdruk

De waterdruk, in combinatie met de wateropbrengst, bepalen hoe gemakkelijk je schoon kunt maken. Deze zijn op elkaar afgestemd. Zo is de wateropbrengst van de K7 hogedrukreinigers 600 liter per uur en van de K2 weer 360 liter per uur. Met een K2 kun je bijvoorbeeld kleine terrassen, tot 12 vierkante meter, schoonmaken. Maar ook tuingereedschap en je fiets. Wil je je auto schoonmaken met een Kärcher hogedrukreiniger, dan heb je minimaal een K4 nodig. Tenzij je auto groter is, een station bijvoorbeeld. Dan kun je beter kijken naar een K5. Je motor lukt nog met een K3.

Accu of netstroom

Met een K7 kun je in principe alles schoonmaken. Ook zwembaden en de gehele buitenkant van je huis, bijvoorbeeld de gevels. Behalve de klasse, kun je nog kijken naar de lengte van de slang en of de Kärcher hogedrukreiniger werkt op een accu of netstroom. De meeste werken met netstroom, waarbij je dus afhankelijk bent van een stekker in je bewegingsruimte. De OC 3 serie, die niet werkt met de klassen, is de enige serie die op een accu werkt.

Waar te koop en welke prijzen

Prijzen beginnen rond de 60 euro en lopen op tot 600 tot 700 euro. Logischerwijs zijn de lagere klasse hogedrukreinigers goedkoper dan de hogere klasse. Je koopt je Kärcher hogedrukreiniger bij de bouwmarkt, via Bol.com, bij Coolblue of via de eigen webshop van Kärcher.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kärcher hogedrukreiniger

Is een Kärcher hogedrukreiniger geschikt voor alle oppervlakken?

Hoewel veelzijdig, is het belangrijk de juiste spuitmond en druk te gebruiken voor verschillende oppervlakken.

Hoe lang gaat een Kärcher hogedrukreiniger mee?

Met goed onderhoud kunnen deze apparaten vele jaren meegaan.

Kan ik zeep of reinigingsmiddel gebruiken?

Ja, veel modellen hebben een zeepdispenser voor diepgaande reiniging.

Is een Kärcher hogedrukreiniger draagbaar?

De meeste modellen hebben wielen en handgrepen voor eenvoudige mobiliteit.

Wat is de gemiddelde waterdruk?

Dit varieert per model, maar ligt meestal tussen 110 en 200 bar.

Top 5 Beste kopen
Logo