JBL Clip Aanbieding

Op zoek naar de beste JBL Clip? Ontdek onze top 5 vergelijking en laat je verrassen door de indrukwekkende geluidskwaliteit en draagbaarheid van deze speakers.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
JBL Clip 4 Zwart
JBL Clip 4 Zwart
Voordelen
De speaker is stof en waterbestendig. Door middel van de haak kun je de speaker eenvoudig aan je broek, jas of tas hangen. De speaker is compact van formaat.
Nadelen
Je kunt de speaker niet met andere JBL speakers verbinden.
JBL Clip+ Blauw
JBL Clip+ Blauw
Voordelen
De speaker is spatwaterdicht. Je kunt de speaker overal mee naar toe nemen. Je kunt eenvoudig telefoontjes opnemen via één druk op de knop. Je kunt de speaker wel 5 uur achter elkaar gebruiken. Verkrijgbaar in 8 mooie kleuren.
Nadelen
Je kunt de speaker niet onder water dompelen.
Tip: Beste keuze
JBL Clip 4 Roze
JBL Clip 4 Roze
Voordelen
De accu gaat tot wel 10 uur mee. Klein van formaat, hierdoor neem je de speaker eenvoudig mee op reis. De speaker heeft een ingebouwde microfoon. Je kunt de speaker draadloos en met kabel verbinden. Het beste te gebruiken met smartphone of je tablet.
Nadelen
Niet te verbinden met andere speakers.
JBL GO 3 Zwart
JBL GO 3 Zwart
Voordelen
Verkrijgbaar in allerlei coole kleuren. Beschikt over een krachtig geluid. Het ontwerp is waterbestendig, hierdoor is de speaker ook geschikt voor buitenshuis. Je kunt de speaker overal mee naar toe nemen, dankzij het compacte formaat. Je kunt de speaker op twee manieren opladen.
Nadelen
De batterijduur is maximaal 5 uur.
JBL GO 2 Plus
JBL GO 2 Plus
Voordelen
Uitstekende geluidskwaliteit. Luister overal naar je favoriete muziek. Eenvoudig handsfree bellen zonder ruis. Compact van formaat. Je laadt de speaker volledig op in maximaal 2,5 uur.
Nadelen
Je kunt maximaal 5 uur achter elkaar afspelen.

Beste JBL Clip AanbiedingKoopgids: Welke JBL Clip is de beste koop van februari 2024?

Altijd kwaliteitsgeluid op zak met de JBL Clip

De meeste mensen zijn tegenwoordig alom bekend met het merk JBL. Je ziet waarschijnlijk meteen de verschillende speakers voor je. In zwart of legerprint of juist felgekleurd. In de vorm van boomboxen en compacte vierkantjes. JBL heeft een groot assortiment aan speakers, koptelefoons en oortjes. Het merk komt nog uit de vorige eeuw en begon ooit in de veel bezochte bioscopen. In de jaren zeventig verzorgden ze het geluid op Woodstock, gevolgd door verschillende rockconcerten en andere muziekevenementen in de jaren 80 en 90. Ook vandaag de dag is JBL te vinden op festivals. Maar je kunt ook kiezen voor een JBL Clip die je altijd bij je draagt.

Het gemak van de Clip

De JBL Clip is een klein formaat speaker die je gemakkelijk kunt vastklikken. Zo neem je hem mee aan je broekriem, aan je ketting, je sleutelbos, waar dan ook. Met een stevige karabijnhaak klik je de JBL Clip overal eenvoudig aan vast. Zo heb je niet eens oordopjes nodig als je op de fiets zit bijvoorbeeld. En je kunt hem altijd overal mee naartoe nemen zodat je altijd een speaker bij je hebt om samen muziek te kunnen luisteren. De JBL Clip voldoet natuurlijk ook aan de geluidskwaliteiten die je gewend bent van JBL.

Voorgaande varianten

De JBL Clip is niet het allernieuwste in de collectie. Inmiddels is er namelijk al een 4e versie van de JBL Clip. Ze maken het gelukkig niet ingewikkeld in de benaming van deze compacte speaker. Hij heet gewoon JBL Clip 4. En de voorganger is de JBL Clip 3. Het model van de 4 is iets anders dan de 3. De karabijnhaak en de speaker zelf zien er meer uit als één geheel. Qua prijs schelen ze plusminus een tientje, afhankelijk van waar je je JBL Clip wil kopen.

Verschillende prijzen

De JBL Clip 4 is bij JBL zelf bijvoorbeeld € 59, maar bij Coolblue verkopen ze de JBL Clip 4 voor € 53, € 54 of € 58. De prijs hangt vooral af van welke kleur je kiest voor je JBL Clip. Je kunt voor een basic zwart gaan, dat is natuurlijk altijd een veilige keuze. Deze, maar ook de roze en rode JBL Clip zijn het goedkoopst daar. Dit geldt ook voor de tweekleurige donkergroene variant, met paarse en gele details, en voor de variant met legerprint.

Voor een euro extra kun je een witte of blauwe JBL Clip kopen. De uitschieter, in ieder geval bij Coolblue, is de multi-gekleurde blauwe variant die Koraal heet. Deze heeft fuchsia details. Of dat nog een extra vier euro waard is kun je je afvragen, maar wat is vier euro nog op de € 54? Bovendien zijn deze prijzen voor JBL relatief laag, omdat het natuurlijk om een compact model speaker gaat.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een JBL Clip

Wat is het bereik van de JBL Clip Bluetooth-luidspreker?

De JBL Clip heeft een bereik van ongeveer 10 meter.

Kan de JBL Clip worden gebruikt tijdens het opladen?

Ja, de JBL Clip kan worden gebruikt terwijl hij wordt opgeladen.

Is de JBL Clip waterbestendig?

Ja, de JBL Clip heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij gedurende 30 minuten onderdompeling in water tot 1 meter diep kan overleven.

Hoe lang gaat de batterij van de JBL Clip mee?

De JBL Clip heeft een batterijduur van ongeveer 5 uur bij normaal gebruik.

Kan de JBL Clip worden gebruikt om handsfree telefoongesprekken te voeren?

Ja, de JBL Clip heeft een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree telefoongesprekken kunt voeren.

Top 5 Beste kopen
Logo