JBL Clip Aanbieding
Bijgewerkt: Juli 2024

JBL Clip Aanbieding

JBL Clip Aanbieding

Altijd kwaliteitsgeluid op zak met de JBL Clip

De meeste mensen zijn tegenwoordig alom bekend met het merk JBL. Je ziet waarschijnlijk meteen de verschillende speakers voor je. In zwart of legerprint of juist felgekleurd. In de vorm van boomboxen en compacte vierkantjes. JBL heeft een groot assortiment aan speakers, koptelefoons en oortjes. Het merk komt nog uit de vorige eeuw en begon ooit in de veel bezochte bioscopen. In de jaren zeventig verzorgden ze het geluid op Woodstock, gevolgd door verschillende rockconcerten en andere muziekevenementen in de jaren 80 en 90. Ook vandaag de dag is JBL te vinden op festivals. Maar je kunt ook kiezen voor een JBL Clip die je altijd bij je draagt. 

 

Het gemak van de Clip

De JBL Clip is een klein formaat speaker die je gemakkelijk kunt vastklikken. Zo neem je hem mee aan je broekriem, aan je ketting, je sleutelbos, waar dan ook. Met een stevige karabijnhaak klik je de JBL Clip overal eenvoudig aan vast. Zo heb je niet eens oordopjes nodig als je op de fiets zit bijvoorbeeld. En je kunt hem altijd overal mee naartoe nemen zodat je altijd een speaker bij je hebt om samen muziek te kunnen luisteren. De JBL Clip voldoet natuurlijk ook aan de geluidskwaliteiten die je gewend bent van JBL. 

 

Voorgaande varianten

De JBL Clip is niet het allernieuwste in de collectie. Inmiddels is er namelijk al een 4e versie van de JBL Clip. Ze maken het gelukkig niet ingewikkeld in de benaming van deze compacte speaker. Hij heet gewoon JBL Clip 4. En de voorganger is de JBL Clip 3. Het model van de 4 is iets anders dan de 3. De karabijnhaak en de speaker zelf zien er meer uit als één geheel. Qua prijs schelen ze plusminus een tientje, afhankelijk van waar je je JBL Clip wil kopen. 

 

Verschillende prijzen

De JBL Clip 4 is bij JBL zelf bijvoorbeeld € 59, maar bij Coolblue verkopen ze de JBL Clip 4 voor € 53, € 54 of € 58. De prijs hangt vooral af van welke kleur je kiest voor je JBL Clip. Je kunt voor een basic zwart gaan, dat is natuurlijk altijd een veilige keuze. Deze, maar ook de roze en rode JBL Clip zijn het goedkoopst daar. Dit geldt ook voor de tweekleurige donkergroene variant, met paarse en gele details, en voor de variant met legerprint. 

Voor een euro extra kun je een witte of blauwe JBL Clip kopen. De uitschieter, in ieder geval bij Coolblue, is de multi-gekleurde blauwe variant die Koraal heet. Deze heeft fuchsia details. Of dat nog een extra vier euro waard is kun je je afvragen, maar wat is vier euro nog op de € 54? Bovendien zijn deze prijzen voor JBL relatief laag, omdat het natuurlijk om een compact model speaker gaat. 

Beste JBL Clip aanbiedingen van Juli 2024