Skeelers Dames Aanbieding
Bijgewerkt: Juni 2023

Skeelers Dames Aanbieding

Skeelers Dames Aanbieding

Fit met skeelers dames

Skeeleren is steeds populairder aan het worden. Zeker wanneer de dagen droger worden en de zon zich vaker laat zien, zie je ook steeds meer mensen langs skeeleren. Op boulevards bij stranden en gewoon door de stad. Het is niet alleen een leuke bezigheid of een sociaal ding, maar het is ook nog eens heel sportief. Skeeleren is dus goed voor je hoofd, je sociale leven en je lijf. Genoeg redenen om eens na te denken over Skeelers dames en welke je dan nodig hebt. Dat en meer vertellen wij je in dit artikel.

 

Skeelers, skates of rolschaatsen?

Skeelers, skates en rolschaatsen worden soms als hetzelfde genoemd, maar er zit wel degelijk verschil in. Skeelers dames, maar ook skeelers voor heren natuurlijk, zijn gemaakt voor snelheid. Je kunt er dus heel goed mee over de boulevard scheuren. Skates daarentegen zijn beter als het gaat om wendbaarheid. Ook trucjes op skates doe je dus met skates, niet skeelers. Bovendien hebben skeelers een remblokje, waar skates dit vaker niet hebben. Skates en skeelers dames hebben meestal vier wieltjes die achter elkaar zitten. In sommige gevallen zijn dit er drie of vijf. 

 

Rolschaatsen

Bij rolschaatsen zijn er ook vier wielen en een remblokje, maar deze zitten net iets anders in elkaar. Rolschaatsen hebben twee wielen naast en achter elkaar en een remblokje aan de voorkant. Rolschaatsen zijn stabieler voor iemand die niet gewend is op skeelers te staan. Heb je wel enige ervaring op skeelers of skates? Dan zijn rolschaatsen weer moeilijker om aan te wennen. De populariteit van rolschaatsen heeft met name te maken met de retro trend die je in meer dingen terugziet. Voor lange afstanden en snelheid moet je dus vooral kiezen voor skeelers dames. 

 

Merken en prijzen

Juist omdat steeds meer mensen skeeleren, is er ook steeds meer aanbod. De meest voorkomende merken zijn Fila, Powerslide en Rollerblade. De prijzen voor merkskeelers dames liggen doorgaans rond de € 200. Als je kijkt naar het merk Rollerblade, zijn er zowel skeelers die goedkoper dan dat zijn als skeelers die hier ver boven liggen met een prijs van € 350 of meer. Het gaat hier dus enkel om merkskeelers. Je hoeft niet te kiezen voor skeelers van dure merken natuurlijk.

 

Waar te koop

Wie goedkoper uit wil zijn kan bijvoorbeeld terecht bij de Decathlon. Ook zou je voor dames skeelers naar de kinderafdeling kunnen kijken als je een kleine maat hebt. Vaak lopen kindermaten ook tot schoenmaat 36 of zelfs 38. De meeste sportwinkels verkopen wel een aantal skeelers voor dames. Een ruimer aanbod kun je vinden bij skateshops, maar hier zul je wel snel naar de duurdere skeelers kijken. Daarnaast zijn er meerdere webshops te vinden die zich richten op skaten en skeeleren. 

Beste Skeelers Dames aanbiedingen van Juni 2023