Imac Apple
Bijgewerkt: Maart 2023

Imac Apple

Imac Apple

Als je op zoek bent naar een nieuwe computer, dan is de Imac Apple een van de merken waar je uit kunt kiezen. Deze computers zijn al jaren populair onder computergebruikers vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de grafisch vormgeving. Waar ze ooit vooral gebruikt werden door grafisch vormgevers, is de Imac Apple nu geliefd onder een breed publiek. Het kopen van een Imac staat gelijk aan een hoge kwaliteit en een computer die lang zijn waarde behoudt. Een Imac Apple heeft de nieuwste technologie, is supersnel en maakt gebruik van superheldere displays. Werken op een Imac wordt daarmee een feestje.

 

Imac varianten

Voor de Imac Apple kun je kiezen uit twee varianten: een computer met een 24 inch display of een met een 27 inch display. Afhankelijk van je wensen en waarvoor je de computer gaat gebruiken, bepaal je welk formaat het beste bij jou past. Een 24 inch display is voldoende voor het checken van je mail, tekstverwerking, beeldbewerking en surfen op het internet. Wil je je computer meer professioneel gebruiken en ben je veel bezig met beeldbewerking, dan kan de 27 inch display prettiger zijn. De 27 inch variant heeft een krachtigere processor voor zwaarder gebruik. 

 

Functionaliteiten

Kies je voor een Imac Apple, dan krijg je een krachtige computer met veel rekenkracht. Ideaal als je bijvoorbeeld video’s, muziek en datasets wilt bewerken. Door de krachtige processor heb je meer rekenkracht dan in de gemiddelde laptop. Daarnaast beschikt de Imac over een groot scherm waardoor het prettig werken is. Doordat de computer een gebruiksvriendelijke interface heeft, kun je productiever zijn en ben je minder bezig met zoeken of begrijpen hoe iets werkt. Over het design van de Imac is goed nagedacht en daarom ook mooi om in huis neer te zetten. 

 

Snelle processoren

Imac Apple computers beschikten tot en met 2020 over een Intel processor. Vanaf 2021 is dit veranderd en heeft Apple zijn eigen M1-chip ontwikkeld die tot wel 3,5 keer sneller is dan voorheen en goed kan omgaan met zelfs de zwaarste taken. Dit maakt de Imac Apple nog efficiënter en beter. Ook is het een hele zuinige processor, want je gebruikt de helft minder stroom dan via de Intel-chip. Of je de Imac nu persoonlijk of professioneel gebruikt, het is een krachtige en supersnelle computer die voor elke taak uitgerust is.

 

Imac: waar te koop en prijzen

Een Imac Apple computer kun je op veel verschillende plaatsen kopen, zowel online als in fysieke winkels. Apple biedt zelf zijn computers online aan en uiteraard kun je ook in de winkels van Apple terecht voor uitgebreid advies. Daarnaast zijn er ook andere winkels en webshops die de computers van dit merk verkopen. Soms loont het de moeite om op internet te zoeken naar een interessante aanbieding. Hoewel deze computers zeker de moeite waard zijn, is het ook een flink investering en start de adviesverkoopprijs bij 1449 euro.

Beste Imac Apple aanbiedingen van Maart 2023