Bakugan

Op zoek naar de beste Bakugan? Vergelijk de top 5 en ontdek welke Bakugan jouw battles naar een hoger niveau tillen. Lees verder voor de ultieme Bakugan-gids!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bakugan Evolutions - Genesis Collection-pakket met 2 lichtgevende Bakugan-actiefiguren 4 unieke Bakugan 2 Nanogan 8 Bakugan-kaarten en 4 Bakukernen
Bakugan Evolutions - Genesis Collection-pakket met 2 lichtgevende Bakugan-actiefiguren 4 unieke Bakugan 2 Nanogan 8 Bakugan-kaarten en 4 Bakukernen
Voordelen
Bevat alles wat je nodig hebt om te vechten. Bevat gloednieuwe lichtgevende Bakugan die het gevecht oplichten. Bevat ook 2 unieke Nanogan, 6 personagekaarten, 2 bekwaamheidskaarten, 2 poortkaarten en 4 Bakukernen. Je kunt jouw favoriete combinatie mixen en matchen.
Nadelen
De set is aan de prijzige kant.
Bakugan Evolutions Battle Strike Pakket - Dragonoid x Sluggler met 6 Bakugan-actiefiguren 9 ruilkaarten en 8 Bakukernen
Bakugan Evolutions Battle Strike Pakket - Dragonoid x Sluggler met 6 Bakugan-actiefiguren 9 ruilkaarten en 8 Bakukernen
Voordelen
Het ultieme verzamelobject. Bevat een platina Bakugan die uit echt metaal gesmeed is. Heeft alles wat je nodig hebt om te verzamelen, te vechten en meer. Hebben een premium gewicht.
Nadelen
In je eentje spelen is wat moeilijker.
Tip: Beste keuze
Bakugan Geogan Rising - GeoForge Dragonoid - 7-in-1 Dragonoid en 6 Geogan Bakugan-actiefiguren
Bakugan Geogan Rising - GeoForge Dragonoid - 7-in-1 Dragonoid en 6 Geogan Bakugan-actiefiguren
Voordelen
Een goede set om de Bakugan Battle Arena mee te domineren. Bevat 6 unieke individuele Geogan, een metalen True Metal Dragonoid, 6 bekwaamheidskaarten, 2 Bakukernen, een poortkaart en een personagekaart. Een musthave voor iedere Bakugan verzameling.
Nadelen
De set is iets meer breekbaar dan de gewone Bakugans.
Bakugan - Battle Arena
Bakugan - Battle Arena
Voordelen
Een goede aanvulling op het Bakugan spel. Tilt het spel naar het volgende niveau. Ideaal om met je vrienden in te strijden. Het leggen van je BakuCores gaat sneller dan ooit. BakuCores zijn inbegrepen evenals een Aquos Dragonoid Bakugan.
Nadelen
Je hebt wel uitbreidingen van dee set nodig.
Bakugan - Battle Matrix Luxe-speelbord - Gouden Sharktar Bakugan-actiefiguur
Bakugan - Battle Matrix Luxe-speelbord - Gouden Sharktar Bakugan-actiefiguur
Voordelen
Een luxe speelbord voor Bakugan. Ideaal om als een echte kampioen in te vechten. Speciale arena met een exclusieve gouden Sharktar Bakugan.
Nadelen
Alleen als aanvulling op je verzameling.

Beste BakuganKoopgids: Welke Bakugan is de beste koop van april 2024?

Bakugan is een spel dat erg populair is in Amerika, Japan en Canada wat tegenwoordig ook steeds meer in Europa gespeeld wordt. Het is een spel dat lijkt op Pokémon kaarten, alleen is het spel gebaseerd op het verhaal van de tekenfilmserie. Deze tekenfilmserie is tegelijk met de spellen uitgebracht. Het spel wordt gespeeld met magnetische kaarten en knikkers en zorgt voor uren speelplezier, zowel voor jong als oud.

De tekenfilmserie Bakugan

De tekenfilmserie Bakugan gaat over kinderen die het spel Bakugan hebben gedacht. In de serie vallen er op een dag allemaal bijzondere kaarten uit de lucht. Deze kaarten worden door honderden jonge kinderen bij elkaar gezocht en opgepakt. De kinderen verzinnen met de kaarten een nieuw spel, namelijk Bakugan. De kinderen weten op dat moment niet dat er meer was dan alleen een spel. De kaarten komen namelijk uit een andere wereld, welke als Vestroia bekend staat. In deze wereld probeert de slechte Naga de wereld te veroveren. Om de wereld te veroveren moet Naga de kern van de oneindigheid vinden. Door samen te werken moeten de jonge kinderen met de Bakugan deze bedreiging tegen zien te houden. Het verhaal heeft wel iets weg van Pokémon, alleen zit het verhaal in een heel ander jasje. Daarnaast is er een groot verschil, namelijk dat je naast kaarten ook magnetische ballen hebt.

Waar bestaat het Bakugan uit?

Zoals al eerder genoemd bestaat het Bakugan spel uit speelkaarten die magnetisch zijn en knikkers die ook magnetisch zijn. De knikkers zijn kleine monstertjes die je uit kunt klappen en die voorzien zijn van een magneetje. De speelkaarten worden gebruikt om later de puntenwaardering te bepalen en te bepalen wie de winnaar is. De knikkers worden gecombineerd met kaarten waarmee ze sterker of juist minder sterk worden. Naast deze onderdelen bestaat het spel ook nog uit een speelgoed. Dit speelbord heet de Bakugan Arena. De speelkaarten worden omgekeerd op het speelbord gelegd volgens de legpatronen die je in het bord kunt zien. De kaarten kunnen ook op een tafel neergelegd worden. Je hebt ook nog een hand launcher. De hand launcher is een soort pistooltje. Je doet hier je Bakugan knikker in zodat je jouw knikker heel nauwkeurig af kunt schieten.

Het spel zelf

Om het spel te spelen plaatst iedere speler een van de poortkaarten omgekeerd op tafel, dus met de bedrukte zijde naar beneden. Deze kaart wordt recht tegenover de tegenstander geplaatst zodat de bovenzijdes elkaar raken. Vervolgens wordt er om en om met de Bakugan over het speelbord gerold om te proberen het monstertje tevoorschijn te laten komen op een omgekeerde poortkaart. Als er twee Bakugan ballen op één kaart rollen en uitklappen kan het gevecht beginnen met het kaartgedeelte. Op de kaarten staan verschillende getallen die bepalen wie er uiteindelijk wint.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Bakugan

Wat is Bakugan?

Bakugan is een populaire Japanse animatieserie en een bijbehorend strategisch kaartspel. Het draait om gevechten tussen verschillende personages die vechten met behulp van speciale bolvormige wezens genaamd Bakugan.

Hoe speel je het Bakugan-kaartspel?

Het Bakugan-kaartspel is een strategisch spel waarbij spelers kaarten gebruiken om hun Bakugan-personages te activeren. Elke speler heeft een aantal kaarten en een set Bakugan-ballen. Het doel is om de punten van de tegenstander te verminderen door gevechtskrachten te vergelijken en speciale vaardigheden te gebruiken.

Wat zijn de verschillende soorten Bakugan die je kunt verzamelen?

Er zijn verschillende soorten Bakugan die je kunt verzamelen, elk met unieke vaardigheden en eigenschappen. Enkele voorbeelden zijn de Dragonoid, Hydorous, Nillious en Trox. Elk van deze Bakugan heeft verschillende aanvalskrachten en elementen, zoals vuur, water, aarde en meer.

Waar kan ik Bakugan-producten kopen?

Bakugan-producten zijn verkrijgbaar bij veel speelgoedwinkels, online retailers en speciaalzaken. Je kunt ze ook vinden op de officiële Bakugan-website of op veilingwebsites.

Zijn er regels voor het spelen van Bakugan-gevechten?

Ja, er zijn regels voor het spelen van Bakugan-gevechten. Deze regels kunnen variëren afhankelijk van het specifieke spel dat je speelt (bijvoorbeeld het kaartspel of het bordspel). Het is belangrijk om de spelregels te lezen of instructievideo’s te bekijken voordat je begint met spelen.

Top 5 Beste kopen
Logo