Huggy Wuggy Knuffel
Bijgewerkt: Juni 2024

Huggy Wuggy Knuffel

Huggy Wuggy Knuffel

De Huggy Wuggy knuffel is een speelgoed knuffel gemaakt van pluche en gebaseerd op het populaire horror en survival videospel Poppy Playtime. Samen met Kissy Missy is Huggy Wuggy heel populair op platformen als TikTok en YouTube. Het gezicht van de knuffel bestaat uit grote ronde ogen en een brede, rode glimlachende mond, maar wel een met hele scherpe tandjes. Op het eerste gezicht lijkt de pluizige knuffel niet zo eng, maar dat kan hij voor sommige kinderen wel zijn.

 

Oorsprong

Het figuur van Huggy Wuggy is gebaseerd op het horror en survival spel Poppy Playtime. In het spel moet je de wereld verkennen, aanwijzingen zoeken en proberen puzzels op te lossen om zo te ontsnappen aan het kwaad. De speler speelt een voormalige werknemer van de Playtime Co fabriek. die terugkeert naar de verlaten speelgoedfabriek. Daar ontdekt hij dat de fabriek vol staat met levend en kwaadaardig speelgoed, waaronder het figuur Huggy Wuggy. Door de puzzels op te lossen kan een weg naar buiten worden gevonden. Het spel is bedoeld voor kinderen van twaalf jaar en ouder.

 

Materiaal en kleuren zoals zwart, groen regenboog

De Huggy Wuggy knuffel is gemaakt van een zeer zacht pluche in de kleur blauw. Door het superzachte materiaal is het geschikt voor kinderen. Zowel de armen als de benen van de knuffel zijn heel flexibel en kunnen in alle richtingen worden gebogen. De handen bevatten klittenband en kunnen aan elkaar vastgemaakt worden. Je kind kan er eindeloos mee spelen en de knuffel in allerlei standen neerzetten of leggen. De Huggy Wuggy knuffels zijn zo’n 40 centimeter lang en kan gewassen worden. Er zijn ook grotere Huggy Wuggy knuffels te koop van 100 cm. Deze zijn niet bij elke webwinkel te koop maar ook vaak te winnen op kermissen.

 

Bestseller

Door de populariteit van het spel Poppy Playtime is de knuffel Huggy Wuggy een enorme bestseller. Doordat de knuffel zeer buigbare armen en benen heeft, zijn de speelmogelijkheden eindeloos. Bovendien is de knuffel gemaakt van een hoge kwaliteit pluche, wat de levensduur van het speelgoed ten goede komt. Heb je een kind dat fan is van het spel of ken je iemand die de videogame graag speelt, dan is deze knuffel het perfecte cadeau. Een cadeau om lekker mee te kunnen knuffelen!

 

Waar te koop, onder meer Action, Intertoys

Om een Buggy Buggy knuffel te kopen hoef je meestal niet ver te zoeken. Doordat de knuffel erg populair is, wordt deze op verschillende plekken aangeboden. Ondertussen niet alleen in de originele blauwe kleur, maar ook in allerlei andere kleuren. Diverse speelgoedwinkels bieden de Huggy Wuggy knuffels aan, naast andere merchandise rondom Poppy Playtime. Online is de knuffel ook te vinden via diverse speelgoedwebsites en platformen zoals Bol.com en Amazon.

Beste Huggy Wuggy Knuffel aanbiedingen van Juni 2024