Honeywell Thermostaat

Op zoek naar de beste Honeywell thermostaat? Vergelijk de top 5 modellen hier en maak een weloverwogen keuze voor optimaal comfort in jouw huis.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Honeywell Home Lyric T6 (Bedraad)
Honeywell Home Lyric T6 (Bedraad)
Voordelen
Geschikt voor alles soorten cv-ketels. Je kunt de thermostaat op afstand via je telefoon bedienen. Het scherm is verlicht en vrij groot en geeft duidelijk de temperatuur weer. Je kunt de thermostaat gemakkelijk zelf installeren. De thermostaat is per dag of per vakantie in te stellen.
Nadelen
De thermostaat kan niet zonder draden worden aangesloten.
Honeywell Home Chronotherm Touch (Batterij)
Honeywell Home Chronotherm Touch (Batterij)
Voordelen
De thermostaat kan gebruikt worden bij ieder type cv. De thermostaat is zelflerend en optimaliserend. Het scherm van de thermostaat is een volledig touchscreen. Gemakkelijk te bedienen voor iedereen. Het scherm is erg helder als de verlichting aan is.
Nadelen
De thermostaat is niet via een app te bedienen.
Tip: Beste keuze
Honeywell Home Round Aan/Uit (Bedraad)
Honeywell Home Round Aan/Uit (Bedraad)
Voordelen
De thermostaat is aan te sluiten op alle soorten cv-ketels. Heb je een Honeywell gehad, dan past de thermostaat op de bestaande grondplaat. Handig schermpje met de informatie die je nodig bent. Heeft een zeer eenvoudige vormgeving.
Nadelen
Je kunt de thermostaat niet voorprogrammeren.
Honeywell Home DT90E Kamerthermostaat (Bedraad)
Honeywell Home DT90E Kamerthermostaat (Bedraad)
Voordelen
Je kunt de thermostaat aansluiten op alle 24 volt aan en uit cv-ketels. De thermostaat heeft een energiebesparende functie. Met de thermostaat kun je een koelapparaat sturen. De thermostaat is geschikt voor vloerverwarming. Goede prijs en kwaliteitverhouding.
Nadelen
De thermostaat werkt door middel van batterijen.
Honeywell Home Lyric T6R (Draadloos)
Honeywell Home Lyric T6R (Draadloos)
Voordelen
De thermostaat werkt op ieder soort cv-ketel. Met de Honeywell app kun jij de thermostaat op afstand bedienen. Op het scherm zie je altijd de temperatuur en de tijd. Je kunt de thermostaat zelf aansluiten met behulp van de handleiding. De thermostaat schakelt zelf over van zomer naar wintertijd.
Nadelen
De thermostaat heeft geen zoneregeling.

Beste Honeywell ThermostaatKoopgids: Welke Honeywell Thermostaat is de beste koop van mei 2024?

Waarom kiezen voor een Honeywell thermostaat?

Wil jij graag optimaal de temperatuur in huis kunnen beheren? Dan is een Honeywell thermostaat misschien wel iets voor jou. Er zijn veel verschillende soorten en modellen Honeywell thermostaten die ieder voor een andere situatie geschikt zijn. Zo kun je bijvoorbeeld voor een model kiezen met een geavanceerde vloer regelaar die is voorzien van hele uitgebreide mogelijkheden. Of je kiest juist voor een eenvoudige schakelaar waarmee je makkelijk de temperatuur kunt wijzigen. Daarnaast kun je kiezen voor een kamerthermostaat waarmee je de hele ruimte kunt bedienen, of je kiest juist voor een radiatorthermostaat waarmee je de knop van de radiator kunt vervangen. Er zijn zelfs thermostaten in het assortiment met smart home mogelijkheden.

Over Honeywell

Het merk Honeywell houdt zich voornamelijk bezig met innovatieve intelligentie wat met een eenvoudig product bedient kan worden. Hierdoor is Honeywell zeer betrouwbaar, energiebesparend, duurzaam en milieuvriendelijk. Een Honeywell thermostaat wordt over de hele wereld in veel huishoudens gebruikt, waardoor Honeywell een toonaangevende fabrikant is geworden. Het doel van Honeywell is om bij te dragen aan het comfort in huis en de veiligheid op het gebied van de kwaliteit van het water, zowel commercieel als industrieel.

Regel eenvoudig de temperatuur per ruimte of zone

Met een Honeywell thermostaat is het mogelijk om de temperaturen individueel per ruimte of per zone te kunnen regelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het complete evohome naregelsysteem. Dit systeem bestaat uit een vloerverwarming met thermostaten die in iedere afzonderlijke ruimte geplaatst worden. Daarnaast wordt er ook een zoneregelaar met actuators geplaatst, welke op de groep uitgangen van de vloerverwarmingsverdeler geplaatst worden. Heb je een ruimte die met een radiator verwarmd wordt? Dan kun je kiezen voor een digitale radiatorregelaar. Als je gebruik maakt van een centrale touchscreen regelaar, dan is het systeem geschikt om aangestuurd te worden via Wifi.

De techniek van Honeywell

Er is voor iedere wens en toepassing wel een geschikte Honeywell thermostaat te vinden. Dit heeft allemaal te maken met de techniek van Honeywell. Een Honeywell thermostaat is voorzien van de meest nauwkeurige sensoren en de beste elektronische componenten. In een Honeywell thermostaat zit een ingebouwde en voorgeprogrammeerde sturing waarmee jij de temperatuur in de woning of op kantoor goed kunt regelen. Je kunt kiezen voor een eenvoudige bediening en een voordelige ruimteregeling, of je kiest juist voor een slimme thermostaat of een multi zoneregeling, afhankelijk van de ruimte en de wensen van de gebruiker.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Honeywell Thermostaat

Hoe stel ik de temperatuur in op mijn Honeywell thermostaat?

Om de temperatuur in te stellen op uw Honeywell thermostaat, drukt u op de temperatuurknop en gebruikt u de pijltjestoetsen om de gewenste temperatuur te selecteren. Druk vervolgens op OK om de instelling op te slaan.

Kan ik mijn Honeywell thermostaat op afstand bedienen?

Ja, veel Honeywell thermostaten bieden de mogelijkheid om op afstand te worden bediend via een smartphone-app. U kunt de temperatuur aanpassen en schema’s instellen, zelfs als u niet thuis bent.

Hoe kan ik een programma instellen op mijn Honeywell thermostaat?

Om een programma in te stellen op uw Honeywell thermostaat, drukt u op de programma-knop en navigeert u door de dagen van de week. Selecteer de gewenste tijdsblokken en temperatuurinstellingen en sla ze op. Uw thermostaat zal automatisch overschakelen naar het geprogrammeerde schema.

Wat betekent de “Hold” functie op mijn Honeywell thermostaat?

De “Hold” functie op een Honeywell thermostaat stelt u in staat om handmatig de temperatuur in te stellen zonder het geprogrammeerde schema te volgen. Dit kan handig zijn als u een afwijking wilt maken van het normale schema, zoals tijdens vakantieperioden.

Kan mijn Honeywell thermostaat me helpen energie te besparen?

Ja, Honeywell thermostaten zijn ontworpen om energiebesparing te bevorderen. Ze bieden functies zoals geofencing, waarbij de thermostaat de temperatuur aanpast op basis van uw locatie, en leerfuncties die uw voorkeuren en gewoonten leren om de energie-efficiëntie te maximaliseren.

Top 5 Beste kopen
Logo