Denon Home

Op zoek naar de beste Denon Home speakers? Ontdek hier de top 5 modellen en vergelijk functies en prijzen voor de ultieme thuisaudio-ervaring.
Denon Home
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Denon Home 150 Zwart
Denon Home 150 Zwart
Voordelen
Je kunt eenvoudig een multiroom opstelling creëren met een extra Denon speaker. Zorgt ervoor dat je muziek door het hele huis kunt streamen. De muziek is zonder smartphone of tablet via de touchbediening te regelen. Je kunt ook muziek streamen via je telefoon of via streamingdiensten.
Nadelen
De ingebouwde spraakassistent is enkel mogelijk in het Engels.
Denon Home 350 Wit
Denon Home 350 Wit
Voordelen
Stijlvolle witte speaker. De wifi speaker beschikt over 6 D-klasse versterkers. Zorgt voor een krachtige stereo geluidsweergave. Je kunt de speaker met andere subwoofers, speakers en soundbars van Denon verbinden. Eenvoudig te bedienen.
Nadelen
Om je televisie of eventuele andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig.
Tip: Beste keuze
Denon Home subwoofer
Denon Home subwoofer
Voordelen
Krachtige subwoofer van Denon. Eenvoudig te koppelen aan iedere Denon Home speaker of Denon Home soundbar. Je kunt de subwoofer via wifi draadloos verbinden. Met de soundbar geef je films, series en muziek extra kracht.
Nadelen
Deze subwoofer werkt alleen met Denon Home en andere HEOS apparaten.
Denon Home 250 Zwart
Denon Home 250 Zwart
Voordelen
Zorgt voor een hoogwaardig stereogeluid. Je kunt eenvoudig andere speakers, subwoofers of soundbars aan deze speaker koppelen. Ook geschikt voor het maken van een home cinema of multiroom opstelling. De speaker is via de telefoon of via touchbediening te besturen.
Nadelen
Je hebt meerdere speakers nodig voor een betere muziekbeleving.
Denon Home 150 Duo Pack Zwart
Denon Home 150 Duo Pack Zwart
Voordelen
Set van 2 Denon Home speakers. De speakers zijn eenvoudig aan elkaar of aan andere Denon Home producten te koppelen. Voor een unieke muziekervaring. Voorzien van bluetooth en wifi. Heeft ook een USB input.
Nadelen
Beide speakers zijn wat kleiner dan andere Denon Home speakers.

Beste Denon HomeKoopgids: Welke Denon Home is de beste koop van mei 2024?

Het bedrijf Denon heeft een nieuwe luidsprekerlijn uitgebracht met de naam Denon Home. Denon Home staat bekend als de opvolger van eerdere HEOS by Denon en is compatibel met zowel HEOS luidsprekers als andere HEOS compatibele apparaten. Denon Home kan ook geassocieerd worden met HEOS compatibele apparaten. De Denon Home 150, de Denon Home 250 en de Denon Home 350 zijn de drie nieuwe Denon Home luidsprekers die vanaf nu door Denon zijn geïntroduceerd. Het is mogelijk om indirecte controle over de luidsprekers uit te oefenen via bijvoorbeeld Google Assistant en Siri. Daarnaast zijn de luidsprekers uitgerust met twee microfoons die momenteel zijn uitgeschakeld, maar in de toekomst via een zogenaamde firmware update kunnen worden ingeschakeld. Dit zou het gelijk mogelijk maken om via spraakbesturing controle uit te oefenen over de luidsprekers.

Een soundbar is een langwerpig apparaat dat wordt gebruikt om het geluid van een televisie, computer of andere bron te verbeteren. Het is ontworpen om te worden geplaatst onder of boven de televisie, waardoor het een eenvoudige manier is om het geluid van een systeem te verbeteren zonder veel gedoe met losse luidsprekers.

Een soundbar bestaat uit een aantal luidsprekers die zijn gericht op de luisteraar, en sommige modellen bevatten ook een subwoofer voor extra basgeluid. Veel soundbars zijn ook voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden, zoals HDMI, AUX of Bluetooth, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op een breed scala aan apparaten.

Om een soundbar te gebruiken, moet je deze eerst aansluiten op de juiste bron. Dit kan gedaan worden met een HDMI-kabel, een AUX-kabel of door middel van draadloze technologie zoals Bluetooth. Als je de soundbar hebt aangesloten, kun je hem inschakelen en de geluidsinstellingen op de televisie aanpassen zodat het geluid via de soundbar wordt afgespeeld.

Sommige soundbars zijn ook voorzien van extra functies, zoals de mogelijkheid om stemassistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant te gebruiken, of om te functioneren als een multiroom-systeem waarmee je muziek kunt afspelen in verschillende kamers van je huis.

In het algemeen is een soundbar een gemakkelijke en betaalbare manier om het geluid van een televisie, computer of andere bron te verbeteren, zonder dat je veel gedoe hebt met het installeren van losse luidsprekers.

Denon Home is eenvoudig te verbinden en veelzijdig te gebruiken

Het is mogelijk om de luidspreker via Bluetooth of WiFi met een apparaat te verbinden, net zoals dat kon met de HEOS luidsprekers. Er is ook een bekabelde verbindingsmogelijkheid beschikbaar, want de luidsprekers zijn voorzien van een ethernetaansluiting. Via de USB-poort is het nu ook beschikbaar om bijvoorbeeld een USB of een harde schijf met muziek op het apparaat aan te sluiten. Er is ook een AUX ingang op de luidsprekers, zodat je de mogelijkheid hebt om een lp speler of een cd speler rechtstreeks op de luidspreker kunt afspelen en het geluid naar de andere luidsprekers kunt streamen.

Denon Home biedt ondersteuning voor een aantal verschillende streamingdiensten

De Denon Home luidsprekers zijn ook compatibel met enkele streamingdiensten. Enkele van deze diensten zijn Apple Music, Spotify, Tidal, Napster, TuneIn en bijvoorbeeld Deezer. Je kunt naar je favoriete radiostations luisteren zonder de bijbehorende app te hoeven gebruiken, omdat de luidsprekers zijn uitgerust met diverse fysieke knoppen. Bovendien ben je in staat om het volume dat uit de luidspreker komt te veranderen met behulp van het aanraakpaneel.

Denon Home is compatibel met HEOS

Het feit dat Denon Home compatibel is met HEOS luidsprekers en andere HEOS apparaten, zoals een soundbar, een subwoofer en een receiver, is een belangrijk voordeel van het gebruik van dit product. Daarom heb je maar één app nodig om je beide luidsprekers te bedienen. Wanneer ze een nieuwe luidsprekerserie lanceren, maken veel firma’s deze functie niet beschikbaar voor hun klanten.

Spraakbesturing Denon Home

Er zijn in totaal 2 microfoons verwerkt met de Denon Home luidsprekers. Deze zijn nu nog niet ingeschakeld en men verwacht alleen dat ze in de mogelijke toekomst gebruikt zullen worden voor spraakbesturing. Wel kun je de luidspreker bedienen met de spraakgestuurde bediening op je smartphone of een andere luidspreker die ook spraakbesturing heeft.

Voordelen Denon Home systeem

De voordelen van een Denon Home-systeem kunnen onder andere zijn dat het een hoge kwaliteit geluidsweergave biedt, flexibiliteit in het instellen van het systeem en de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen vanaf verschillende bronnen. Het kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met andere domotica-apparaten in het huis voor een geïntegreerde ervaring.

Nadelen Denon Home

Er zijn een aantal mogelijke nadelen van een Denon Home-systeem. Ten eerste kan het aanschaffen van dit type systeem duur zijn, vooral als je kiest voor een hoogwaardig model met veel extra functies. Ten tweede kan het moeilijk zijn om het systeem te installeren en te configureren als je niet vertrouwd bent met elektronica. Ten derde kan het gebruik van het systeem complex zijn, vooral als je veel verschillende apparaten wilt koppelen en instellen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Denon Home

Wat is Denon Home?

Denon Home is een reeks draadloze luidsprekers die zijn ontworpen om hoogwaardig geluid te leveren en eenvoudig te integreren zijn in een multiroom-audiosysteem.

Kan ik Denon Home gebruiken met andere apparaten?

Ja, Denon Home is compatibel met verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers. Het kan ook worden geïntegreerd met populaire streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Amazon Music.

Hoe kan ik Denon Home bedienen?

Denon Home kan worden bediend via de Denon Home-app, die beschikbaar is voor zowel iOSals Android-apparaten. Met de app kunt u nummers selecteren, het volume aanpassen en uw luidsprekers groeperen voor een naadloze multiroom-ervaring.

Zijn er verschillende modellen beschikbaar binnen de Denon Home-reeks?

Ja, Denon Home is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de Denon Home 150, Home 250 en Home 350. Elk model heeft verschillende functies en specificaties, zodat u het model kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Kan ik meerdere Denon Home-luidsprekers met elkaar verbinden?

Ja, Denon Home ondersteunt multiroom-audio, wat betekent dat u meerdere luidsprekers kunt koppelen en synchroniseren voor een meeslepende geluidsbeleving in uw hele huis. U kunt verschillende luidsprekers groeperen en ze tegelijkertijd afspelen of individueel bedienen via de app.

Top 5 Beste kopen
Logo