Henry Stofzuiger

Op zoek naar de beste Henry stofzuiger? Vergelijk hier de top 5 modellen en vind jouw ideale stofzuiger voor een schoon en stofvrij huis.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Numatic Henry compact HVR160
Numatic Henry compact HVR160
Voordelen
Heeft een groot bereik. Je krijgt meerdere zuigmonden meegeleverd. Beschikt over een HEPA-11 filter. Gemakkelijk op te bergen. Je krijgt een garantie van 6 jaar.
Nadelen
Iets minder geschikt voor veel tapijt en kleden.
Numatic Hetty HET180-11
Numatic Hetty HET180-11
Voordelen
Dankzij het lange snoer heb je een groot actieradius. De stofzuiger neem je gemakkelijk mee. Heeft een HEPA-11 filter. Je krijgt er diverse accessoires bij. In allerlei kleurtjes te koop.
Nadelen
De stofzuiger is een klein beetje zwaarder dan anderen in zijn soort.
Tip: Beste keuze
Numatic PPR 240 Professional
Numatic PPR 240 Professional
Voordelen
Met wel een 9 liter reservoir kun je wel even vooruit. De stofzuiger heeft een snoer van 32 meter. De stofzuiger heeft een stootrand. De handleiding is voor iedereen.
Nadelen
Het snoer rolt niet automatisch op.
Numatic Henry HVR200-A2
Numatic Henry HVR200-A2
Voordelen
Heeft een extra sterke zuigkracht. Je hebt veel bewegingsruimte dankzij het lange snoer. Gemakkelijk in gebruik. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Nadelen
de stofzuiger weegt 9 kilo, daardoor is het wat zwaar.
Numatic Hetty compact HET160
Numatic Hetty compact HET160
Voordelen
Wordt geleverd met accessoires. Zeer geschikt voor de wat kleiner huishoudens. Je krijgt zes jaar garantie op de motor. Eenvoudig op te bergen. Je kunt voortaan efficiënt stofzuigen.
Nadelen
Maakt wel wat geluid.

Beste Henry StofzuigerKoopgids: Welke Henry Stofzuiger is de beste koop van mei 2024?

Wie kent de bekende stofzuiger met het vrolijke gezichtje niet? De stofzuiger met de rode kleur, de vriendelijke ogen en de stralende lach is ooit als grapje bedacht, maar is vandaag de dag nog steeds populair. Een Henry stofzuiger is de leukste stofzuiger die je ooit zal tegenkomen. De stofzuiger is al ruim 40 jaar geleden bedacht door Numatic International Ltd. Genoeg reden dus om eens in de geschiedenis te duiken en je meer te vertellen over de vrolijke Henry stofzuigers en zijn kleurrijke familie.

Het ontstaan van de vrolijkste stofzuiger ter wereld

Numatic International Ltd, het moederbedrijf van Henry, is in 1969 in Engeland opgericht. De stofzuigers die toen geproduceerd werden bestonden toen voornamelijk uit koffer handvaten, meubelwieltjes, olievaten en een afwasteiltje. Jaren, pas in 1981, is de eerste Henry stofzuiger gemaakt. De eerste Henry’s werden in het plaatsje Dorset gemaakt. Deze bestonden in eerste instantie uit aangeleverde plastic en metalen. In de jaren daarna is de stofzuiger verder doorontwikkeld, waardoor ook de kwaliteit aanzienlijk verbeterd is.

Een echte wereldster

In Engeland was Henry de stofzuiger gelijk een hit. Het was dan ook niet veel later dat Henry zijn koffers pakte en bekend werd in de rest van de wereld, waaronder Nederland en België. Zowel particulieren als de professionele schoonmaakmarkt vielen als een blok voor de charmante Henry stofzuiger. Hierna heeft Henry steeds meer terrein weten te veroveren en ging de stofzuiger als warme broodjes over de toonbank.

Henry met en zonder gezicht

Het leuke aan de Henry stofzuiger is natuurlijk zijn vrolijke gezichtje. Toch is er ook voor gekozen om de Henry stofzuiger zonder gezichtje aan te bieden. Voornamelijk de professionele schoonmaakmarkt had veel interesse in de stofzuiger. Toch kozen zij voor een Henry stofzuiger zonder een gezichtje. De professionele schoonmaakmarkt wilde namelijk wel dat hun onderneming professioneel overkwam en daar paste een lachende stofzuiger niet helemaal in thuis. De stofzuiger wist er ondanks zijn gezichtsverlies toch voor te zorgen dat anderen een glimlach op hun gezicht kregen.

De familie van Henry

Het leek er lang op dat de stofzuiger Henry eenzaam door het leven ging. Daarom hebben de makers van de stofzuiger ervoor gezorgd dat Henry een zusje kreeg genaamd Hetty. Ondanks het lieve roze gezichtje van Hetty bleek ook deze stofzuiger veel meer in huis te hebben dan je verwacht. Zo is de Hetty stofzuiger voorzien van dezelfde specificaties en toebehoren als haar grotere broer. Het enige verschil tussen Hetty en Henry is de vrouwelijke kleur en de mooie wimpers.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Henry Stofzuiger

Wat is het verschil tussen een Henry stofzuiger en andere stofzuigers?

Het grootste verschil is de herkenbare Henry-gezichtsprint op de stofzuiger. Daarnaast staat Henry bekend om zijn krachtige zuigkracht, duurzaamheid en lange levensduur.

Kan ik Henry stofzuigerzakken hergebruiken?

Ja, Henry stofzuigerzakken kunnen hergebruikt worden tot ze vol zijn. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen eenvoudig geleegd en opnieuw geplaatst worden.

Hoe vaak moet ik de filters van mijn Henry stofzuiger vervangen?

Het wordt aanbevolen om de filters van je Henry stofzuiger elke 3-6 maanden te vervangen, afhankelijk van hoe vaak je de stofzuiger gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger optimaal blijft presteren.

Kan ik met een Henry stofzuiger zowel harde vloeren als tapijten schoonmaken?

Ja, Henry stofzuigers zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten. Ze hebben een verstelbare zuigkrachtregeling waarmee je de juiste instelling kunt kiezen voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken.

Is Henry een energiezuinige stofzuiger?

Ja, Henry stofzuigers hebben over het algemeen een energieklasse A, wat betekent dat ze energiezuinig zijn en weinig stroom verbruiken tijdens het gebruik. Dit helpt je om energiekosten te besparen.

Top 5 Beste kopen
Logo