Heelys
Bijgewerkt: Juli 2024

Heelys

Heelys

Met Heelys maak je de blits op het schoolplein

Met Heelys heb je gave schoenen en skeelers in een. Heelys is erg bekend en voornamelijk onder kinderen. Het zijn mooie schoenen waarbij je met een simpele klik de wieltjes onder uit de schoen kan halen. Het begon als ontwerp om skatewieltjes in schoenen te integreren, maar het is uitgegroeid tot schoenen waar de wieltjes ook echt in de schoenen zitten en er makkelijk uit te krijgen zijn. Je kunt met de schoenen lopen en rennen, maar natuurlijk ook skaten. Heelys heeft ook nog andere dingen in zijn lijn zoals tassen en beschermende artikelen voor tijdens het skaten, maar hun schoenen zijn het populairste. 

 

De juiste schoenmaat is belangrijk

Als je Heelys gaat kopen, is het slim om te bedenken dat het niet alleen skates zijn, maar ook gewoon schoenen. Je kunt er ook gewoon op lopen en rennen als je niet aan het skaten bent. Het is dan wel belangrijk dat de schoenen niet te klein of te groot zijn. Check daarom altijd goed de schoenmaat als je Heelys gaat kopen. De meeste Heelys vallen tussen de maten 30 tot en met 38. Heelys zijn voornamelijk voor kinderen uitgevonden en daarom zijn veel van de maten ook kindermaten. Het beste is natuurlijk om de schoenen goed aan te passen voor je ze koopt. 

 

Sluiting, kleur en seizoengeschiktheid

Als je voor Heelys gaat shoppen, zijn er nog een paar dingen waar je op kunt letten om een goede keuze te maken. Zo is er een verschil in sluitingen. Veel van de Heelys zijn normale schoenen die je aantrekt en vastmaakt met veters, maar sommige hebben ook een elastiek. Elastiek kan handig zijn voor kleine kindjes. Daarnaast zijn Heelys er ook in allerlei kleuren. Roze is natuurlijk leuk voor de meisjes en blauw voor de jongens. Check ook altijd voor welke seizoenen de schoenen gemaakt zijn. Sommige van de schoenen kunnen in alle seizoenen worden gedragen, maar sommige alleen in de lente of zomer. 

 

Hier koop je de gaafste Heelys

Heelys zijn in veel schoenenwinkels te koop, aangezien ze onder veel kinderen populair zijn. Naar een schoenenwinkel gaan is handig omdat je ze dan ook kunt passen en even kunt proberen of ze fijn zitten en lopen. Dan mag je misschien zelfs al een stukje skaten. Heelys zijn ook online te bestellen, zoals in de webshop van Heelys. Als je precies weet welke maat je hebt en wat je wilt hebben, dan is bestellen altijd handig want dan worden ze aan je deur geleverd. 
 

Beste Heelys aanbiedingen van Juli 2024