Hapro Fietsendrager
Bijgewerkt: Maart 2023

Hapro Fietsendrager

Hapro Fietsendrager

Hapro fietsendragers zijn een van de beste fietsendragers op de markt. Hapro is een merk dat al jarenlang goede fietsendragers op de markt zet. Niet alleen worden de fietsen stevig bevestigt, maar de fietsendragers kunnen ook worden aangesloten op de auto zodat ze ook licht geven. Op de fietsendragers van Hapro kan makkelijk een kentekenplaat worden geplaatst. Als je een fietsendrager van Hapro koopt, dan ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit, maar ook van stevigheid en flexibiliteit. Hapro is een Nederlands merk dat al jarenlang de beste fietsendragers maakt voor de fietsende mensen in ons land. 

 

Check altijd hoeveel fietsen erop kunnen

Als je een Hapro fietsendrager gaat kopen, dan is het altijd goed te checken hoeveel fietsen hierop kunnen. De meeste Hapro fietsendragers kunnen twee of drie fietsen dragen. Op zijn minst kan de drager natuurlijk een fiets dragen en op zijn meest kun je een fietsendrager kopen die vier fietsen kan dragen. De meeste Hapro fietsendragers kunnen alle soorten fietsen dragen. Hier vallen dus normale fietsen, maar ook mountainbikes en elektrische fietsen onder. Check wel altijd even het maximale draaggewicht van de drager, aangezien het gewicht van een fiets kan verschillen. 

 

7-polig of 13-polig

De fietsendragers van Hapro zijn 7-polig of 13-polig. Deze functie slaat op de elektrische aansluiting voor de trekhaak. Hier heeft Hapro dus twee versies van: een zevenpolige aansluiting en een aansluiting met 13 polen. De stekker die hieraan zit, bepaalt of je het meteen aan de auto aan kan sluiten. Soms is er ook nog een adapter nodig. Er zitten enkele verschillen tussen de 13-polige en 7-polige aansluiting. De meeste 13-polige hebben namelijk een aansluiting voor het mistachterlicht, achteruitrijverlichting en permanente standaard binnenverlichting. Bij 7-polige aansluitingen heb je dit niet. Als je graag deze functie wilt, dan moet je kiezen voor een 13-polige aansluiting. Check ook altijd even of deze op je auto ook past. 

 

Waar te koop

De Hapro fietsendragers zijn bij de meeste fietsenwinkels te koop. Omdat het merk van hoge kwaliteit is en veel mensen hun fietsendragers willen, kun je deze bij veel fietsenwinkels kopen. Als je al precies weet wat voor iets je wilt, dan kun je een Hapro fietsendrager natuurlijk ook online bestellen. Dit kan bijvoorbeeld in de Hapro webshop, webshops van fietsenwinkels of zelfs Bol.com. Als je toch al weet wat je zoekt, dan is dat heel handig omdat het dan gewoon bij je thuis wordt bezorgd. 

Beste Hapro Fietsendrager aanbiedingen van Maart 2023