Hapro Fietsendrager

Op zoek naar de beste Hapro fietsendrager? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke perfect bij jouw behoeften past. Lees verder voor beoordelingen en handige tips.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Hapro Atlas 2 Premium Blue E bike Fietsendrager
Hapro Atlas 2 Premium Blue E bike Fietsendrager
Voordelen
Heeft verstelbare framehouders met een zacht beschermlaagje. De fietsendrager is kantelbaar. Beschermd tegen diefstal. Je kunt de snel spanbanden gebruiken voor extra bevestiging. De fietsendrager is stevig en sterk.
Nadelen
De fietsendrager is niet opvouwbaar.
Hapro Atlas 3 Premium Blue Fietsendrager
Hapro Atlas 3 Premium Blue Fietsendrager
Voordelen
De verstelbare wielhouders zijn eenvoudig te verschuiven. Zeer goede prijs en kwaliteitverhouding. De framehouders zorgen voor een goede stabiliteit. Geschikt voor alle soorten fietsen. Beschermd tegen diefstal, omdat de fietsendrager niet losgekoppeld kan worden zonder sleutel.
Nadelen
De handleiding is alleen in het Nederlands.
Tip: Beste keuze
Hapro Atlas Active I 7-Polig Fietsendrager
Hapro Atlas Active I 7-Polig Fietsendrager
Voordelen
Sterke fietsendrager. Fietsen zijn zeer eenvoudig te bevestigen op de fietsendrager. De fietsendrager is geschikt voor één elektrische fiets of een mountainbike. Heeft een praktisch kantelsysteem.
Nadelen
Het is beter de accu uit de elektrische fiets te halen voor gebruik.
Hapro Atlas Active III 7-Polig Fietsendrager
Hapro Atlas Active III 7-Polig Fietsendrager
Voordelen
Eenvoudige te monteren op de trekhaak. Geschikt voor drie fietsen. Maximaal draagvermogen van zestig kilo. De fietsendrager is stevig, veilig en compact. De fietsbeugel kan in geklapt worden als de fietsendrager niet gebruikt wordt.
Nadelen
Je kunt de trekhaak niet ruimtebesparend opruimen.
Hapro Atlas Premium Xfold I Fietsendrager
Hapro Atlas Premium Xfold I Fietsendrager
Voordelen
De fietsendrager is volledig af te sluiten. De fietsendrager is opvouwbaar dus eenvoudig op te bergen. De klemmen zijn met rubber bekleed. Beschikt over verschillende riemen. Je krijgt drie jaar garantie op de fietsendrager.
Nadelen
Heeft een dertienpolige aansluiting.

Beste Hapro FietsendragerKoopgids: Welke Hapro Fietsendrager is de beste koop van juni 2024?

Hapro fietsendragers zijn een van de beste fietsendragers op de markt. Hapro is een merk dat al jarenlang goede fietsendragers op de markt zet. Niet alleen worden de fietsen stevig bevestigt, maar de fietsendragers kunnen ook worden aangesloten op de auto zodat ze ook licht geven. Op de fietsendragers van Hapro kan makkelijk een kentekenplaat worden geplaatst. Als je een fietsendrager van Hapro koopt, dan ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit, maar ook van stevigheid en flexibiliteit. Hapro is een Nederlands merk dat al jarenlang de beste fietsendragers maakt voor de fietsende mensen in ons land.

Check altijd hoeveel fietsen erop kunnen

Als je een Hapro fietsendrager gaat kopen, dan is het altijd goed te checken hoeveel fietsen hierop kunnen. De meeste Hapro fietsendragers kunnen twee of drie fietsen dragen. Op zijn minst kan de drager natuurlijk een fiets dragen en op zijn meest kun je een fietsendrager kopen die vier fietsen kan dragen. De meeste Hapro fietsendragers kunnen alle soorten fietsen dragen. Hier vallen dus normale fietsen, maar ook mountainbikes en elektrische fietsen onder. Check wel altijd even het maximale draaggewicht van de drager, aangezien het gewicht van een fiets kan verschillen.

7-polig of 13-polig

De fietsendragers van Hapro zijn 7-polig of 13-polig. Deze functie slaat op de elektrische aansluiting voor de trekhaak. Hier heeft Hapro dus twee versies van: een zevenpolige aansluiting en een aansluiting met 13 polen. De stekker die hieraan zit, bepaalt of je het meteen aan de auto aan kan sluiten. Soms is er ook nog een adapter nodig. Er zitten enkele verschillen tussen de 13-polige en 7-polige aansluiting. De meeste 13-polige hebben namelijk een aansluiting voor het mistachterlicht, achteruitrijverlichting en permanente standaard binnenverlichting. Bij 7-polige aansluitingen heb je dit niet. Als je graag deze functie wilt, dan moet je kiezen voor een 13-polige aansluiting. Check ook altijd even of deze op je auto ook past.

Waar te koop

De Hapro fietsendragers zijn bij de meeste fietsenwinkels te koop. Omdat het merk van hoge kwaliteit is en veel mensen hun fietsendragers willen, kun je deze bij veel fietsenwinkels kopen. Als je al precies weet wat voor iets je wilt, dan kun je een Hapro fietsendrager natuurlijk ook online bestellen. Dit kan bijvoorbeeld in de Hapro webshop, webshops van fietsenwinkels of zelfs Bol.com. Als je toch al weet wat je zoekt, dan is dat heel handig omdat het dan gewoon bij je thuis wordt bezorgd.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Hapro Fietsendrager

Wat is het maximale draaggewicht van de Hapro fietsendrager?

Het maximale draaggewicht van de Hapro fietsendrager is vaak ongeveer 60 kilogram.

Kan de Hapro fietsendrager op elke auto worden gemonteerd?

Ja, de Hapro fietsendrager is ontworpen om op de meeste auto’s te passen. Het heeft een universele bevestiging die compatibel is met de meeste dakrails en trekhaken.

Hoeveel fietsen kan de Hapro fietsendrager dragen?

De Hapro fietsendrager kan maximaal 2 tot 4 fietsen dragen.

Is de Hapro fietsendrager gemakkelijk te monteren?

Ja, de Hapro fietsendrager wordt geleverd met duidelijke instructies en een eenvoudig montagesysteem, waardoor het gemakkelijk is om het op uw auto te monteren.

Kan ik de Hapro fietsendrager vergrendelen om diefstal te voorkomen?

Ja, de Hapro fietsendrager wordt geleverd met een geïntegreerd slot waarmee u de fietsen op de drager kunt vergrendelen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust tijdens het vervoeren van uw fietsen.

Top 5 Beste kopen
Logo