Greenpan pannenset
Bijgewerkt: Juni 2023

Greenpan pannenset

Greenpan pannenset

De pannensets van Greenpan zijn ontworpen om het beste naar boven te halen in elk ingrediënt dat je bereidt. Elke pot, pan en braadpan is gemaakt van een speciaal aluminium materiaal dat bestand is tegen zeer hoge temperaturen en de warmte gelijkmatig over het hele kookoppervlak verdeelt, zodat voedsel niet aanbrandt of blijft kleven. Ze gaan jaren mee en behouden hun oorspronkelijke uiterlijk dankzij de antiaanbaklaag en de roestvrijstalen buitenkant. Lees hieronder meer informatie over de pannensets van Greenpan!

 

Waar zijn de potten en pannen van gemaakt?

 

De potten en pannen van Greenpan zijn gemaakt van antiaanbak keramiek en zijn gecoat met titanium. De keramische antiaanbaklaag is vrij van PTFE en PFOA, waardoor hij veilig is voor het milieu en jouw voedsel. Een extra bonus is dat de coating gelijkmatig verwarmt, een glad oppervlak heeft zodat er niets aan blijft kleven, en langer meegaat dan andere antiaanbaklagen omdat hij niet afbrokkelt of krast zoals de meeste metalen oppervlakken.

 

De Padova lijn van de Greenpan pannensets

 

Zoals bij alle soorten kookgerei, zijn er ook bij keramisch kookgerei een groot aantal opties waaruit je kunt kiezen. De Greenpan Padova lijn biedt zijn eigen duidelijke voordelen, die duidelijk naar voren kwamen in onze tests. De echte antiaanbaklaag van de keramiek maakt het gemakkelijk om zelfs de meest kleverige gerechten te bereiden - perfect voor degenen die vinden dat hun voedsel aan gewone pannen blijft kleven. Het maakt zelfs het koken van eieren gemakkelijker, omdat ze niet aan de pan blijven kleven nadat je ze van het vuur hebt gehaald.

 

De Padova-lijn is ook ideaal voor koken op een gasfornuis, omdat keramiek een perfecte warmtegeleider is en jouw branders helpt hun maximale vermogen te bereiken zonder de ruimte rond jouw branders te verhitten. Het verdeelt de warmte ook gelijkmatiger dan de meeste andere soorten kookgerei, zodat je hete plekken kunt vermijden die voedsel kunnen doen aanbranden als je ze niet in de gaten houdt. Tot slot is deze set extreem duurzaam en bestand tegen extreem hoge temperaturen (hoewel we dat niet aanraden). Wanneer we deze set vergelijken met andere op de markt, is het duidelijk dat Padova pannensets van Greenpan een aantal duidelijke voordelen bieden.

 

Wat is de prijs van Greenpan pannensets en waar kan je ze kopen?

 

Als je in Nederland woont en een van hun sets wilt kopen, zal je waarschijnlijk online moeten zoeken voor de beste prijzen. Veel warenhuizen verkopen ze, maar meestal tegen hogere prijzen dan online. Je kunt ook zoeken via lokale veilingsites of andere advertentiesites zoals Marktplaats.nl - als je zoekt op 'Greenpan', 'koekenpan' of 'koekenpanset' krijg je een heleboel opties.

Beste Greenpan Pannenset aanbiedingen van Juni 2023