Ariel Wasmiddel Pods

Op zoek naar de beste Ariel wasmiddel pods? Wij hebben de top 5 voor je vergeleken! Ontdek snel welke pods jouw wasgoed het beste schoon krijgen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods + Vezelbescherming - 3x43 Wasbeurten – Voordeelverpakking
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods + Vezelbescherming - 3x43 Wasbeurten – Voordeelverpakking
Voordelen
De Ariel All in 1 Wasmiddel Pods zijn van goede kwaliteit, voor een goede prijs en gebruiksvriendelijk. Extra bescherming van kleding. Geschikt voor drie keer 43 wasbeurten.
Nadelen
De pods lossen niet altijd volledig op na een wasbeurt van 1 uur.
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods Kleur + Lenor Unstoppables - 35 Wasbeurten
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods Kleur + Lenor Unstoppables - 35 Wasbeurten
Voordelen
De toevoeging van Lenor Unstoppables in deze Ariel Pods, zorgen voor 2 keer langere frisheid. Gemakkelijke dosering dankzij de pods. Geschikt voor elk type wasmachine.
Nadelen
Deze wasmiddel pods van Ariel All in 1 zijn vrij duur en komen gemiddeld op €0,50 per stuk uit.
Tip: Beste keuze
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods + Actieve Geurbestrijding - Voordeelverpakking 2 x 50 Wasbeurten
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods + Actieve Geurbestrijding - Voordeelverpakking 2 x 50 Wasbeurten
Voordelen
Je was komt met een aangename geur de wastrommel uit. Lekker frisse kleding al na 1 wasje! Verwijdert ook hardnekkige vlekken. Ook geschikt voor koude wasprogramma's.
Nadelen
Ook deze wasmiddel pods van Ariel zijn vrij duur. Dit kan een dealbreaker zijn om deze aan te schaffen.
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods + Lenor Unstoppables , 3 x 43 Wasbeurten – Voordeelverpakking
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods + Lenor Unstoppables , 3 x 43 Wasbeurten – Voordeelverpakking
Voordelen
Door de toevoeging van Lenor Unstoppables hoef je maar 1 product te gebruiken in je wasmachine. Nieuwste wasmiddel pods van Ariel. Geschikt voor 129 wasbeurten. Ook beschikbaar in nog grotere verpakkingen.
Nadelen
Sommige mensen gaven aan dat ze de geur niet erg lekker vonden van deze waspods.
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods Kleur Color - 3x43 Wasbeurten – Voordeelverpakking
Ariel All in 1 Wasmiddel Pods Kleur Color - 3x43 Wasbeurten – Voordeelverpakking
Voordelen
Voor een kleurwas zijn deze Ariel All in Wasmiddel Pods erg handig in gebruik. Ze ruiken fris en kleding vervaagd niet van kleur! Geschikt voor alle kleuren was.
Nadelen
Deze Ariel wasmiddel pods zijn minder geschikt voor de witte was.

Beste Ariel Wasmiddel PodsKoopgids: Welke Ariel Wasmiddel Pods is de beste koop van mei 2024?

We hebben de laatste tijd veel gehoord over een nieuw wasproduct dat schoonmaken makkelijker belooft te maken. Het product heet Ariel Pods en het is in wezen een wasmiddelcapsule die je aan jouw machine toevoegt voordat je je kleding erin gooit. Je hoeft het wasmiddel niet af te meten of in te schenken en er zijn geen maatbekers of lepels nodig. De pods geven tijdens het wassen een lekkere geur af en laten het wasmiddel los waardoor jouw kleren weer heerlijk zijn gewassen!

Wat zijn de voordelen van Ariel wasmiddel pods?

Ariel wasmiddel pods zijn uiterst handig en effectief. Ze lossen op in water en laten geen resten achter in de wasmachine. Ariel Pods zijn ook milieuvriendelijk. In tegenstelling tot poederwasmiddel is het niet nodig om overtollig wasmiddel in de wastrommel te gieten. De pods zorgen voor een uitzonderlijk schone was, zelfs met een lager waterniveau dan voor sommige waspoeders nodig is. Zolang je voldoende pods in jouw wasmachine gebruikt, laten ze geen resten achter en verstoppen ze je afvoer niet.

Waar zijn Ariel wasmiddel pods van gemaakt?

Sommige mensen denken dat Ariel Pods van plastic zijn, maar eigenlijk zijn ze gemaakt van polyvinylalcohol. Polyvinylalcohol is een in water oplosbaar polymeer dat wordt gebruikt in allerlei huishoudelijke producten zoals papieren handdoeken en luiers. De chemische formule is CHOH en het wordt gemaakt van vinylacetaat (dat wordt afgeleid van olie), lucht en een katalysator.

De verschillende soorten Ariel wasmiddel pods

De originele Ariel Pods is de meest eenvoudige van al hun pods. Het bevat wasmiddel dat vrij is van fosfaten en wasverzachters voor een maximale reiniging. Deze wordt geleverd in een 45-laad of een 22-laad pod, die je kunt kiezen afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed die je moet doen. Beide zijn verkrijgbaar in dezelfde geur.

Ariel 3-in-1 Pods Colour & Style doet alles wat zijn oorspronkelijke tegenhanger doet, maar heeft ook een extra functie als wasverzachter. Naast de citroengeur is deze ook verkrijgbaar in een hele reeks kleuren en geuren: Fresh Linen, Fresh Suntan en Blossoming Jasmine. Elke capsule bevat geconcentreerde wasmiddelkristallen die volledig oplossen wanneer je ze toevoegt aan het water in jouw wasmachine.

Waar je Ariel wasmiddel pods kan kopen

Ariel wasmiddel pods kan je vrijwel in elke supermarkt wel kopen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat er voor ieder wel wat wils is. Ook kan je ze kopen in de verschillende varianten zodat je voor je gekleurde was, je witte was en je zwarte was altijd de juiste pods in huis hebt!

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Ariel Wasmiddel Pods

Zijn Ariel wasmiddel pods geschikt voor alle soorten wasgoed?

Ja, Ariel wasmiddel pods zijn geschikt voor alle soorten wasgoed, inclusief wit, gekleurd en donker textiel.

Moet ik de Ariel wasmiddel pods in de wasmachine plaatsen voordat ik het wasgoed erin doe?

Ja, plaats de Ariel wasmiddel pods altijd in de wasmachine voordat je het wasgoed erin doet. Dit zorgt ervoor dat het wasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld tijdens het wasproces.

Moet ik de Ariel wasmiddel pods in de wasmachine openen?

Nee, je hoeft de Ariel wasmiddel pods niet te openen. De pods zijn ontworpen om op te lossen en het wasmiddel vrij te geven tijdens het wasproces.

Kan ik Ariel wasmiddel pods gebruiken voor handwas?

Ariel wasmiddel pods zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de wasmachine. Voor handwas raden we aan om vloeibaar wasmiddel te gebruiken.

Zijn Ariel wasmiddel pods veilig voor gebruik in een huishouden met kinderen?

Ariel wasmiddel pods moeten buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Ze zijn voorzien van een kindveilige sluiting, maar het is altijd belangrijk om voorzichtig te zijn en ze op een veilige plaats op te bergen.

Top 5 Beste kopen
Logo