Ariel Wasmiddel Pods
Bijgewerkt: Juni 2023

Ariel Wasmiddel Pods

Ariel Wasmiddel Pods

We hebben de laatste tijd veel gehoord over een nieuw wasproduct dat schoonmaken makkelijker belooft te maken. Het product heet Ariel Pods en het is in wezen een wasmiddelcapsule die je aan jouw machine toevoegt voordat je je kleding erin gooit. Je hoeft het wasmiddel niet af te meten of in te schenken en er zijn geen maatbekers of lepels nodig. De pods geven tijdens het wassen een lekkere geur af en laten het wasmiddel los waardoor jouw kleren weer heerlijk zijn gewassen!

 

Wat zijn de voordelen van Ariel wasmiddel pods?

 

Ariel wasmiddel pods zijn uiterst handig en effectief. Ze lossen op in water en laten geen resten achter in de wasmachine. Ariel Pods zijn ook milieuvriendelijk. In tegenstelling tot poederwasmiddel is het niet nodig om overtollig wasmiddel in de wastrommel te gieten. De pods zorgen voor een uitzonderlijk schone was, zelfs met een lager waterniveau dan voor sommige waspoeders nodig is. Zolang je voldoende pods in jouw wasmachine gebruikt, laten ze geen resten achter en verstoppen ze je afvoer niet.

 

Waar zijn Ariel wasmiddel pods van gemaakt?

 

Sommige mensen denken dat Ariel Pods van plastic zijn, maar eigenlijk zijn ze gemaakt van polyvinylalcohol. Polyvinylalcohol is een in water oplosbaar polymeer dat wordt gebruikt in allerlei huishoudelijke producten zoals papieren handdoeken en luiers. De chemische formule is CHOH en het wordt gemaakt van vinylacetaat (dat wordt afgeleid van olie), lucht en een katalysator.

 

De verschillende soorten Ariel wasmiddel pods

 

De originele Ariel Pods is de meest eenvoudige van al hun pods. Het bevat wasmiddel dat vrij is van fosfaten en wasverzachters voor een maximale reiniging. Deze wordt geleverd in een 45-laad of een 22-laad pod, die je kunt kiezen afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed die je moet doen. Beide zijn verkrijgbaar in dezelfde geur.

 

Ariel 3-in-1 Pods Colour & Style doet alles wat zijn oorspronkelijke tegenhanger doet, maar heeft ook een extra functie als wasverzachter. Naast de citroengeur is deze ook verkrijgbaar in een hele reeks kleuren en geuren: Fresh Linen, Fresh Suntan en Blossoming Jasmine. Elke capsule bevat geconcentreerde wasmiddelkristallen die volledig oplossen wanneer je ze toevoegt aan het water in jouw wasmachine.

 

Waar je Ariel wasmiddel pods kan kopen

 

Ariel wasmiddel pods kan je vrijwel in elke supermarkt wel kopen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat er voor ieder wel wat wils is. Ook kan je ze kopen in de verschillende varianten zodat je voor je gekleurde was, je witte was en je zwarte was altijd de juiste pods in huis hebt!

Beste Ariel Wasmiddel Pods aanbiedingen van Juni 2023